Labas vakaras, ziuriu senokai jau cia bendrauta
ar priimsit i jusu gretas? esu gimus ir augus Siluteje, bet vyras is Silales rajono, taigi ten ir bunam apsistoje kai gryzinejam paatostogauti, butu smagu susirasti draugu
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 08 04, 22:06)
ar priimsit i jusu gretas? esu gimus ir augus Siluteje, bet vyras is Silales rajono, taigi ten ir bunam apsistoje kai gryzinejam paatostogauti, butu smagu susirasti draugu 
labas labas
visos atostogauja,gerai laika leidzia-kai orai leidzia.ateis vel ruduo,ziema,niurus vakarai,ir forumas atgims.
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 08 04, 22:06)
Sveika, junkis, galėsim bendraut
QUOTE(rrasius @ 2012 08 04, 23:19)
labas labas
visos atostogauja,gerai laika leidzia-kai orai leidzia.ateis vel ruduo,ziema,niurus vakarai,ir forumas atgims.
QUOTE(rimančius @ 2012 08 06, 16:40)
aciu uz priemima
matau visos džiaugiatės vasara, aisku juk nesedesi sm kai uz lango saulutė kviečia, nu siandien tai man rods puiki dienikė.
maciau apie darzeli diskutavot,manoji be proto laukia rudens bet kazi kaip bus su musu darzeliu, pro langa zvilgteliu vis dar remontas pacioje eigoje.
maciau apie darzeli diskutavot,manoji be proto laukia rudens bet kazi kaip bus su musu darzeliu, pro langa zvilgteliu vis dar remontas pacioje eigoje.
Mes jau beveik savaite Silalej..Bet kaip salta.. Vos speji tarp lietaus ar veju i lauka trumpam iseiti
Man truksta kokiu +10 laipsniu
jo orai tai tikrai ne kokie
tikras rudenėlis. Atrinkinėjau vaikų išaugtus rūbus, tai į vasarinius visus žiūriu su ilgesiu, kažin ar beprireiks jų šiemet
dar neatidėjau, tikiuosi bus dar vasaros kažkiek
va va pritariu rimanciui, ta pati manau ir as,o kokiegrazus tie vasariniai rubeliai maziukams ir ziurek nera kada net apmauti
. nu tikekimes dar bus vasareles, nors labai karstu dienu visai nenoreciau
.nu tas apniures oras irgi nervina , taip nera nuiotaikos o tas oras ja visai gadina
ai va musu mokyklele po truputeli puosiasi, nu tik spava nekokia, nu tikiuosi rugsejui atsivers ir darzelis
ai va musu mokyklele po truputeli puosiasi, nu tik spava nekokia, nu tikiuosi rugsejui atsivers ir darzelis
O koks darzelis remontuojamas?
Su prasidėjusiais naujaisiais mokslo metais
QUOTE(bagge @ 2012 09 05, 16:17)
Ačiū
Ir jus su Mokslo metų pradžia.
Patinka taviškiui į mokyklą eiti?