Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(bagge @ 2012 01 30, 14:17)
Maniškio dar vienas bajeris "dūdū" Ogi kai kas nors apkabina ar šiaip arti atsiduria, staigiai kimbam už ausų kartu pagaudami ir plauksu ir traukia sau prie veido, taip kad į nosį galėtų įkąsta, kartu stenėdamas dūūūūdūūū" . Deja tas kuriam daro dūdū, tuo metu bliauna ūūūū doh.gif

Žinok gerai kol dar kėdė padeda, pas mus pvz kabliukas į wc buvo įkabintas iš išorinės ousės jau nes vitas ištisai taikydavosi ten įsmukt ir po vandeniuką taškytis  doh.gif

O kiek dantų jau turit? Mes tai dar nei vieno kolkas verysad.gif

padeda kede tol,kol su jai neiskeliauja po visa buta biggrin.gif pasiima kede ir varom biggrin.gif mama is paskos,nes grindys tai braizos doh.gif vandens maudyniu metu bijo,iki siol maudomes su asarom ir dudom doh.gif isbandyta visaip,su zaislais ir viskuo doh.gif neidomu jai tos maudynes ir toliau.tikiuos,kada nors pripras.
dunciai tai vis tie patys-8.nesimato daugiau.bet kramto su dantenom tai gerai.
Atsakyti
o ho, kokie jūsųpasiekimai, mum dar augt ir augt iki tokių lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif mes tik balsą kelt dar tik mokam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 01 30, 15:58)
o ho, kokie jūsųpasiekimai, mum dar augt ir augt iki tokių  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mes tik balsą kelt dar tik mokam  mirksiukas.gif

uztat kokia meilybe dabar pas jus wub.gif mazas gleznas kudikelis wub.gif
Atsakyti
per velai pamaciau pasiulymus del kirpejos, bet ir kazi ar butu pavyke istrukt, nes mano dickiui blogai sestadieni buvo, veme, silpas buvo... zodziu, bandom atsigauti, bet sunkiai sunkiai...
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 30, 16:14)
per velai pamaciau pasiulymus del kirpejos, bet ir kazi ar butu pavyke istrukt, nes mano dickiui blogai sestadieni buvo, veme, silpas buvo... zodziu, bandom atsigauti, bet sunkiai sunkiai...

kas cia jums dabar? unsure.gif 4u.gif pas gydytoja nebuvot?rotas?
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 01 30, 16:18)
kas cia jums dabar? unsure.gif  4u.gif  pas gydytoja nebuvot?rotas?

nebuvom, bet vis budejimo rezime tebesu, nes nevalgo, sunkiai geria.
ne rotas, be temperaturos. Panasiau i apsinuodijima.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 30, 17:54)
nebuvom, bet vis budejimo rezime tebesu, nes nevalgo, sunkiai geria.
ne rotas, be temperaturos. Panasiau i apsinuodijima.

bet tai žinok kai negeria, prasideda dehidratacija, gali pakilti acetonai, nuo to vėl vėmimai prasideda, tai gal reikėtų laškės? Man gydytoja kai aiškino tokie škacai kai mūsų (kur iki 10 m. kažkur) labai greitai nukeipsta, nepalyginamai su suaugusiu. Todėl skysčiai tokiem mažiams labai svarbu. Bet gal jau geriau?

Papildyta:
QUOTE(rimančius @ 2012 01 30, 16:58)
o ho, kokie jūsųpasiekimai, mum dar augt ir augt iki tokių  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mes tik balsą kelt dar tik mokam  mirksiukas.gif

Aš tai žinok kažkaip laukiu kol paaugs, bet šiaip ir gaila daros kad taip greit auga. Va pvz dičkis jau taip dažnai nebesiglausto kaip mažis, o dar pasakiau kad ratų2 neleisiu žiūrėt per pc, tai išvis esu priešas nr.1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagge: 30 sausio 2012 - 17:42
QUOTE(bagge @ 2012 01 30, 17:41)
bet tai žinok kai negeria, prasideda dehidratacija, gali pakilti acetonai, nuo to vėl vėmimai prasideda, tai gal reikėtų laškės? Man gydytoja kai aiškino tokie škacai kai mūsų (kur iki 10 m. kažkur) labai greitai nukeipsta, nepalyginamai su suaugusiu. Todėl skysčiai tokiem mažiams labai svarbu. Bet gal jau geriau?

Papildyta:
Aš tai žinok kažkaip laukiu kol paaugs, bet šiaip ir gaila daros kad taip greit auga. Va pvz dičkis jau taip dažnai nebesiglausto kaip mažis, o dar pasakiau kad ratų2 neleisiu žiūrėt per pc, tai išvis esu priešas nr.1

jo,natina,ziurekites 4u.gif
o tai kas priesas nr1? biggrin.gif
Atsakyti
Nesakiau kad negeria, geria, nors sunkiai.
viska zinau apie tuos dalykus ir stengiames neprieiti iki blogiausio...
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 01 30, 18:43)
jo,natina,ziurekites 4u.gif
o tai kas priesas nr1? biggrin.gif

Pasitaisiau iš priešo nr. 2 į priešą nr. 1 Bet šiaip tai mes kaip priešai su seneliu konkuruojam: jei aš priešas, vadinas pas senelį reiks kažko prašyt ir atvirkščiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šiandien 19 laipsnių. Nuvedžiau dukrą į mokyklą, o daugiau vaikų nebuvo atėję. Iš viso planavo mokyklą jau uždaryti, nes visose klasėse tebuvo nuo 1 iki 3-4 vaikų. Tai atgal parėjom, dar grįžtant į parduotuvę užsukom, nupirkom dukterėčiai gimtadieniui dovaną.
Atsakyti
nepašalot nosiukų?
Per langą žiūrint labai gražu atrodo, saulutė šviečia šildo. Mes tai saulės vonias priiminėjam, labai smagu per langą "degintis" lotuliukas.gif
Atsakyti