Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 09, 12:19)
Ну буво байсу, дабар яу припратау, кад йе нуолат шаля тринаси irnesakyk.gif
Papildyta:
Ва ир дабар жюро и мане венас wub.gif Токс миелас, апипувес wub.gif  wub.gif

Мели драугай wub.gif гал ня балти бят тикрай пукуоти wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2012 02 09, 11:25)
Мели драугай wub.gif гал ня балти бят тикрай пукуоти wub.gif

Тайп, сесерие блогие wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Žvaigždėta*,2012 02 09, 12:07]
[quote=Žvaigždėta*,2012 02 09, 12:19]
Во ёс кокёс
user posted image
Ну буво байсу, дабар яу припратау, кад йе нуолат шаля тринаси irnesakyk.gif
Papildyta:
Ва ир дабар жюро и мане венас wub.gif Токс миелас, апипувес wub.gif wub.gif
[/quote]

Еи Распутинионый верныс дамои, нилзиа тибе и зваигздес плактиц, дома нада куоптис, вибрацийас чармонизуоти, зваигздеи светимас набасникас mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2012 02 09, 10:28)
man tas pats s.. irnesakyk.gif bet gal lengviau kai plauki pasroviui kaip.. o nebandai irtis pries srove hihihi.gif

Neburi nera problemu, apie ateinancias problemas galvoti smile.gif
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Merguciia @ 2012 02 09, 19:44)
Neburi nera problemu, apie ateinancias problemas galvoti  smile.gif

тикраи тикраи теисыбе thumbup.gif сиулау ир несидаугинти... зымиаи мазиау беду... ир несимокыти....бо куо мазиау мокаиси туо даугиау виско исманаи...ир гериау балтосе сиеносе седети..небуту висус зуданцио повеикио аплинкос..небуту ир ниекинго посакио..аплинка калта..ир сиаип виси те лаиминги буту ир ленгву позиуриу и виска дзиаугтуси wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 09 vasario 2012 - 18:53
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 18:52)
[CODE]

тикраи тикраи теисыбе  thumbup.gif  сиулау ир несидаугинти... зымиаи мазиау беду... ир несимокыти....бо куо мазиау мокаиси туо даугиау виско исманаи...ир гериау балтосе сиеносе седети..небуту висус зуданцио повеикио аплинкос..небуту ир ниекинго посакио..аплинка калта..ир сиаип виси те лаиминги буту ир ленгву позиуриу и виска дзиаугтуси  wub.gif

Tai tykrai niebutu probliemu, maziau forumiuose sedietu "Rieligijos iezotierikos skyrialyje" maziau analyzuota kas siendien yvyks ir klaus kuortos kak mano dynele susiklostys ir ar eity i pasymatyma ar ne ar X SU Y susitaikys ar X su Y ir V isiayskys miailes trykampy, ar kokia man siendien kava gerti su grietynele ar be grietyneles, paklausk kuortu tyk atsikielusi is lovos paklausk kuokia tau sendien bus diena ar eity i darba ar neity, ar po savaities keisti dar ar nekeysti, ar dar gimdyti viena vaika ar negimdyti, ar egzokjvantie pasyvadinti ar psichopantie pasivadinti,. taip ir toliau siekmies burtuose, ir muoksluose apie burtus
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2012 02 09, 20:19)
Tai tykrai niebutu probliemu, maziau forumiuose sedietu "Rieligijos iezotierikos skyrialyje" maziau analyzuota kas siendien yvyks ir klaus kuortos kak mano dynele susiklostys ir ar eity i pasymatyma ar ne ar X SU Y susitaikys ar X su Y ir V  isiayskys miailes trykampy, ar kokia man siendien kava gerti su grietynele ar be grietyneles, paklausk kuortu tyk atsikielusi is lovos paklausk kuokia tau sendien bus diena ar eity i darba ar neity, ar po savaities keisti dar ar nekeysti, ar dar gimdyti viena vaika ar negimdyti, ar egzokjvantie pasyvadinti ar psichopantie pasivadinti,. taip ir toliau siekmies burtuose, ir muoksluose apie burtus

lotuliukas.gifкаип гераи кад ир ту узклыдаи циа, нусвиетеи ман келиа wub.gif еину иситрауксиу кур келиалис таво сиуломас веда ар и каире ар и десиниа lotuliukas.gif бу тиесиаи празутис doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2012 02 09, 19:19)

huh.gif o ką tu čia veiki? nušvitai ir džiaukis, kame bėda?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 09, 20:43)
huh.gif o ką tu čia veiki? nušvitai ir džiaukis, kame bėda?

Небук апакус сесерие...йи циа су гераис кеслаис... йи рупинаси паклыдусиом сиелом куриос бурейу програмпосе гывена ax.gif ир теисингаи каи змогус тури саво галва..ну невисос нуосавос галвос гали дар ир даугиау перскаитыти ир сузиноти кад коментуоти тикслингаи bigsmile.gif бет йау ир таи герис ... бент йау ниреикиа гелбети wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 09, 19:50)
Небук апакус сесерие...йи циа су гераис кеслаис... йи рупинаси паклыдусиом сиелом куриос бурейу програмпосе гывена  ax.gif ир теисингаи каи змогус тури саво галва..ну невисос нуосавос галвос гали дар ир даугиау перскаитыти ир сузиноти кад коментуоти тикслингаи  bigsmile.gif  бет йау ир таи герис ... бент йау ниреикиа гелбети  wub.gif

Nū tai lay būti gelbėti tas, kurios klausinėja a la " jei šiandien mišrainės pavalgysiu, kaip rytoj kakosiu". Nū bet vienok nižinau visgi kažkaip....
Tamsta gal protiškai įgali esai? huh.gif Ir aš, atrodo, prei tokių g.gif
Atrodo, kad tas kortas dėl kiekvieno šūdo taip ir traukiam. Jaū tokiūs pvz parašyti, kad nibiznaju ja ką ir dūmoti.... Nereikia myžčiot dėl kiekvieno berno/ meilužio, ryto/ vakaro, ir bėdų nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 09 vasario 2012 - 19:56
Sveikos, ir vėl visos kažkur išsilaksčiusios arba rusų kalba atbaidė biggrin.gif Gavau pasiūlymą chaltūrkei, bet bišk nepasitikiu savo jėgom ir nežinau ar sugebėčiau. Gal kas norėtumėt pasipraktikuoti, kokios perspektyvos man tą darbą perkąsti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 02 14, 19:32)
Sveikos, ir vėl visos kažkur išsilaksčiusios arba rusų kalba atbaidė  biggrin.gif Gavau pasiūlymą chaltūrkei, bet bišk nepasitikiu savo jėgom ir nežinau ar sugebėčiau. Gal kas norėtumėt pasipraktikuoti, kokios perspektyvos man tą darbą perkąstirolleyes.gif

Labutis.... tai, kad visos daug maz turbut jau mokosi savarankiskai smile.gif

Pakabintasis, Apv pentakliu 5etas, apv Zyne... Hmz manau biski tau ten sunkokai seksis, o gal labiau jauciasi tavo didelis noras ten praslysti...taprasme atlikti ne visus darbus 100 proc.. Nesijaucia is kortu tavo atsidavimo darbui + didelis tingejimas jauciasi is tavo puses. Gal ten kazkaip sukciausi, bandysi nusimuilinti taprasme.... siaip net abejoju ar tau ta chalturke kels (ir klausimas ar kelia) dideli dziaugsma... Gal paskui, net gailesies, kad is vis ten kokio velnio ejai? g.gif Arba pasitikejimas savo ziniomis tau kisa koja... Visgi apv Zyne.... Gali cia kalbeti jog siame darbe tau tiesiog elemtariai truksta izvalgumo ir ziniu butinu kurios reikalingos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 14 vasario 2012 - 21:10