Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

QUOTE(Dina_free @ 2012 03 26, 23:51)
Dekoju, butu labai smagu, jeigu daugiau parasytumete...

man tokia klausimo formuluote nelabai pasiteisina, reiktu kitaip panagrineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina_free @ 2012 03 26, 10:19)
Sveikutes, gal galetumete padeti interpretuoti. Klausimas buvo kodėl žmogus ignoruoja ir daro psichologini spaudima (vyras, vyresnio am.)?

Kortos iskrito tokios: žvaigždė, apvers. moentų karalius, trys taurės

Labai dėkoju.

Kadangi klausimas idomus, tai paziurejau ir as. Taro psichoanalizeje Zvaigzdes arkanas, iskrites pats pirmas, mus informuoja, kad zmogus, apie kuri klausiame, yra po kazkokios dvasinio pobudzio krizes. kas tai - mes is situ kortu nezinome, bet Ezokvantes mintis, cia, sakyciau, gali buti visai i tema. Gal nebutinai jis troksta Dinos_free, bet kad pas zmogu buvo ar yra kazkokios vidines problemos sitoj srity, tai faktas, o Dina gali buti tik siaip objektas "atsigroti"...Mes nezinome to uosvio asmenines evoliucijos lygio, o priklausomai nuo jo, Zvaigzdes arkanas gali rodyti tiek geniju ir aukstu ideju generatoriu, tiek tusciai svaigstanti fantazieriu ir naivu "smelio piliu statytoja". Sita charakteristika gali atrodyti ne prie ko, bet jeigu mes ieskom negatyvaus elgesio Dinos atzvilgiu priezasties, tai cia reiketu ieskoti saknu...Dar - Zvaigzde visada rodys zmogu, linkusi i perfekcionizma. Salia apv. pentakliu Karalius, o sitas pilietis aiskiai kalba apie pavyda, kuris gali igauti itin keistas formas. Prie viso to, sitas zmogus turetu buti labai konservatyvus ir itin zemiskas (blogaja prasme), todel ir jo perfekcionizmas atitinkamo lygio - galima ir cia paieskoti priezasties. Matyt jo pacio viduje vyksta didelis konfliktas - cia buna tada, kai zmogus pvz. yra zemes zenklo, o jo Menulis (jausmu sritis) randasi kokiam nors vandens zenkle. Arba atvirksciai - tokie zmones del ziniu trukumo saves nerealizuoja ir tokiu budu visa savo nepasitenkinima islieja ant tinkamu tam zmoniu. Dina greiciausiai tam tinka. Na ir trys taures salia tokios kortos, taip pat nekalba apie nieka labai gero - cia velgi galim itarti, kad zmogus yra ne itin aukstos morales, o gal ir megstantis isgerti. Tai tiek trumpai. Atsakant i klausima, visgi labiau tiketina, kad priezastis ne pacioje Dinoje, o tame zmoguje...O Dina tiesiog tam tinkama. Zinoma, pilnai tiketinas ir Ezokvantes variantas. O kortu derinys puikiai tinka tam, kad kai zmogus supranta, kad negaus to ko nori, belieka elgtis butent taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2012 03 27, 11:04)

Kaip įdomu skaityti tokias išsamias interpretacijas wub.gif visada randi ką pasižymėti į sąsiuvinuką prie kortų reikšmių 4u.gif
Atsakyti
Labai įdomios Jūsų interpretacijos...
Pirmiausia jis nuo pat pradžių, kai tik pradėjome draugauti, manęs nemėgo... Priežastys neaiškios, nebent dėl mano pačios asmenybės, kad nesu tokia kaip jo žmona. Pati save išlaikau, nepataikauju, nemėgstu įsakinėjimų ir netoleruoju grubaus ir nemandagaus elgesio. Jis verslininkas, galia jo tik piniguose, nes kaip žmogus pakankamai stačiokiškas ir savimyla.
Atsibodo tai, kad stengiuosi niekuo neužklūti, bet vistiek randa dėl ko įkasti, užpyksta nei iš šio, nei iš to. Netgi abu su anyta. Tuo tarpu kita marti pateisinama, kad ir ka padarytu...
Tikrai nesu blogas zmogutis, ir ju sunu gerbiu bei myliu, ir del ju stengiuosi, net nezinau.... O susitaikyti, kazkaip neiseina... Bandziau ieskoti atsakymo kortose, bet neimenama man misle....
Atsakyti
QUOTE(Dina_free @ 2012 03 27, 15:08)
Pirmiausia jis nuo pat pradžių, kai tik pradėjome draugauti, manęs nemėgo... Priežastys neaiškios, nebent dėl mano pačios asmenybės, kad nesu tokia kaip jo žmona. Pati save išlaikau, nepataikauju, nemėgstu įsakinėjimų ir netoleruoju grubaus ir nemandagaus elgesio. Jis verslininkas, galia jo tik piniguose, nes kaip žmogus pakankamai stačiokiškas ir savimyla.
Atsibodo tai, kad stengiuosi niekuo neužklūti, bet vistiek randa dėl ko įkasti, užpyksta nei iš šio, nei iš to. Netgi abu su anyta. Tuo tarpu kita marti pateisinama, kad ir ka padarytu...
Tikrai nesu blogas zmogutis, ir ju sunu gerbiu bei myliu, ir del ju stengiuosi, net nezinau.... O susitaikyti, kazkaip neiseina... Bandziau ieskoti atsakymo kortose, bet neimenama man misle....

Taigi ir gyvenk savo gyvenima o ne ju bigsmile.gif nenori nereikia, kam cia grauziesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina_free @ 2012 03 27, 14:08)

Nu tai vien apverstas pentakliu Karalius charakterizuoja tavo uosvi - praktiskai viska ir parasei apie ji. negi manai, kad kaip kokiame meksikonu seriale suzinosi kokia tai labai baisia paslapti del ko jie taves nemegsta? biggrin.gif Taigi praktiskai ir giliai knisti nieko nereiikia - pentakliu karalius (apv.) ir trys taures - puiki jo asmenybes charakteristika, o Zvaigzde, kaip ir kalbejom - neatitinki jo susikurtos teisingos zmonos ivaizdzio...ko dar reikia, kad nemegtu? Klausimas, - kodel pakenti toki elgesi? nebent tevai jus pilnai islaiko... smile.gif

Jei skaitai rusiskai, paskaityk Raiderio-Waito Taro apv. pentakliu karaliaus reiksme - pagal mane - lyg tavo uosvis butu aprasytas biggrin.gif

" ПЕРЕВЕРНУТОЕ ПОЛОЖЕНИЕ
Астрологические эквиваленты: те же, что и в прямой карте, но влияние Сатурна выражено сильнее, а вместо Второго Дома задействован Восьмой.
Можно сказать, что в перевернутом КОРОЛЕ ПЕНТАКЛЕЙ присутствует смешанное влияние знаков Близнецов и Козерога. Сочетание последних в астрологии рассматривается как нестабильное, обуславливающее чересполосицу, через которую вынужден проходить человек на своем жизненном пути, что тоже не в малой степени соответствует характеру КОРОЛЯ ПЕНТАКЛЕЙ.
Тип коррумпированного политика или бизнесмена, пользующегося грязными средствами для достижения своих целей. Перевернутый КОРОЛЬ ПЕНТАКЛЕЙ коварен, жаден, верить ему нельзя ни в чем. У него "два языка". Иногда, эта карта может указывать на злобного старика, не впавшего в маразм, но направившего весь жизненный опыт и ум на свои эгоистические цели. С перевернутым КОРОЛЕМ ПЕНТАКЛЕЙ всегда связаны опасность, хождение по краю. Причем, либо он сам - источник последнего, либо вынужден встречаться с этим в силу своей деятельности."
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2012 03 27, 14:22)

gal galima būtų nuorodą iš kokio internetinio puslapio čia yra?
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2012 03 27, 14:51)
gal galima būtų nuorodą iš kokio internetinio puslapio čia yra?

Prasau smile.gif

http://www.vdagroup....lwaite_7_0.html
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2012 03 27, 16:25)

Aš irgi šituo puslapiu naudojuosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 03 27, 15:28)
Aš irgi šituo puslapiu naudojuosi... ax.gif

Na, teisingu rusisku puslapiu nemazai yra, bet vistiek - reikia tikrinti individualiai...jei dirbi ne su klasikine kalade, reiksmes gali visai netikti smile.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Aš dirbu su klasikine Vaito kalade ir dažniausiai naudoju internetinį puslapį 78kart.ru, bet žiūriu, kad šiame puslapyje, truputį kitaip kortos interpretuotos (su astrologiniais ženklais), labai įdomu pasiskaitinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2012 03 27, 17:16)
Na, teisingu rusisku puslapiu nemazai yra, bet vistiek - reikia tikrinti individualiai...jei dirbi ne su klasikine kalade, reiksmes gali visai netikti  smile.gif

Daug, bet naudojuosi siuo, nes delioju Waita... Dar skaitineju ir 78kart. Ir daznai pasizymiu jusu ismastymus....man toli grazu iki jusu lygio 4u.gif
Atsakyti