QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 07 20, 13:14)
Nu gal ir gali reikšti kokius kardinalius pasikeitimus, labai norint pritempti. Šiaip, pirmas įspūdis, kad santykiai nelabai perspektyvūs ir visgi turėtų nutrūkti, tik tokių įvykių kortose niekas nenori įžvelgti, todėl va ir užduoda klausimus
a la tavo.
Jei ten patarimo klausei, tai gal būt yra išeitis iš susidariusios padėties, iš esmės keičiant elgesį ar požiūrį santykiuose. Tada ir rezultatas nebūtų toks skausmingas, bet per sunkumus bet kokiu atveju teks praeiti. Ar tai būtų skyrybos, ar kažkokie pokyčiai, jie bus į gerą, bet nebus lengvi.
Grynai mano pasvarstymai.
Matai krito šiuo klauimu (kokia ateiti šių žmonių šantykiuoše) tokioš kortoš (atšiprašau iš namų rašau, o nerašo vienoš raidėš, todėl rašau vietoj još š

) bokštaš, kardų karaliuš, monetų karaliuš (o jiš jautiš pagal zodiaką) taurių 10, mirtiš ir kardų6, dabar yra įvykęš labai dideliš barniš , gan netikėtaš (bokštaš), bet jiš moka labai gražiai kalbėti, norš ta mano draugė šako kad viškaš, bet aš taip nemanau, manau jiš įtikinš duoti antrą šanšą (ką rodo kardų karaliuš + taurių10) bet ar šantykiai turi ateitį, šiaip nemanau, bet gabūt kažkokie kardinalūš pašikeitimai gali išgelbėti? hmm