Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

QUOTE(Ezokvantė @ 2012 07 08, 08:44)
Pas tave gal kazkas yra panasaus i grotas? groteles? kazkai ppagalvojau kad visai salia ikrites ar padetas uz groteliu kokiu ar po grotelemis  g.gif

Lova yra su grotelem nu reikia dar vienoje lovoje apieskoti, kaip keliuose namuose gyvenu labai sunku atrasti pamestus daiktus doh.gif
QUOTE(dera1 @ 2012 07 08, 09:02)
o man panašu kad atia jam...

Gali buti verysad.gif Bet ziurejau kortas klausimu << Kokia tikimybe, kad ji uzsidesiu dar karta>> Gal ir klausimas juokingas bet bet.... lotuliukas.gif iskrito TEISMAS ir SAULE biggrin.gif Na tas kazkiek duoda optimizmo ir vilties. As jauciu ji rasi po kokio pusmecio kur nors padeta arba palikus esu smile.gif
Nafic doh.gif
QUOTE(Biellka @ 2012 07 08, 09:35)
kai taip ilgai neranda, tai ir ate laisvai gali but

Tiekimes, kad nebus verysad.gif
Atsakyti
Nežinau, ar neišvysit manęs iš čia - ale labai maga paklaust... Šią savaitę laukiu labai svarbių atsakymų į savo paklausimus iš dviejų skirtingų vietų. Kokie jie bus - taip ar ne? Būčiau labai dėkinga už atsakymus - taip neramu ir taip rūpi...
Papildyta:
Oi, apsižiūrėjau, kad pašalinėms neatsakinėjat... Atsiprašau!
Atsakyti
QUOTE(Biellka @ 2012 07 08, 10:35)
kai taip ilgai neranda, tai ir ate laisvai gali but

Kad ilgai neranda, dar nereiskia, kad neras smile.gif Mano viena pazistama irgi per kortas ieskojo pamesto daikto, tia surado vos ne po metu, buvo palikus iseiginiame rankinuke, kuri labai retai naudojo smile.gif
Atsakyti
reikalinga pagalba ,tema santykiai iskrito kortos praeitis apversta 4 kardu,dabartis kvailys apverstas,ateitis 10 kardu g.gif gal kas pakomentuos,buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2012 07 18, 08:57)
reikalinga pagalba ,tema santykiai iskrito kortos praeitis apversta 4 kardu,dabartis kvailys apverstas,ateitis 10 kardu  g.gif gal kas pakomentuos,buciau dekinga

O kas čia neaišku? Ar matyt nenori kas krenta/?
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2012 07 18, 09:57)
reikalinga pagalba ,tema santykiai iskrito kortos praeitis apversta 4 kardu,dabartis kvailys apverstas,ateitis 10 kardu  g.gif gal kas pakomentuos,buciau dekinga

rodo aiskiai - nieko nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 07 18, 11:31)
O kas čia neaišku? Ar matyt nenori kas krenta/?

matyt tikriausiai nenoriu,klausimas susijas su skyrybom,tai manau atsakymas jau laikas
Atsakyti
Sveikos, dėliojau dėlionę dėl vienų draugų santykių (kadangi šiuo metu labai pykstasi) paskutinės kortos iškrito mirtis ir kardų 6 - tai tarsi reiškia santykių pabaigą, ar toks derinys gali reikšti ir labai svarbius pasikeitimus, bet jie vistiek bus kartu?
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2012 07 20, 11:22)
Sveikos, dėliojau dėlionę dėl vienų draugų santykių (kadangi šiuo metu labai pykstasi) paskutinės kortos iškrito mirtis ir kardų 6 - tai tarsi reiškia santykių pabaigą, ar toks derinys gali reikšti ir labai svarbius pasikeitimus, bet jie vistiek bus kartu?

Nu gal ir gali reikšti kokius kardinalius pasikeitimus, labai norint pritempti. Šiaip, pirmas įspūdis, kad santykiai nelabai perspektyvūs ir visgi turėtų nutrūkti, tik tokių įvykių kortose niekas nenori įžvelgti, todėl va ir užduoda klausimus a la tavo.

Jei ten patarimo klausei, tai gal būt yra išeitis iš susidariusios padėties, iš esmės keičiant elgesį ar požiūrį santykiuose. Tada ir rezultatas nebūtų toks skausmingas, bet per sunkumus bet kokiu atveju teks praeiti. Ar tai būtų skyrybos, ar kažkokie pokyčiai, jie bus į gerą, bet nebus lengvi.

Grynai mano pasvarstymai.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 07 20, 13:14)
Nu gal ir gali reikšti kokius kardinalius pasikeitimus, labai norint pritempti. Šiaip, pirmas įspūdis, kad santykiai nelabai perspektyvūs ir visgi turėtų nutrūkti, tik tokių įvykių kortose niekas nenori įžvelgti, todėl va ir užduoda klausimus a la tavo.

Jei ten patarimo klausei, tai gal būt yra išeitis iš susidariusios padėties, iš esmės keičiant elgesį ar požiūrį santykiuose. Tada ir rezultatas nebūtų toks skausmingas, bet per sunkumus bet kokiu atveju teks praeiti. Ar tai būtų skyrybos, ar kažkokie pokyčiai, jie bus į gerą, bet nebus lengvi.

Grynai mano pasvarstymai.

Matai krito šiuo klauimu (kokia ateiti šių žmonių šantykiuoše) tokioš kortoš (atšiprašau iš namų rašau, o nerašo vienoš raidėš, todėl rašau vietoj još š doh.gif ) bokštaš, kardų karaliuš, monetų karaliuš (o jiš jautiš pagal zodiaką) taurių 10, mirtiš ir kardų6, dabar yra įvykęš labai dideliš barniš , gan netikėtaš (bokštaš), bet jiš moka labai gražiai kalbėti, norš ta mano draugė šako kad viškaš, bet aš taip nemanau, manau jiš įtikinš duoti antrą šanšą (ką rodo kardų karaliuš + taurių10) bet ar šantykiai turi ateitį, šiaip nemanau, bet gabūt kažkokie kardinalūš pašikeitimai gali išgelbėti? hmm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 20 liepos 2012 - 22:32
Istraukiau kortas kas bus su Musu tema - ojei.
8 diskai, mirtis, 7 diskai

Man atrodo kad suduks, o kaip jus interpretuotumet reiksmes?
Atsakyti
Alia tai Ezo pridirbo biggrin.gif
Atsakyti