Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

Sveikos! Nusprendziau ir as pasipraktikuoti daugiau. Kortas beveik kasdien traukiu sau..bet ziuriu,kad visai vietoj stoviu..progreso nebera smile.gif reikia daugiau gilintis. Tad jungiuosi prie jusu!
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 01 23, 16:14)
Sveikos! Nusprendziau ir as pasipraktikuoti daugiau. Kortas beveik kasdien traukiu sau..bet ziuriu,kad visai vietoj stoviu..progreso nebera smile.gif reikia daugiau gilintis. Tad jungiuosi prie jusu!

Junkis,junkis 4u.gif Na,trauk kokia rytoj man bus diena?As jau pazadejus rytoj pranesti kaip bus is tikruju-galesi pasitikrinti ar gerai paanalizavai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 01 23, 14:14)

Sveika. smile.gif Nežinau, ar čia visoms taip, bet bent jau man tai sau dėliojant ir sunkiausia suprasti, ką sako kortos. Gal dėl to, kad matai, ką nori matyti, ir atvirkščiai - stengiesi nematyti to, ko nenori... Kitiems dėliojant viskas daug aiškiau. smile.gif

Beje, ačiū Matricai ir Sublime. Dabar tikslesnis atrodo Matricos komentaras, nes jei tas žmogus kažkuo ir dosnus su manimi, tai aš to nežinau... biggrin.gif
Atsakyti
Levonce,istrauksiu vakare smile.gif
Na taip su tais traukimais sau,tai yra rizika,kad istrauksi tai ka nori. Bet buna,kad kortos labai gerai kalba. Paskutini karta bemaisant vienu klausimu iskrito netycia kardu 3,galvoju,ai nekreipsiu demesio,siaip nukrito ir tiek. Bet visgi deliojant, ta pacia korta ir istraukiau.
Atsakyti
Ne, tai aš tikiu, kad kortos visada teisingai kalba, tik turiu omenyje, kad interpretacijos tikslumas skiriasi, kai dėlioji sau ir kitiems. smile.gif Man vienu metu buvo, kad vis Žvaigždė krisdavo...
Atsakyti

QUOTE(SOWELU @ 2012 01 23, 15:33)
Levonce,istrauksiu vakare smile.gif
Na taip su tais traukimais sau,tai yra rizika,kad istrauksi tai ka nori. Bet buna,kad kortos labai gerai kalba. Paskutini karta bemaisant vienu klausimu iskrito netycia kardu 3,galvoju,ai nekreipsiu demesio,siaip nukrito ir tiek. Bet visgi deliojant, ta pacia korta ir istraukiau.

QUOTE(Nachtmahr @ 2012 01 23, 16:01)
Ne, tai aš tikiu, kad kortos visada teisingai kalba, tik turiu omenyje, kad interpretacijos tikslumas skiriasi, kai dėlioji sau ir kitiems. smile.gif Man vienu metu buvo, kad vis Žvaigždė krisdavo...

SOWELU... As irgi jungiuosi prie taves... smile.gif Dar ka norejau pasakyti, kad daznai tos iskritusios kortos buna pacios ,,glavniausios'' Ir jos nemazai pasako... ax.gif

Nachtmahr Ta krentanti zvaigzde gali sneketi, kad labai daug apie kazka intesyviai svajoji, mastai ir planuoji labai toli į ateitį
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 21, 11:27)
Laba diena...

Tikiuosi egzaminas bus islaikytas bigsmile.gif  4u.gif

thumbup.gif taip ir turi būti mirksiukas.gif

Papildyta:

Labas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 23, 16:05)
daznai tos iskritusios kortos buna pacios ,,glavniausios'' Ir jos nemazai pasako... ax.gif 

aš irgi pastebėjau, kad labai svarbu atkreipti dėmesį į tas iškritusias kortas
Atsakyti
Levonce,del rytdienos krito tauriu 2,lazdu 6,kardu 7, zyne. Na manau,kad susitiksi su kazkuo,panasu i pasimatyma. Jei tai tikrai pasimatymas,tai sakyciau gali buti koks nors slaptas (man kardu 7 daznai apie tai kalba). Galbut eisit i kazkokia paroda ar siaip kazkur pasikulturinti smile.gif zodziu mano toks pirmasis bandymas. Nenustebsiu,jei nepataikiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas 1a korta istrauks? man 3k krito tuscia umn.gif
veliau apv.zyne,tai sakau,kad nustoti reiktu "myzineti" siuo klausimu
"kaip seksis teorijos egzaminas regitroje?"

kaip valot kortas,jei liete kitas zmogus?
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 24, 15:16)
sveikos,

gal kas 1a korta istrauks? man 3k krito tuscia umn.gif
veliau apv.zyne,tai sakau,kad nustoti reiktu "myzineti" siuo klausimu
"kaip seksis teorijos egzaminas regitroje?"

kaip valot kortas,jei liete kitas zmogus?

A pentaklių riteris.

Nevalau.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 24, 17:22)
A pentaklių riteris.

Nevalau.

jei gerai suvokiu,tai kantrybes neturejimas ar nuoseklumo prie gero neprives
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 24, 15:37)
jei gerai suvokiu,tai kantrybes neturejimas ar nuoseklumo prie gero neprives

Nežinau, prie ko tu ją derini g.gif
Šiaip, mažiau pergyvenk, nėra ką veikt tą egzą išlaikyti irnesakyk.gif Manyčiau, gal kaip tik apatiją kokią ar atsipalaidavimą, poilsį reiškia riteris.
Atsakyti