QUOTE(flight @ 2007 10 16, 09:24)
Dario projektas, kiek pamenu, irgi kritikos gavo...Dario, dar nepasistatei namuko, kritikuoti galiu?
Man, pvz., svetainė atrodo nejauki - prie to didelio vitrininio lango į pietus kaip ir norėtųsi pastatyti kokį valgomojo stalą ar pan., bet negalima, kadangi praėjimas
Manau, kad svetainėje bus pakankamai tamsu - jau iš patirties žinau, ką reiškia dar vienas papildomas langas ir kaip labai tai keičia esmę
Nematau, ar bus terasa ir ar bus tiesioginis išėjimas į ją iš namo? O miegamasis tiesiai iš svetainės - tai vaikų kamnbarys? 
Kas man labai patiko Dario projekte - namas kompaktiškas, neperspausta su plotais
As kritikai visada atviras 
Man, pvz., svetainė atrodo nejauki - prie to didelio vitrininio lango į pietus kaip ir norėtųsi pastatyti kokį valgomojo stalą ar pan., bet negalima, kadangi praėjimas

Kas man labai patiko Dario projekte - namas kompaktiškas, neperspausta su plotais

Siaip su ta svetaine kitaip nesigauna, bet baldus isdestysiu atitinkamai ir viskas bus gerai. Tamsiajame kampe bus telikas, kitam kampe zidinys. Tamsiojoj daly mandresnis apsvietimas. Tamsiom spalvom dazyt nezadu, tai neuztamses.
Miegamasis is svetaines, tikriausiai atiteks vaikui, nes didziausias. nesinorejo man ten duru, bet taip kompaktiskiau gavosi, koridoriukas mazesnis, plota galejau skirti svarbesnem patalpom.
terasa nedidele bus, stogas gana sudetingos konstrukcijos. Dalis stogo eis nuo garazo ir bus virs iejimo duru.
QUOTE(iewike @ 2007 10 15, 23:49)
Dario, tu geriau papasakok, kaip jus gyevnsite tame pereinamoje svetaineje? Juks pas jus is jo iejimas i 4 skirtingas patalpas... Musu projektuke tik i du kambarius perejimas, ir tai kiek kritikos sulaukiau...
Praejimas bus paliktas tik pagal siena nuo virtuves link nisos i maza koridoriuka, tai ta svetaines erdve realiai pereinama nesigauna. Svetaines plotis beveik 6m, ilgis dar didesnis, tai tos erdves ten man sociai.
Tas svetaines per viduri buvimas man netgi labai patogus. Visas gyvenimas svetaineje. Reikia i virtuve einu i viena puse, reikia i vonia ar kambari einu i kita. nereikia pereidinet dar kokios nors patalpos ar koridoriaus. O marsiravimo marsrutu virtuve-miegamasis nelabai ir buna.
QUOTE(Bomba @ 2007 10 16, 09:39)
Dario projekte gal galima stoglangius svetaineje padaryti ? juk namas 1 auskto tai virs jos nieko nebus, tai galima gal 
Geras pastebejimas. Galvojau apie tai. Jei esamu 3 langu sviesos is pietu puses pasirodytu mazokai, galiu suzaist su lubom ir idet stoglangi, bet cia tik jei pamatysiu kad tikrai truksta. Kolkas modeliuojant visur kur man reikalinga sviesa, jos pakanka. Nei zidiniui nei telikui langas nereikalingas, jie yra sviesos saltiniai ir interjero akcentai, juos nusviesti negalima.