Įkraunama...
Įkraunama...

Vieno ar dviejų aukštų namas?

Apklausa: Vieno ar dviejų aukštų namas dideliame sklype? (25 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Bomba @ 2007 10 12, 09:51)
nu va, tai kas bus kai rekupa pajungs  doh.gif gerai visgi kad musu katiline ne prie kambariu, ale svetaineje tyliai teliko nepaziuresi  schmoll.gif

Nu nieko nesuprantu ko jis taip garsiai birbia, pas mano mamą stovi Viesmann, tai jis tikrai tyliai veikia, o pas jus koks? Atsiprašau kad mes biški poster_offtopic.gif
Atsakyti
nu tikrai OT tai paskutine zinute ta tema, pas mus thermia diplomat optimum, tipo labai naujas labai sustras, bet tai sakau- gali buti kad tik dabar tauip atrodo kad garsiai, nes namas gi dar nebaigtas, aidas baisinis visur, kai susides durys, apsistatys, manau susigers tas garsas.
Atsakyti
o kaip jums sitas 1 A namukas ?
http://www.namuplana...uskas/DARIAUS_2
Atsakyti
QUOTE(Edemux @ 2007 10 12, 20:13)

man asmeniskai nepakankamai atskirtos poilsio-laisvalaikio zonos.plius svetaine-labai pereinama.praktiskai i visas patalpas patenki is svetaines.
Atsakyti
QUOTE(Edemux @ 2007 10 12, 21:13)

Man šitas variantas išvis kaip butas pereinamais kambariais. Labai nepraktiškai viskas išplanuota schmoll.gif
Ir dar didžiulis garažas vos ne vidury namo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 12 spalio 2007 - 22:16
Pabandysiu ikelt, vienaukscio eksplikacija. Isvengta koridoriu, projektuota sklypui su ivaziavimu is pietines puses, nebrangi statyba. Manau isspausta ekonomija, kiek tai galima is tokio dydzio kvadrato. Gal kam minciu kils.
eksplikacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dario: 13 spalio 2007 - 09:30
QUOTE(&joy @ 2007 10 12, 22:15)
Man šitas variantas išvis kaip butas pereinamais kambariais. Labai nepraktiškai viskas išplanuota schmoll.gif
Ir dar didžiulis garažas vos ne vidury namo doh.gif

galbut, bet kaip to isvengti 1a name? Koridoriais?Jie bus tamsus-kaip urve, nes bus vidury namo. Kas man patinka siame name-praktiskai nera koridoriu ,arba jie tokie mazi ir gerai apsviesti ,kad net nepavadinsi koridoriumi. Svetaine vienintele gaunasi pereinama, betgi ten niekas nemiegos-tai aktyvaus gyvenimo patalpa.
Atsakyti
QUOTE(Dario @ 2007 10 13, 10:28)
Pabandysiu ikelt, vienaukscio eksplikacija. Isvengta koridoriu, projektuota sklypui su ivaziavimu is pietines puses, nebrangi statyba. Manau isspausta ekonomija, kiek tai galima is tokio dydzio kvadrato. Gal kam minciu kils.
eksplikacija

Pliusus tu jau suvardinai, pabadysiu didžiausius minusus mano visiškai neprofesionaliomis, moteriškomis akimis išvardint.
1.Svetainė-virtuvė-miegamasis -šitas gabaliukas man visai schmoll.gif .Nenorėčiau relaksuoti tokioj belangėj pereinamoj svetainėj.
Gal būtų išeitis pasiaurinti ir pailginti miegamąjį, tada svetainę sukeisti su virtuve. ax.gif Gartraukis turėtų savo kaminą, tik židiniui tektų ar naują kaminą, ar išvedimą į lauką galvoti.
2.Dar kliūna vienas wc, bet kaip suprantu dėl kvadratūros kitaip ir nesigauna?

Atsakyti
QUOTE(Dario @ 2007 10 13, 09:28)
eksplikacija

iejima is koridoriaus i bendra kambari daryciau tiesiai priesais lauko duris. tas terasinis langas prie iejima kazkaip keistai ziurisi.. Ar tikrai bus patogu terasa prie iejimo?
Ziurint i ekonomija... Reiktu zinoti namo ismatavimus, bet ir taip aisku ,kad bus daug vidiniu nesanciu sienu, kas reikalaus rimto pamato.Stogas irgi gausisn nepigus. Manau, kad ekonomiskesnis variantas 2a namas. Taciau galima padaryti erdvia setaine su aukstom lubom .Gal net su stoglangiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edemux: 13 spalio 2007 - 10:10
QUOTE(Dario @ 2007 10 13, 09:28)
eksplikacija

man tai velgi kliuna pereinama svetaine, bet cia gal tik man blush2.gif , tad sito minusu vadint negalima.
taciau didelis minusas, kuri manau izvelgs daugelis-svetaine beveik be langu.mano nuomone, miegamieji dar gali but be langu, nes praktiskai ten eini tik issimiegot.na bet svetaine........nea...man toks variantas nelabai blush2.gif
(turbut pirmakart mano ir Dario nuomones nesutapo. tongue.gif , nes siaip kai jis(?)issako savo nuomone-tiesiog nebeturiu ko pridurt thumbup.gif ........)
Atsakyti
Su svetaines apsvietimu ten viskas gerai. tas didelis vitrininis langas 5m2 i pietu puse, nuo zemes iki lubu. Be to sviesos dar ir nuo virtuves praeis. Kitaip isdestyt patalpas negerai, nes pagrindines gyvenamos patalpos liktu be saules. Sklypas siaurinis apribojo pasirinkima. Del vaiksciojimo, tai visas vaiksciojimas pagrindinis pagal siena vyks ir svetainej nesimaisys, baldai orientuoti i zidini atskirs erdves.
Dabar darydamas turbut mesciau lauk viena kambari, dar racionaliau issiprojektuotu isdestymas. palikciau tik 2 miegamuosius, Na pats namas mano akimis normalaus dydzio - 163kv.m bendro ploto. Vizualizacijoj siektiek geriau viskas atrodo. Mums svarbu buvo isvengti nereikalingu patalpu, pailgu kambariu, koridoriu, keliu kaminu ir sukist 3 kambarius viename aukste. pati statyba gaunasi stipriai pigesne nei tas pats plotas dvieju aukstu. Aisku stogas su 230kv.m dangai pareikalaus islaidu, bet kitose vietose susitaupo, beto tokius darbus pats dirbu tai man taip labiau apsimokejo.
kas liecia aukstas patalpas, tai cia kiekvienam pgl poreiki. Man baznycios nereikia, gyvensiu 150m nuo jos, tai aukstu lubu galesiu betkada nueit paziuret. As geriau sildysiu 2.6m aukscio kambarius, nei 3m. Nezinau ka galima veikt tokiam nenaudingam auksti, jokio praktiskumo. Architekte irgi nuo aukscio labai atkalbinejo.
Is kartotiniu isviso neissirinkau nieko, o individualus kainavo dar ir pigiau dvigubai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dario @ 2007 10 13, 18:55)
Su svetaines apsvietimu ten viskas gerai. tas didelis vitrininis langas 5m2 i pietu puse, nuo zemes iki lubu. Be to sviesos dar ir nuo virtuves praeis. Kitaip isdestyt patalpas negerai, nes pagrindines gyvenamos patalpos liktu be saules. Sklypas siaurinis apribojo pasirinkima. Del vaiksciojimo, tai visas vaiksciojimas pagrindinis pagal siena vyks ir svetainej nesimaisys, baldai orientuoti i zidini atskirs erdves.
Dabar darydamas turbut mesciau lauk viena kambari, dar racionaliau issiprojektuotu isdestymas. palikciau tik 2 miegamuosius, Na pats namas mano akimis normalaus dydzio - 163kv.m bendro ploto. Vizualizacijoj siektiek geriau viskas atrodo. Mums svarbu buvo isvengti nereikalingu patalpu, pailgu kambariu, koridoriu, keliu kaminu ir sukist 3 kambarius viename aukste. pati statyba gaunasi stipriai pigesne nei tas pats plotas dvieju aukstu. Aisku stogas su 230kv.m  dangai pareikalaus islaidu, bet kitose vietose susitaupo, beto tokius darbus pats dirbu tai man taip labiau apsimokejo.
kas liecia aukstas patalpas, tai cia kiekvienam pgl poreiki. Man baznycios nereikia, gyvensiu 150m nuo jos, tai aukstu lubu galesiu betkada nueit paziuret. As geriau sildysiu 2.6m aukscio kambarius, nei 3m. Nezinau ka galima veikt tokiam nenaudingam auksti, jokio praktiskumo. Architekte irgi nuo aukscio labai atkalbinejo.
Is kartotiniu isviso neissirinkau nieko, o individualus kainavo dar ir pigiau dvigubai.  mirksiukas.gif

dario, o gal galetum ir namelio foto ymest? 4u.gif del lubu aukscio as su tavim sutinku.pas mus kambariuose turetu likt apie 2.4m tik svetaineje bus aukstos, iki pat kreigo.nors ir tai-tiek ten to aukscio apie 4.9m
Atsakyti