Su svetaines apsvietimu ten viskas gerai. tas didelis vitrininis langas 5m2 i pietu puse, nuo zemes iki lubu. Be to sviesos dar ir nuo virtuves praeis. Kitaip isdestyt patalpas negerai, nes pagrindines gyvenamos patalpos liktu be saules. Sklypas siaurinis apribojo pasirinkima. Del vaiksciojimo, tai visas vaiksciojimas pagrindinis pagal siena vyks ir svetainej nesimaisys, baldai orientuoti i zidini atskirs erdves.
Dabar darydamas turbut mesciau lauk viena kambari, dar racionaliau issiprojektuotu isdestymas. palikciau tik 2 miegamuosius, Na pats namas mano akimis normalaus dydzio - 163kv.m bendro ploto. Vizualizacijoj siektiek geriau viskas atrodo. Mums svarbu buvo isvengti nereikalingu patalpu, pailgu kambariu, koridoriu, keliu kaminu ir sukist 3 kambarius viename aukste. pati statyba gaunasi stipriai pigesne nei tas pats plotas dvieju aukstu. Aisku stogas su 230kv.m dangai pareikalaus islaidu, bet kitose vietose susitaupo, beto tokius darbus pats dirbu tai man taip labiau apsimokejo.
kas liecia aukstas patalpas, tai cia kiekvienam pgl poreiki. Man baznycios nereikia, gyvensiu 150m nuo jos, tai aukstu lubu galesiu betkada nueit paziuret. As geriau sildysiu 2.6m aukscio kambarius, nei 3m. Nezinau ka galima veikt tokiam nenaudingam auksti, jokio praktiskumo. Architekte irgi nuo aukscio labai atkalbinejo.
Is kartotiniu isviso neissirinkau nieko, o individualus kainavo dar ir pigiau dvigubai.