Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(beatka1983 @ 2012 01 23, 13:26)
sveikos mamytes
norejau paklausti ar gali padaugeti baltu isskyru del Duphaston vartojimo?

Sveikute as vartojau duphastona, bet man jokiu isskyru nebuvo schmoll.gif , gal tau nuo jo kokia alergiska reakcija g.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri zinot ir gali man patarti. Nestumui eina 14 savaite ir as nusprendziau atsistoti i nestukiu iskaita savo poliklinikoje pas pazistama akusere, iki tol lankausi privacioje VK klaipedoje jolsanoje, kaip manot ar jie persiuncia ligos istorija arba kortele i ta klinika kuria as pasirinksiu ar gales man atiduoti? g.gif
Mergaites perskaiciau mamyciu skyrelyje, kad AnosMarijos sunelis po operacijos gal kuri zino kas nutiko maziukui? unsure.gif kaz kaip neramu pasidare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 23 sausio 2012 - 13:13
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 23, 13:00)
Mergaites gal kuri zinot ir gali man patarti. Nestumui eina 14 savaite ir as nusprendziau atsistoti i nestukiu iskaita savo poliklinikoje pas pazistama akusere, iki tol lankausi privacioje VK klaipedoje jolsanoje, kaip manot ar jie persiuncia ligos istorija arba kortele i ta klinika kuria as pasirinksiu ar gales man atiduoti? g.gif

O tu jau įsirašius įskaitoje Jolsantoje? Ta prasme, ar jie tau užvedė nėščiosios kortelę? Jei ne, tai manau, labai paprasta -eini į kliniką, kurioje nori įstoti į įskaitą ir tiek. Jie tau užves kortelę ir galėsi vaikščioti pas juos nėštumo priežiūrai. O Jolsantoje paprašai savo kortelės kopijos (jei manai, kad tau jos reikia). Nes iš principo prižiūrinčiam nėštumą gydytojui nemanau, kad reikia tavo nevaisingumo istorijos g.gif
Bet jei tu jau įsirašius į įskaitą Jolsantoje, tau iš jų reiktų pasiimti nėščiosios kortelę. Tada jau reiktų oficialų prašymą pildyti ar dar kažką. Tiksliai nebepamenu, bet buvau skaičius kad nėštumo metu gali keisti prižiūrinčią gydytoją ir įstaigą.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 23, 14:16)
O tu jau įsirašius įskaitoje Jolsantoje? Ta prasme, ar jie tau užvedė nėščiosios kortelę? Jei ne, tai manau, labai paprasta -eini į kliniką, kurioje nori įstoti į įskaitą ir tiek. Jie tau užves kortelę ir galėsi vaikščioti pas juos nėštumo priežiūrai. O Jolsantoje paprašai savo kortelės kopijos (jei manai, kad tau jos reikia). Nes iš principo prižiūrinčiam nėštumą gydytojui nemanau, kad reikia tavo nevaisingumo istorijos  g.gif
Bet jei tu jau įsirašius į įskaitą Jolsantoje, tau iš jų reiktų pasiimti nėščiosios kortelę. Tada jau reiktų oficialų prašymą pildyti ar dar kažką. Tiksliai nebepamenu, bet buvau skaičius kad nėštumo metu gali keisti prižiūrinčią gydytoją ir įstaigą.

Ne manes dar neirase i iskaita, kaip stik liepe ateiti vasari 6d. , kad irasytu jau i iskaita. manau taip ir darisiu paprasisiu del viso pikto korteles kopijos.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 23, 13:18)
Ne manes dar neirase i iskaita, kaip stik liepe ateiti vasari 6d. , kad irasytu jau i iskaita. manau taip ir darisiu paprasisiu del viso pikto korteles kopijos.

galiu pasidalinti, kaip man buvo. Pirmųjų echo varinėjau į VK. Gal kokią 10 sav, gyd užklausė, kur į įskaitą norėsu įsirašyt. Aš jau buvau apgalvojus, kad dėl nemokamų tyrimų norėsiu savo šeimos klinikoje vaikščioti. Tai taip ir pasakiau, pridėdama kad karts nuo karto ateisiu echo pas juos pasidaryti.
Kai man buvo 11 sav. ir kelios dienos nuėjau į savo šeimos kliniką pas ginę ir pasisakiau, kad laukiuosi. Išrašė tyrimamas siuntimų ir liepė ateiti gal už savaitės. Kai atėjau sekantį kartą, buvo ir tyrimų atsakymai, ir knygelę užvedė.
Bet žinok, aš pas ginę šeimos klinikoje tik tyrimus ir dariausi kol kas. gavau siuntimus pas genetikus, stomatologus, akių, šeimos. Bet, kad ginė mane labai prižiūrėtų taip nėra. Tai karts nuo karto vis VK apsilankau. O ir ginės iš VK mobilų turiu, tas labai padeda kai klausimų ir baimių kyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 23, 14:30)
galiu pasidalinti, kaip man buvo. Pirmųjų echo varinėjau į VK. Gal kokią 10 sav, gyd užklausė, kur į įskaitą norėsu įsirašyt. Aš jau buvau apgalvojus, kad dėl nemokamų tyrimų norėsiu savo šeimos klinikoje vaikščioti. Tai taip ir pasakiau, pridėdama kad karts nuo karto ateisiu echo pas juos pasidaryti.
Kai man buvo 11 sav. ir kelios dienos nuėjau į savo šeimos kliniką pas ginę ir pasisakiau, kad laukiuosi. Išrašė tyrimamas siuntimų ir liepė ateiti gal už savaitės. Kai atėjau sekantį kartą, buvo ir tyrimų atsakymai, ir knygelę užvedė.
Bet žinok, aš pas ginę šeimos klinikoje tik tyrimus ir dariausi kol kas. gavau siuntimus pas genetikus, stomatologus, akių, šeimos. Bet, kad ginė mane labai prižiūrėtų taip nėra. Tai karts nuo karto vis VK apsilankau. O ir ginės iš VK mobilų turiu, tas labai padeda kai klausimų ir baimių kyla  ax.gif

aciu, kad pasidalinai savo patirtim. Nu mano akusere yra labai faina, as ja jau senai pazistu, labai rupestinga ir svelni. As irgi pagalvojau, kad jei kas tai lekciau ehoskopa darytis i Jolsana, tikiuosi jie priims mane, nes iskaitoje stoveti VK ir uz kiekviena tyrima moketi iseina labai brangu blush2.gif
Atsakyti
Po kokios dar operacijos Anamari mazylis?Kas zino kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 23, 14:43)
Po kokios dar operacijos Anamari mazylis?Kas zino kas nutiko?  unsure.gif

vat as irgi perskaiciau ir labai nerimauti pradejau, kad tik viskas gerai butu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 23, 11:42)
Tiesa,labai noreciau iseiti i atostogu nuo temutes kurimo.... blush2.gif Gal kuri is sviezesniu nestukiu noretu paimti si darbeli,o jo nedaug....Tiesiog noriu siek tiek atsiriboti nuo interneto ir pasimegauti paskutinem savaitem smile.gif

Ryt einu i TA, jeigu niekas daugiau nenores ir viskas mano drokuniukui bus gerai galesiu perimti, jeigu visos sutiks 4u.gif

Tikiuosi AnosMari mazyliui viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 01 23, 12:50)
Sveikutes  4u.gif
Ryt einu i TA, jeigu niekas daugiau nenores ir viskas mano drokuniukui bus gerai galesiu perimti, jeigu visos sutiks 4u.gif

Tikiuosi AnosMari mazyliui viskas gerai  unsure.gif

Gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 23, 13:00)
Mergaites perskaiciau mamyciu skyrelyje, kad AnosMarijos sunelis po operacijos gal kuri zino kas nutiko maziukui? unsure.gif kaz kaip neramu pasidare.

AnaMari, tikiuosi, kad sūnytis jau sveiksta ir viskas krypsta tik į gerąją pusę.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 23, 13:43)

AnaMari, vilniečių nameliuose parašė tik, kad po operacijos, o smulkiau bus vėliau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 23 sausio 2012 - 14:18
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 23, 13:43)

Ji pati pasipasakos kai norės ar galės, sukalbėkit maldelę, kad greičiau sveiktų!
Atsakyti