Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Madissa @ 2012 01 23, 11:18)
labas rytas
Pas mane dantenos kraujuoja kai valau, kiekviena karta vis kitoj vietoj. Dantys ir mano silpnoji vieta.

Vienas iš nėštumo malonumų - dantenų kraujavimas. Ir tai dėl nėštumo hormonų, nes dantenos, kaip, beje, ir užgulusi nosis, patinsta ir ima gana lengvai kraujuoti. Ir toks kraujavimas, anot literatūros, gali turėti nekokių pasekmių ne vien motinai (uždegimas, klibantys dantys), bet ir pačiam vaikeliui. Nelabai tikėčiau,bet teigiama, kai tai gali būti priežastimi ir priešlaikinio gimdymo, ir per mažo kūdikio svorio.
O PAGALBA - VITAMINAS C, CALSIS, SALDUMYNŲ ATSISAKYMAS NEGALINT TUOJ PAT IŠSIVALYTI DANTŲ, BURNOS SKALAVIMAS IR LANKYMASIS PAS GYDYTOJĄ TIKRINTIS.
Atsakyti
anamari laikykis mazut
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 23, 11:43)
Po kokios dar operacijos Anamari mazylis?Kas zino kas nutiko?  unsure.gif

Vaje! Ka praleidau kas nutiko AnaMari leliukui?? unsure.gif

AnaMari laikykites!!!!!!!!! Mes su jumis!
Atsakyti
Anamari 4u.gif kad tik greiciau pasveiktumet ir gryztumet namuciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad taip įsiveržiu, bet kai kurios čia pažysta, tai tiesiog pasidalinsiu dėl dantenų kraujavimo. Nėštumo metu turėjau tą smagumą.Nutariau įsigyti SUPER SOFT dantų šepetėlį, žinokit smarkiai apmažo, be abejo pasirodykit odontologui, nes mano ir dantenos buvo "atšokę" nuo dantukų tai ir akmenys žemai ėmė formuotis-teko koreguot valymo ypatumus.
Kristinuke, bernas? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2012 01 23, 19:58)
Kristinuke, bernas?  wub.gif

Pagal intuiciją ir echo bernas smile.gif Kaip judvi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 23 sausio 2012 - 18:06
QUOTE(kristinuke @ 2012 01 23, 18:06)
Kaip judvi?

šaunu wub.gif oi manoji nuo 4 mėn verčiasi ant pilvo, nuo 5-to atgal ant nugaros, ragauja obuolio, o dabar išmoko cypauti, brūkštelk až kaip bendra tavo savijauta.

Ice tea, Rute, jei "nepasimatysim", tai lengvokai ir greitokai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2012 01 23, 18:14)
Ice tea, Rute, jei "nepasimatysim", tai lengvokai ir greitokai  mirksiukas.gif

Ačiū wub.gif nusiteikusi gimdyti lengvai, greitai, naturaliai ir su šypsena biggrin.gif tikiuosi dar "pasimatysim", jei visai nedingsi iš eterio mirksiukas.gif

dėl kraujuojančių dantenų įsiterpsiu. jei kuri seniai keitėt dantų šepetuką, būtų pats laikas tą padaryti. dantų šepetėlį reiktų griežtai keisti bent kas 3 mėn., ypač tai aktualu neštuliukėms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2012 01 23, 18:14)
oi manoji nuo 4 mėn verčiasi ant pilvo, nuo 5-to atgal ant nugaros, ragauja obuolio, o dabar išmoko cypauti, brūkštelk až kaip bendra tavo savijauta.

smagu skaityti jūsų pasiekimus wub.gif jetau, kaip laikas greit lekia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos nestukes 4u.gif
As dar labai nedrasiai, viena koja zengiu i si skyreli... Dar man labai anksti, bet jau dabar labai rupi komentaras del mano skaiciuku: 10dpi buvo 184, o siandien, lygiai uz savaites 17dpi 1949. Ar ne per mazai? Uzsienio saituose skaiciau, kad kai pasiekia 1200, tada dvigubeja kas 3-4d. Pasakykit man savo pavyzdziu, ar cia pult dabar skambint gydytojai, ar sedet ir laukt 01 30d pirmo skano? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 01 23, 20:19)
dėl kraujuojančių dantenų įsiterpsiu. jei kuri seniai keitėt dantų šepetuką, būtų pats laikas tą padaryti. dantų šepetėlį reiktų griežtai keisti bent kas 3 mėn., ypač tai aktualu neštuliukėms  4u.gif
Papildyta:

maniskis sepetukas TePe berods wink.gif

Ana Mari, stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 23 sausio 2012 - 19:32
Aciu uz palaikyma, mergaites!

Mano maziukui igimta dvylikapirstes zarnos atrezija, gerai, kad nedelsiant operavo. Jis man vis atpylinejo zaliais fontanais, kazkur kazkokia membrana neleido maistui nusileisti i skranduka. Gime sveikas, pagal Apgar 10 balu, o kad viduj tuno toks pavojus, tai nieks nezinojo unsure.gif Dabar jis intensyviojoj terapijoj, jau pats kvepuoja, maitinamas per laseline. Meldziu Dievo, kad viskas butu gerai ir jis greiciau pasveiktu.
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 23, 19:31)
Sveikos gyvos nestukes  4u.gif
As dar labai nedrasiai, viena koja zengiu i si skyreli... Dar man labai anksti, bet jau dabar labai rupi komentaras del mano skaiciuku: 10dpi buvo 184, o siandien, lygiai uz savaites 17dpi 1949. Ar ne per mazai? Uzsienio saituose skaiciau, kad kai pasiekia 1200, tada dvigubeja kas 3-4d. Pasakykit man savo pavyzdziu, ar cia pult dabar skambint gydytojai, ar sedet ir laukt 01 30d pirmo skano? g.gif

Sveika prisijungusi, linkiu lengvo ir ramaus nestuke.gif wub.gif

Pagal mane skaiciukai pats tas rolleyes.gif
Atsakyti