Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

anamari viskas privalo buti gerai, pamatysi, pasveiksit, busit stiprus ir sveiki,visos mergaites laiko kumstukus uz jus.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 01 23, 17:33)
Aciu uz palaikyma, mergaites!

Mano maziukui igimta dvylikapirstes zarnos atrezija, gerai, kad nedelsiant operavo. Jis man vis atpylinejo zaliais fontanais, kazkur kazkokia membrana neleido maistui nusileisti i skranduka. Gime sveikas, pagal Apgar 10 balu, o kad viduj tuno toks pavojus, tai nieks nezinojo unsure.gif Dabar jis intensyviojoj terapijoj, jau pats kvepuoja, maitinamas per laseline. Meldziu Dievo, kad viskas butu gerai ir jis greiciau pasveiktu.

Viskas ir bus gerai,o as butinai uz jus pasimelsiu mirksiukas.gif ! Sveikit!
Atsakyti
Labas rytas,

Tyliai tyliai ir as ateinu i siuos namucius...Noreciau jusu patarimo, gal kas galite Vilniuje rekomentuoti gera gine (privaciai) ....
Ir dar l. idomu kur jus darotes PRISCA, ar Sorpo, ar dar kazkur...ojei visai zalia situose reikaluose blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 01 23, 20:33)

Mano maziukui igimta dvylikapirstes zarnos atrezija, gerai, kad nedelsiant operavo. Jis man vis atpylinejo zaliais fontanais, kazkur kazkokia membrana neleido maistui nusileisti i skranduka. Gime sveikas, pagal Apgar 10 balu, o kad viduj tuno toks pavojus, tai nieks nezinojo unsure.gif Dabar jis intensyviojoj terapijoj, jau pats kvepuoja, maitinamas per laseline. Meldziu Dievo, kad viskas butu gerai ir jis greiciau pasveiktu.

Labas rytas,

AnaMari, sveikatos Jusu maziukui, stiprybes Jums. Laikykites ir tikekite, kad viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 23, 20:31)
Sveikos gyvos nestukes  4u.gif
As dar labai nedrasiai, viena koja zengiu i si skyreli... Dar man labai anksti, bet jau dabar labai rupi komentaras del mano skaiciuku: 10dpi buvo 184, o siandien, lygiai uz savaites 17dpi 1949. Ar ne per mazai? Uzsienio saituose skaiciau, kad kai pasiekia 1200, tada dvigubeja kas 3-4d. Pasakykit man savo pavyzdziu, ar cia pult dabar skambint gydytojai, ar sedet ir laukt 01 30d pirmo skano? g.gif

Labai dziaugiuosi uz Jus. Geri Jusu skaiciukai thumbup.gif . Megaukis ir laukiam abiem kojom musu skyrelyje.
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2012 01 24, 10:12)
Labas rytas,

Tyliai tyliai ir as ateinu i siuos namucius...Noreciau jusu patarimo, gal kas galite Vilniuje rekomentuoti gera gine (privaciai) ....
Ir dar l. idomu kur jus darotes PRISCA, ar Sorpo, ar dar kazkur...ojei visai zalia situose reikaluose blink.gif

as darysiu Santariskese ( reikia siuntima tureti) ..
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

meiles vaisius ir asstukas nuisirdus sveikinimai tapus nestuke.gif
graziu ir lenkgvu menesiuku 4u.gif

mergaites negaliu patiket kad man liko tiek nedaug ir susitiksiu su savo isvajotu maziuku wub.gif einu pas gydytoja vasario 6 arba 7 diena,paziures paskutini karta ultragarsu,tikiuosi bernuzelis neveluos atkeliauti ,labai noriu ,kad iki vasario 16 ji jau supuociau rankose wub.gif ech negaliu patiket,kad liko tiek nedaug wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 24 sausio 2012 - 10:26
QUOTE(vilte-kns @ 2012 01 24, 10:22)
labas rytas 4u.gif
mergaites negaliu patiket kad man liko tiek nedaug ir susitiksiu su savo isvajotu maziuku wub.gif  einu pas gydytoja vasario 6 arba 7 diena,paziures paskutini karta  ultragarsu,tikiuosi bernuzelis neveluos atkeliauti ,labai noriu ,kad iki vasario 16 ji jau supuociau rankose wub.gif ech negaliu patiket,kad liko tiek nedaug wub.gif

Aciu, mieloji 4u.gif Labai dziaugiuos uz tave, kad jau tiek nedaug liko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 01 24, 11:22)
labas rytas 4u.gif
mergaites negaliu patiket kad man liko tiek nedaug ir susitiksiu su savo isvajotu maziuku wub.gif  einu pas gydytoja vasario 6 arba 7 diena,paziures paskutini karta  ultragarsu,tikiuosi bernuzelis neveluos atkeliauti ,labai noriu ,kad iki vasario 16 ji jau supuociau rankose wub.gif ech negaliu patiket,kad liko tiek nedaug wub.gif

Isivaizduoju kaip nekantru ir tuo paciu nerealus jausmas, kad arteja susitikimas
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 01 24, 11:46)
Isivaizduoju kaip nekantru ir tuo paciu nerealus jausmas, kad arteja susitikimas

labai labai nekantru,kiekviena diena vis arciau ir arciau wub.gif
taip greitai savaiteles prabego,o va paskutines dieneles labai ilgai einasi sad.gif kaip betute sake,kad vyrui kiekviena diena vis primena kiek dieneliu liko, ta pati darau savajam,jis jau atmintinai zino biggrin.gif kartais net pats pirmiau pasako kiek liko iki susitikimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 01 24, 12:12)
labai labai nekantru,kiekviena diena vis arciau ir arciau wub.gif 

vilte-kns, jau tikrai nebedaug liko. Dar pasimegauk nestuke.gif
Dziaugiuosi, kad dar viena mamyte greit jau sulauks stebukliuko smile.gif smile.gif smile.gif

Labas
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 23, 13:00)
Mergaites gal kuri zinot ir gali man patarti.

Sangria023, gydytoja pas kuria lankysies nestuke.gif pati tau israsys nestumo knygele, kurioje parasys kad pastojai po IUI ir toliau registruos tyrimu rezultatus, ismatavimus ir t.t., jai tavo knygeles is VK nereikia. I VK galesi kartais nuvykti pasikonsultuoti smile.gif smile.gif smile.gif As taip darau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2012 01 22, 14:48)
sveikinam susilaukus dukrytes  4u.gif
Papildyta:
gal vakar kas zinias ziurejot Los Angele jei neklystu gime mergyte 270 gramu ir vos delno dydzio tik nesupratau ar 16 savaiciu ar likus 16 savaiciu iki gimdymo ir isgyveno tikras stebuklas

kiek atsimenu gime 5 men.

Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 01 23, 19:33)

AnaMari, gerai kad gydytojai pamate problema ir ja pasalino.
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
Anamari,as neisivaizduoju ka jums teko isgyventi,bet gerai,kad jau sveikstat.
Tik gaila labai maziuko,kad tokiam maza operacija teko patirti.Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 01 23, 20:33)

Sveikatėlės jums. Viskas bus gerai, pamažu išsikapstysite, o tada galėsite netrukdomai džiaugtis vieni kitais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 23, 21:06)
Aciu, mergaites 4u.gif Jus geriau nei bet kokie vaistai - akimirksniu nerimo ir abejoniu nelieka!!! Po truputi paskaitinesiu, kaip jus cia gyvenat ir jau pradesiu melstis ne tik uz visas nepastojancias, bet ir nestukes  smile.gif  4u.gif

Pagaliau sulaukėme pastiprinimo. Sveika prisijungusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2012 01 24, 11:22)

Tikrai liko visai nedaug. Pamenu, kaip džiaugeisi sužinojusi, kad pastojai. Kažkaip tąkart pagalvojau, jei Treijso ranka padėjo tau, padės ir man. Tau jau finišas artėja, o man pusiaukelė. Džiaugiuosi už tave ir linkiu, kad viskas būtų lengvai ir sklandžiai.

O aš laukiu kaip ant adatų, nes mano jaunėlė sesutė šiomis dienomis turėtų pagimdyti. Kažkaip keista, visą laiką aš jai mindavau kelią, nes esu 5 metais vyresnė, o šitame reikale ji mane aplenkė biggrin.gif Galės jaunėlė vyresnėlei patarinėti, kaip mažutėlį auginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 24 sausio 2012 - 21:15