Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 25, 12:52)
o kokios pas taves tos isskyros blush2.gif nu tikiuosi iki pirmadienio istversiu blush2.gif

Kai baigiau vartoti Crinona, tuomet ejo rusvos isskyros, veliau gelsvai- baltos. Dabar vartoju zvakutes
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 01 25, 12:19)
* valerie, kiek jau daug savaitelius  4u.gif
** O as baigineju pirkineti kraiteliui daiktelius.

* Aha wub.gif didis.gif
** Kokie malonus rupesteliai wub.gif

Mergaites, o nuo tu Ringuvos drozliu nelieka jokio kvapo isskalbus rubus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 01 25, 15:18)
Kai baigiau vartoti Crinona, tuomet ejo rusvos isskyros, veliau gelsvai- baltos. Dabar vartoju zvakutes

vat as irgi pagalvojau, kad po crinono atsirado isskyru, nes irgi baigiau vartoti, tik jos pas mane kaip vandenukas tik pieno spalvos blush2.gif Gal tikrai cia po crinono g.gif
Atsakyti
Man toks klausimas pasistojo rolleyes.gif Gine liepe suvartoti paskutini crinona ir viskas.As maniau, kad pas man ju keli beliko, o pasirodo liko 4 tai vakar viena suvartojau ir dabar galvoju, o jeigu as ji dabar kas antra diena vartociau, tai yra vakar tada ketvirtadieni, tada sestadieni ir pirmadieni. o ne ryt, ketvirtadieni ir penktadieni g.gif Man taip staigiai nutraukti baisu blush2.gif o cia kas antra diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 01 25, 15:06)
Man toks klausimas pasistojo  rolleyes.gif Gine liepe suvartoti paskutini crinona ir viskas.

As nutraukiau is karto smile.gif))

Labas
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 25, 15:04)
vat as irgi pagalvojau, kad po crinono atsirado isskyru

Man irgi buvo isskyru po Crinono, ir siaip kartais ju ir dabar atsiranda daugiau, po to dingsta ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 01 25, 16:18)

Man po crinono rado visą " mišką grybienos"... Tepinėlis parodė, kad didelio uždegimo nėra, bet kad netvarka buvo, tai taip...

O crinoną nutraukiau iškart. nors man dar tebuvo likę irgi 4 dozės.
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 01 25, 16:10)
Man irgi buvo isskyru po Crinono, ir siaip kartais ju ir dabar atsiranda daugiau, po to dingsta ir t.t.

aciu uz informacija, del viso ko paprasisiu, kad paimtu pirmadieni tepineli g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 01 25, 16:19)
Man po crinono rado visą " mišką grybienos"... Tepinėlis parodė, kad didelio uždegimo nėra, bet kad netvarka buvo, tai taip...

matyt tikrai del crinono doh.gif as irgi nutraukiau crinona iskart, nors buvo laaaaabai baisu ir iki siol baisu blush2.gif tikiuosi, kad dabar pati placenta gamina progeserona pakankamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 01 25, 15:10)
As  nutraukiau is karto smile.gif))

QUOTE(kristinuke @ 2012 01 25, 15:19)

O jusm kelinta savaite ji nutrauke? Nes mums tik 9 sav. Siaip ziopla, reikejo pasiklausti, o tai is dziaugsmo, kad viskas gerai visus klausimus pamirstu doh.gif Reikes pradeti susirasineti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 01 25, 16:36)
O jusm kelinta savaite ji nutrauke? Nes mums tik 9 sav. Siaip ziopla, reikejo pasiklausti, o tai is dziaugsmo, kad viskas gerai visus klausimus pamirstu doh.gif Reikes pradeti susirasineti  rolleyes.gif

as nutraukiau kai buvo 12 sav. ir 3d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 01 25, 16:36)
O jusm kelinta savaite ji nutrauke? Nes mums tik 9 sav. Siaip ziopla, reikejo pasiklausti, o tai is dziaugsmo, kad viskas gerai visus klausimus pamirstu doh.gif Reikes pradeti susirasineti  rolleyes.gif

Aš vartojau iki 11 sav. nurodytą dozę, paskui porą savaičių mažinau.

Žinau, kad aš truputį ne į tema, bet kadangi nieko nesiūlau pirkti, o tik dalinuosi rankdarbių pamokomis, tai truputį pareklamuosiu savo facebook puslapį. Idėjos ne visada originalios, bet viskas padaryta mano rankomis, kad parodyti kitiems, jog tai įmanoma smile.gif Jei kam įdomu, prašom užsukti: http://www.facebook.com/home.php#!/pag...115008225235556
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Nerami dusia atsirado biggrin.gif Pirmad buvau uzsiregistravusi pas gine, galvojau-paziuresiu kaip mano leliukas auga, nes maciau pries 2sav tik, matuojant rauksle, o gine-tipo neziurim, nera ko list be reikalo doh.gif gal kad daug zmoniu, nzn, bet taip nusiminiau... Dabar galvoju-ar tikrai visoms taip-man sake dabar ateiti tik 18sav, eina sau kaip ilgu... doh.gif busiu nemaciusi mazylio 7sav doh.gif , nzn kaip islaukt, vel kokiu nesamoniu prisigalvoju-tai pilvas mazeja tai vel koks biesas doh.gif

Beje, kas klause del crinono, tai as irgi nutraukiau 9sav mirksiukas.gif
Papildyta:
Meiles vaisiau , kaip gera tave matyti cia kartu... wub.gif wub.gif wub.gif Saugok save wub.gif
O del tu sk tai nepergyvenk, as kaip skaiciuku spece biggrin.gif galiu tau pasakyti, kad tikrai tavo skaiciukai geri thumbup.gif , as dariausi kasdien beveik, tai skaiciuoti ismokau super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 01 25, 11:19)
O gal kuri mamyte parduosite savo City lopsi? 4u.gif  Levanda, pas tave berods kreminis odinukas? Kaip tau patinka? ar geriau lopsiuka irgi medziagini imti?  ax.gif

Pas mane emukas odinukas, tiksliau ta oda dirbtinė. esu patenkinta, nes jei ką - viskas nusivalo kas apsitaško, nor stai būna retai, labiau tepasi kai mašinos bagažinėj kur dedant prisiliečia. O kas dėl medžiaginio lopčiuko nieko nežinau, todųl nieko negaliu patart. Šiaip esu patenkinta - dabar man labai aktualu, kad su juo BE JOKIŲ problemų per sniegynus didžiausius varinųju po mišką ir vargo nematau. Tiesa, manevringumo jame trūksta kai po siaurus pravažiavimus parduotuvųj važiuoju, nors tai būna retai,bet pasijaučia smile.gif Užtat pasaka ne vežimas kai mažylė giliai ten guli šiltai niekas neužpučia neužsninga ax.gif
Atsakyti