Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 01 25, 17:28)
Sveikos  nestuke.gif
Nerami dusia atsirado  biggrin.gif  Pirmad buvau uzsiregistravusi pas gine, galvojau-paziuresiu kaip mano leliukas auga, nes maciau pries 2sav tik, matuojant rauksle, o gine-tipo neziurim, nera ko list be reikalo  doh.gif gal kad daug zmoniu, nzn, bet taip nusiminiau... Dabar galvoju-ar tikrai visoms taip-man sake dabar ateiti tik 18sav, eina sau kaip ilgu...  doh.gif busiu nemaciusi mazylio 7sav  doh.gif , nzn kaip islaukt, vel kokiu nesamoniu prisigalvoju-tai pilvas mazeja tai vel koks biesas  doh.gif

Beje, kas klause del crinono, tai as irgi nutraukiau 9sav  mirksiukas.gif
Papildyta:
Meiles vaisiau , kaip gera tave matyti cia kartu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Saugok save  wub.gif
O del tu sk tai nepergyvenk, as kaip skaiciuku spece  biggrin.gif  galiu tau pasakyti, kad tikrai tavo skaiciukai geri  thumbup.gif , as dariausi kasdien beveik, tai skaiciuoti ismokau super  lotuliukas.gif

Oho kaip ilgai laukti, as tai esu nekantri, net pasiilgstu maziuko, tai visada prasau pasiziureti. Taip ramiau man. Buna tik greitai paziuri, ar juda, ar sirdute plaka, nematuoja.
Atsakyti
Sveikos  nestuke.gif
Nerami dusia atsirado  biggrin.gif  Pirmad buvau uzsiregistravusi pas gine, galvojau-paziuresiu kaip mano leliukas auga, nes maciau pries 2sav tik, matuojant rauksle, o gine-tipo neziurim, nera ko list be reikalo  doh.gif gal kad daug zmoniu, nzn, bet taip nusiminiau... Dabar galvoju-ar tikrai visoms taip-man sake dabar ateiti tik 18sav, eina sau kaip ilgu...  doh.gif busiu nemaciusi mazylio 7sav  doh.gif , nzn kaip islaukt, vel kokiu nesamoniu prisigalvoju-tai pilvas mazeja tai vel koks biesas  doh.gif

Beje, kas klause del crinono, tai as irgi nutraukiau 9sav  mirksiukas.gif
Papildyta:
Meiles vaisiau , kaip gera tave matyti cia kartu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Saugok save  wub.gif
O del tu sk tai nepergyvenk, as kaip skaiciuku spece  biggrin.gif  galiu tau pasakyti, kad tikrai tavo skaiciukai geri  thumbup.gif , as dariausi kasdien beveik, tai skaiciuoti ismokau super  lotuliukas.gif

Viskas bus gerai,juk pati zinai wink.gif
Atsakyti

Nu ka, grizta trinziotoja i eteri biggrin.gif As tavo vietoj nudurneciau 7 sav. nemacius savo spirgalo schmoll.gif Mano gydytoja jau nuo pat pradziu zinojo, kad su manim toks "bajeris" neiseitu, tai nesigincydama rodydavo mano klecka kada tik paprasydavau tongue.gif O prasydavau daznai blush2.gif Paskui kiek su ja kalbejau apie tai, ar nekenkia toks daznas ziurejimas ir pan., tai man pasake, kad geriau jau ji man parodys ta maziuka, nei leis man nervuotis ir laukti.Jos nuomone, nerimas ir stresas sitoj vietoj kur kas daugiau zalos padaro.

Crinona nutraukliau ar tai 16 ar 18 savaite g.gif ir nutraukinejau labai palaipsniui.Jokiu spec. indikaciju tokiam vartojimui ar nutraukinejimui nebuvo, bet gydytoja galvojo, kad taip saugiau, o as ir nepriestaravau ax.gif

Levandut ar kitos jau mamytes, kas cia vis dar lankosi, imeskit gi ta sarasiuka i vaistine, ka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos  nestuke.gif

Oi suprantu tave. Aš irgi su mažutėliu senokai mačiausi, o iki kito vizito dar dvi savaitės. Irgi visko prisigalvoju. Kas ryta MB klausiu, ar yra tas pilvas, ar jau dingo doh.gif Svoris pamažu auga, papulius skauda, lyg ir paspurdėjimus jaučiu, tai tuo save ir raminu.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 01 25, 16:21)
Aš vartojau iki 11 sav. nurodytą dozę, paskui porą savaičių mažinau.

Žinau, kad aš truputį ne į tema,

labai grazu 4u.gif apziurejau, as kadangi truputuka siuvineju ir rankdarbiai prie sirdies, tai man labai labai rolleyes.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 01 25, 16:53)
Nu ka, grizta trinziotoja i eteri  biggrin.gif  As tavo vietoj nudurneciau 7 sav. nemacius savo spirgalo  schmoll.gif  Mano gydytoja jau nuo pat pradziu zinojo, kad su manim toks "bajeris" neiseitu, tai nesigincydama rodydavo mano klecka kada tik paprasydavau  tongue.gif  O prasydavau daznai  blush2.gif  Paskui kiek su ja kalbejau apie tai, ar nekenkia toks daznas ziurejimas ir pan., tai man pasake, kad geriau jau ji man parodys ta maziuka, nei leis man nervuotis ir laukti.Jos nuomone, nerimas ir stresas sitoj vietoj kur kas daugiau zalos padaro.

Crinona nutraukliau ar tai 16 ar 18 savaite  g.gif  ir nutraukinejau labai palaipsniui.Jokiu spec. indikaciju tokiam vartojimui ar nutraukinejimui nebuvo, bet gydytoja galvojo, kad taip saugiau, o as ir nepriestaravau  ax.gif

Levandut ar kitos jau mamytes, kas cia vis dar lankosi, imeskit gi ta sarasiuka i vaistine, ka  ax.gif  4u.gif

Man ir kazkaip ramiau kai pamatau, o dabar kai pagalvoju, tai bus labai daug tu skanu g.gif
1-5sav
2-7sav
3-9 sav
4 -12 sav
5-14 sav pas genetike, ir tada manau, kad dar kokie 2 ar trys tikrai bus g.gif bet geriau jau pamatyti ir nusiraminti

Bet kaip skirtingai su tuo crinonu, vienos 9 sav, kito net iki 16 vartoja. Nors ko noret, organizmai tai skirtingi rolleyes.gif

Gelesiu ideti i pirma puslapiuka saraseli, jeigu bus norinciu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 25 sausio 2012 - 18:06
QUOTE(Streamy @ 2012 01 25, 17:36)
O jusm kelinta savaite ji nutrauke? Nes mums tik 9 sav. Siaip ziopla, reikejo pasiklausti, o tai is dziaugsmo, kad viskas gerai visus klausimus pamirstu doh.gif Reikes pradeti susirasineti  rolleyes.gif

Diena dienon nepasakysiu, bet apie 10 sav.
Atsakyti
Betut, ryt parašysiu ką pirkau ir ko man prireikė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 25, 19:46)
Betut, ryt parašysiu ką pirkau ir ko man prireikė  ax.gif

Aciu mazut, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 25, 17:53)
Levandut ar kitos jau mamytes, kas cia vis dar lankosi, imeskit gi ta sarasiuka i vaistine, ka  ax.gif  4u.gif

1. Vaikiskas muilas;(nenaudojam)
2. Vandens termometras;+
3. Kambario termometras;(turejom0
4. Termometras vaikui matuot temperaturai ( arba prie kaktos, arba kaip ciulptukas, arba i ausyte – kokio reikia, pagal galimybes);(neprireike kol kas)
5. Aliejukas (vaikui, jeigu pleiskanos odele);(balmondol pirkom i vonele)
6. Kremas uzpakaliukui ( Sudocreme arba Demilon);+
7. Kremas i lauka (cia gal nebutina, cia ziemos metui daugiau) Excipial firmos;+
8. Pagaliukai su vata spec.kudikiui;+
9. Tamponeliai akytem;+
10. Juros vanduo;+
11. Espuimisan lasiukai nuo pilvuko putimo;+
12. Vibrocol zvakutes ( nuo skausmo, nuo nerimo, nemigos);+
13. Snargliukams traukti Rhinomus firmos aparatelis;+
14. Tepalas speneliams Bepanthem arba Garmanstan;+
15. Microlax klizmute;+
16. Sukos, zirklutes, buteliukai AVENT ( 125ml ir 260ml), ciulptukas ir laikiklis ciulptukui;+
17. Apatines vienkartines kelnaites – 3 vnt;+
18. Paketai yra tokie tenos arba Abrisun firmos didziausi – 3 vnt ir mazesni – 3vnt;+
19. Palutes neperslampamos – 10 vnt (cia po to bus galima panaudot ir kudikiui pervystant);+
20. Vienkartiniai iklotai i liemenele;+
21. Kalio permanganato ir spirito 96 procentu – manau duos recepta ligoninej, cia priklausys nuo to, kuo prades ten bambute valyt, toki recepta ir israsys ).+

Kur pliusai - visko prireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 25, 20:12)
1. Vaikiskas muilas;(nenaudojam)

Lenkiu zemai galva uz sita geri biggrin.gif Aciu 4u.gif O jau galvojau, kad teks paciai viska kurtis, o su pagerinta nestukes atmintim, kazi kaip ten iseitu tongue.gif

Levandut, kadangi sarasiuka jau turim, ryt gali nebedeti, o siandien bek svesti tortadienio 4u.gif Uzmaciau kitoj temutej, kad uogienes diena pas tave siandien happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 01 25, 12:33)

O dar savo bendrakeleiviu noriu paklaust -o tie pilvuko pakietejimai kasdieniniai - normalu? Nes kartais jau nelinksma darosi, kai istato atrodo sikniuka, atrema virs bambos, o dar ima ir susitraukia, suakmeneja pilvukas... Ir taip buna, jei ilgiau paguliu (miegu ir i wc uzsinoriu), ar pasedziu... Jums taip buna kasdien ar ne?  g.gif

kolege ir man kieteja beveik kiekviena diena bet dar as iki siol su magniu draugauju o ir kaip verciasi tai maza nepasirodo guzai ir dar tie kietejimai bet as vis paglostau ir po kiek laiko isitaiso normaliai ir atleidzia..gal cia normalu nes gi musu maziesiem turteliams jau ir vietos truksta....mano tai saviveikla uzsiimineja biggrin.gif po 20 min zaksi cia kada net skaiciavau atsigulus tai suskaiciavau iki 170 kartu ir beskaiciuodama uzmigau,bet cia namanau kad buvo pabaiga
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 01 25, 14:34)
Mergaites, o nuo tu Ringuvos drozliu nelieka jokio kvapo isskalbus rubus?  g.gif

jei be proto nepripilsi tų drožlių, tai aštraus kvapo tikrai nebus. specialiai apuosčiau skalbinius, konstatuoju: rankšluoščiai be ypatingo kvapo, o sintetinė maikutė turi vos vos kvapą, bet tikrai neaštrų ir reikia atidžiau pauostinėti, kad suprastum kuo skalbta. smile.gif

vilmosa, kai mažuliukas pilvelio gyventojas žagsi, atsigerk vandenuko 4u.gif bent jau man visada padeda paprastas vandenukas. o va šiandien kursuose akusere sake, kad tai gali buti pasaldintas vandenukas. o kartais užtenka sučiulpti ledinuką. jos nuomone, jei pilvinukas zagsi, vadinasi truksta vandenuko 4u.gif
Atsakyti