Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 20:06)
o juk tie 4 menesiai nera taip blogai, sulauksim klecko, pabusim visi kartu vasaros pradzioj, o tada gal ir darbelis koks atsiras... MB jau seniai norejo keisti sriti... Tai gal cia gyvenimo suteiktas sansas?  Man tik baisu, kad jis issiuntines CV ir atsiras darbas koks nors greitai, o tada jau pamirsk tevystes menesi drauge...  doh.gif [/color]

Patinka man toks pozityvus mąstymas thumbup.gif Aš pati, kai susiruošiau IVF, mečiau tikrai labai gerai apmokamą darbą, bet man buvo tas pats, nes supratau, kad gyvendama dideliame strese vargiai pastosiu. Ir tikrai dėl to nesigailiu. Šiokią tokią išmoką gausiu, kaip nors išsiversime, užtat tas laukimas toks malonus, nes galiu jam atsiduoti visu šimtu procentų.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 01, 18:55)
aciu labai uz atsakyma. Mano pirmas irgi geras prisca, bet kadangi gyvenu klaipedoje tai nezinau ar reiketu nuvaziuoti i vilniu ar i kauna pas genetikus g.gif

jei pirmas prisca geras, nematau prasmės darytis sekančio tyrimo. 4u.gif
Atsakyti
Merginos nauja tema CIA

Labanaktukas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

dėkui visoms 4u.gif
supanikavau dėl to baltymo, nes šiaip parašyta, kad kai inkstų veikla sustreikuoja, baltymo būna šlapime. o man kaip tyčia tiek siaubingai skauda nugarą, kad nesuprantu ar tai raumenys, ar inkstų sritis.....
nu žodžiu, patrydaliojau vieną dieną ir viskas ax.gif
na juk galiu ir aš nors kartą praskyst, ane? rolleyes.gif

Myciute, sėkmės bandant kovoti su darbdaviu. viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
labas saltas rytas smile.gif o kiek baltymo rado?jei viena ar du tai dar nieko tokio,reikia gult ligoninen ir "isvalo".bet nekreipti demesio negalima,siaip jis turi tendencija didet nepriziurimas smile.gif zenkliai paveluotai prisijungsiu i diskusija apie termometrus.jis pas mane pirmas vaiko kraitelio sarase,nes padovanojau saviski.man pats geriausias yra,taip primityviai paaiskinsiu,nes firmos nepamenu.triju pirstu storio,parkerio ilgio,galu lieciamas prie kaktos.temperatura rodo iskart,tiesiog palieti ir parodo.vaistinese ju nebuna,tik medicinines irangos parduotuvese.kaina nuo pusantro iki triju simtu.as prasiau savo vaiko gydytojos jog nupirktu.tikslumas simtaprocentinis smile.gif patogumas irgi.pridedi prie miegancio vaikiuko galvos ir matai per akimirka
Atsakyti
Mergaites,
noreciau pasikonsultuoti. Netiesiogiai per viena drauge suzinojau, kad Vilniuje apie 18-20 sav. yra genetike, kuri istiria visus vaikelio vidaus organus, kad jei kazkas ne taip, tik gimus daktarai jau zinotu, kaip elgtis ir ka daryt. Tik va pavardes nesuzinojau (bet bandysiu suzinot). Gal jus kuri su tuo susiduret ir galit pasidalint?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 02 02, 12:01)
Mergaites,
noreciau pasikonsultuoti. Netiesiogiai per viena drauge suzinojau, kad Vilniuje apie 18-20 sav. yra genetike, kuri istiria visus vaikelio vidaus organus, kad jei kazkas ne taip, tik gimus daktarai jau zinotu, kaip elgtis ir ka daryt. Tik va pavardes nesuzinojau (bet bandysiu suzinot). Gal jus kuri su tuo susiduret ir galit pasidalint?
Aciu  4u.gif

Tai, kad visi genetikai taip daro, nes toks yra ju darbas ax.gif Ir tikrina ivairiai, vienom 16, kitom 18 ar 20 ar 26 sav., priklauso kaip sutarsi mirksiukas.gif As buvau 16-a savaite ir 26 sav. 4u.gif Kitos merginos ejo kas anksciau, kas veliau, pas genetikus 4u.gif
Atsakyti
labas rytas burbuliukes 4u.gif
snd.miegojau tragiskai,pervargus tikriasiai buvau,tai kojos istino net vaiscioti skauda:(
snd.sunki dienele laukia ,daug ir nuobodziai mokintis doh.gif tingiu smile.gif

geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 02 vasario 2012 - 11:10
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 02, 11:06)
Tai, kad visi genetikai taip daro, nes toks yra ju darbas  ax.gif  Ir tikrina ivairiai, vienom 16, kitom 18 ar 20 ar 26 sav., priklauso kaip sutarsi  mirksiukas.gif As buvau 16-a savaite ir 26 sav.  4u.gif  Kitos merginos ejo kas anksciau, kas veliau, pas genetikus  4u.gif

Keista, nes cia viena medike taip rekomendavo, kad butinai daryciau, tai supratau, kad gal ne visos arba ne visur daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 02 02, 12:11)
Keista, nes cia viena medike taip rekomendavo, kad butinai daryciau, tai supratau, kad gal ne visos arba ne visur daro  g.gif

Genetiku tikrai pilna visur, nera retai randamas medikas siais laikais mirksiukas.gif Gali eiti privaciai, maziau laukt reikes arba uzsirasyt i eile pvz santarisekse, ten teks palaukt.Gal mergaites, kurios ten buvo patars kaip ten patekti, nes as ejau privaciai ir nesukau sau galvos.
Atsakyti
Labas, nestuke.gif ,
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 01, 21:32)
Kazko nervina mane pilvinukas ...Nu jau toks ramus,tykus.Pakruta,pabumpsi,bet jau taip svelniai svelniai,kad visokios mintys pradejo lysti  unsure.gif Sirdele klausiau,plaka normaliai.
Geriau jau pasportuotu  rolleyes.gif

Praėjusią savaitę mažoji ištisas tris dienas buvo rami. Per dieną tik kelis sykius jausdavau labai silpnus blink.gif stuktelėjimus ir viskas doh.gif . O dabar vėl malasi, kaip pašėlus.
Keberiokšt, turi galimybę paklausyti širdelės, tai labai ir nepergyvenk, kai mažasis mažiau kibina mamą mirksiukas.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif ..noreciau konsultacijos ax.gif

paskutiniu metu geriau Utrogestana po 2 tab. i diena, bet per paskutini LV gyditoja sake kad turiu jas gerti iki 12 sav grieztai, taigi nuo vakar pradejau mazinti doze ( po 1 tab. i diena) ... ir dabar iskilo man klausimas ..tableciu liko gal kokiu 30..tai negi man nutraukti vaistus kai tik sueis 12 sav? g.gif .. o gal dar galiu gerti bent kokias dvi savaites g.gif ..gal kas nors irgi tokias pat tabletkas gere?
Atsakyti