QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 20:52)
Rozyt, nesusalau, pakeliui uzbegau i Droga, o prie namu - i vaistine. O viso man apie 10min kelio

Tik as ejau kai saulute sviete. Bet ryt gal nelysk, jei gali palaukti reikaliukai

geriau nesusalk. As ivertinau, kad masina ilgiau siltu nei einant lauke praleisciau, tai del to ir ejau
beje, mano hemoglobinas pakilo iki 113

o isgeriau gal tik 2-3 lapelius tardyferono, o dabar naudoju polivitaminus ir aisku Adrijos kokteiliuka retkarciais, na ir jautiena karta i savaite bent jau...
turiu nueiti iki Antakalnio, man 10 min pestute...vyras prigrasino neit, o pats isleke i sporta po dzinsais nieko nepasivilkes

vakar ir siandien nekisau nosies is namu, reeeeikia islisti
Saunuole, kad pasikelei hemoglobina, as ir antra savaite kaip geriu feroglobina, tai vakar ir siandien jau jegu yra, namus tvarkausi, zodziu prigulti po kiekvieno darbelio nereikia

pries tai buvo, kad, pavyzdziui, beplaunant indus toks silpnumas uzeidavo, kad atrodydavo tuoj apalpsiu ar nugriusiu

tai aciu D grizo geresne savijauta

as Adrijos kokteiliuka geriau visa menesi ir jautiena valgiau du kartus per savaite, bet man vistiek "sedo" kraujas..tai teko prie rimtesniu priemoniu pereit
Visas mergaites su geromis TA