Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Rute @ 2012 02 01, 19:42)
dariausi tik I prisca, antro nebekartojom, nes pirmieji rezultatai buvo geri ir nebuvo ko kabinėtis  4u.gif o genetikes apžiūroj buvau du kartus 13 savaitę ir 21 savaitę.

aciu labai uz atsakyma. Mano pirmas irgi geras prisca, bet kadangi gyvenu klaipedoje tai nezinau ar reiketu nuvaziuoti i vilniu ar i kauna pas genetikus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 01, 18:55)
aciu labai uz atsakyma. Mano pirmas irgi geras prisca, bet kadangi gyvenu klaipedoje tai nezinau ar reiketu nuvaziuoti i vilniu ar i kauna pas genetikus g.gif

aš irgi nesidariau Prisca II. Pirmą tyrimą (echo+Prisca I) dariausi privačioj klinikoj, kai buvau 12 sav. Antram tyrimui važiavau į santariškes pas tą pačią gydytoją kai buvo 18 sav 3 d. Nuvažiavus į Santariškes pažiūrėjo echo, pasikėlė pirmo tyrimo rezultatus ir nebesiūlė nei Prisca II, nei vandenų tyrimo. Tad, tikiuosi, kad ir nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 01, 18:52)
Labas vakarelis dar karteli, prisiduodu po TA.

Taigi faktiniai duomeys  biggrin.gif  :

Su gera TA 4u.gif ir labai smagu, kad J tiko ir patiko smile.gif . Dėl tavo lėliuko augimo, tai net neabejojau, kad viskas bus gerai. O dabar kada pas gydytoją eisi ir kur:AK ar Neliga?
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 01, 19:09)
nepyk, bet ne visiškai sutinku. Dabar turite dar labiau galvoti apie savo šeimos gerovę, o ne apie darbdavį.
Kaip matai, jums 4 mėnesių atlyginimas garantuotas! Bet dar lieka derybinė kompensacija už tai, kad sutinkate jog atleistų anksčiau nei vaikui sueis 3 metai. Dėl to prašykite papildomos kompensacijos. DERĖKITĖS 4u.gif
Kur ankstesniam poste minėjau savo pažįstamą, jis irgi nusprendė nesipykti su dardaviu ir išeiti iš darbo. Bet derėjosi dėl kompensacijos dydžio. Kiek pasakojo, susitarė, ar tai 10mėn, ar tai 12 mėn. kompensaciją.
Sėkmės ir jums derybose 4u.gif

aciu, kad nepatingejai parasyti. 4u.gif Siaip tu teisingai viska rasai. Perduosiu MB tavo mintis, bet ir taip siulo 4 men iseitine, o tai musu manymu yra labai gerai. Cia didele organizacija, atleidzia nemazai zmoniu per paskutinius metus, net is dekreto griztancias moteris randa uz ka atleisti, tai nelabai pries ta veja ir papusi... juolab, kad vadovas naujas, jokiu asmeniniu simpatiju nespejo uzsimegzti... ax.gif

Beta, sveikinu su puikia TA, gaila, kad karalaitis vis dar sedi, bet tu jau atsiduok i J rankas ir pamatysi, viskas issispres geriausiai kaip gali buti 4u.gif
Aciu ir tau uz padrasinima 4u.gif MB sako, kad vadovas daro klaida ji atleisdamas, nes MB santykiai su kolegomis ir klientais puikus, tad daugelis pasmerks toki jo zingsni, deja, rinkos situacija ne kokia... o jau ir nauja komandos nari vietoj MB siandien pristate, ar tik nebus pazistamo kokia protegavimas... g.gif Juokingiausia, kad pries pora savaiciu idarbinimo agentura skambino ir siule MB pareigas kitoje imoneje, o jis atsisake motyvuodamas, kad laukia seimos pagausejimo ir negaletu naujame darbe pilnai atsiduoti darbui, nes nores laiko skirti seimai mirksiukas.gif o juk tie 4 menesiai nera taip blogai, sulauksim klecko, pabusim visi kartu vasaros pradzioj, o tada gal ir darbelis koks atsiras... MB jau seniai norejo keisti sriti... Tai gal cia gyvenimo suteiktas sansas? Man tik baisu, kad jis issiuntines CV ir atsiras darbas koks nors greitai, o tada jau pamirsk tevystes menesi drauge... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 01 vasario 2012 - 19:18
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 01, 20:02)
aš irgi nesidariau Prisca II. Pirmą tyrimą (echo+Prisca I) dariausi privačioj klinikoj, kai buvau 12 sav. Antram tyrimui važiavau į santariškes pas tą pačią gydytoją kai buvo 18 sav 3 d. Nuvažiavus į Santariškes pažiūrėjo echo, pasikėlė pirmo tyrimo rezultatus ir nebesiūlė nei Prisca II, nei vandenų tyrimo. Tad, tikiuosi, kad ir nereikia...

aciukas uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 20:52)
Rozyt, nesusalau, pakeliui uzbegau i Droga, o prie namu - i vaistine. O viso man apie 10min kelio smile.gif Tik as ejau kai saulute sviete. Bet ryt gal nelysk, jei gali palaukti reikaliukai wink.gif geriau nesusalk. As ivertinau, kad masina ilgiau siltu nei einant lauke praleisciau, tai del to ir ejau wink.gif

beje, mano hemoglobinas pakilo iki 113  thumbup.gif  o isgeriau gal tik 2-3 lapelius tardyferono, o dabar naudoju polivitaminus ir aisku Adrijos kokteiliuka retkarciais, na ir jautiena karta i savaite bent jau...  blush2.gif

turiu nueiti iki Antakalnio, man 10 min pestute...vyras prigrasino neit, o pats isleke i sporta po dzinsais nieko nepasivilkes blink.gif vakar ir siandien nekisau nosies is namu, reeeeikia islisti biggrin.gif

Saunuole, kad pasikelei hemoglobina, as ir antra savaite kaip geriu feroglobina, tai vakar ir siandien jau jegu yra, namus tvarkausi, zodziu prigulti po kiekvieno darbelio nereikia biggrin.gif pries tai buvo, kad, pavyzdziui, beplaunant indus toks silpnumas uzeidavo, kad atrodydavo tuoj apalpsiu ar nugriusiu unsure.gif tai aciu D grizo geresne savijauta rolleyes.gif as Adrijos kokteiliuka geriau visa menesi ir jautiena valgiau du kartus per savaite, bet man vistiek "sedo" kraujas..tai teko prie rimtesniu priemoniu pereit ax.gif

Visas mergaites su geromis TA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 01, 20:16)
turiu nueiti iki Antakalnio, man 10 min pestute...vyras prigrasino neit, o pats isleke i sporta po dzinsais nieko nepasivilkes  blink.gif vakar ir siandien nekisau nosies is namu, reeeeikia islisti  biggrin.gif

Saunuole, kad pasikelei hemoglobina, as ir antra savaite kaip geriu feroglobina, tai vakar ir siandien jau jegu yra, namus tvarkausi, zodziu prigulti po kiekvieno darbelio nereikia  biggrin.gif pries tai buvo, kad, pavyzdziui, beplaunant indus toks silpnumas uzeidavo, kad atrodydavo tuoj apalpsiu ar nugriusiu  unsure.gif tai aciu D grizo geresne savijauta  rolleyes.gif as Adrijos kokteiliuka geriau visa menesi ir jautiena valgiau du kartus per savaite, bet man vistiek "sedo" kraujas..tai teko prie rimtesniu priemoniu pereit  ax.gif

As tavo vietoje koncentruociausi ties jautiena, liezuviu ir dziovintais obuoliukais + vitaminais... Adrijos kokteiliuka geriu labiau kaip sveika gerimuka dienos pradziai wink.gif visgi gelezis geriausiai pasisavinama is mesos 4u.gif

tai mes kazkur netoliese matyt gyvenam, tik skirtingose pusese nuo Antakalnio kliniku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 19:06)
aciu, kad nepatingejai parasyti. 4u.gif  Siaip tu teisingai viska rasai. Perduosiu MB tavo mintis, bet ir taip siulo 4 men iseitine, o tai musu manymu yra labai gerai. Cia didele organizacija, atleidzia nemazai zmoniu per paskutinius metus, net is dekreto griztancias moteris randa uz ka atleisti, tai nelabai pries ta veja ir papusi... juolab, kad vadovas naujas, jokiu asmeniniu simpatiju nespejo uzsimegzti...  ax.gif

Žinok, kažkodėl ir galvojau, kad jums tik tiek siūlo. Mano nuomone, jums ir taip tiek priklauso pagal įstatymus (du mėnesiai prieš atleidžiant + mėnesis tėvystės atsotogų + 1 mėn. kompensacija, jei dirba toje darbovietėje ne ilgiau nei metus. Jei ilgiau dirba, kompensacija didėja!). Ir prie viso to -jūs turite kozirį, kai gims lelius jo nebegalės atleisti kol vaikui sueis trys mėnesiai. Tad, mano nuomone, dabdavys jums nesiūlo NIEKO papildomai. Tiek, kiek siūlo ir taip gautumėte. Derėkitės!!! Būtinai. Sakykit, kad pasigilinę į DK ir pasikonsultavę su juristu, matote, kad ne viską darbdavys įvertino siūlydamas kompensaciją.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 01, 20:25)
Žinok, kažkodėl ir galvojau, kad jums tik tiek siūlo.

na mane jau itikinai, belieka sulaukt MB ir pasikalbet ka darom bigsmile.gif Dirba >3 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 01 vasario 2012 - 19:29
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 01, 19:23)
Sveikos nestukes  4u.gif
Sakykit,kas is kaunieciu startavo Lv, kur Lt Kaune lanketes apziurai ? Reikia tik gleivine, o VK pranese, kad jei ne pas juos,tai daktarai nepriims greit. Mazdaug mums savu tik reikia. Liudna sad.gif ir nezinau ka daryt sad.gif jei priims, bet jei, tai jau supratau, kad bus viskas atmestinai, nes tokiu nereikia sad.gif

aš esu vieną IVF dariusi LV. Bet visom apžiūrom važinėjau į LV. Tad negaliu pakomentuoti, ar LT gydytojai gleivinę prižiūrėų g.gif Nebent iš VK su kokia gydytoja geruose santykiuosi, tai tiesiog tartumeis tiesiogiai, ko tau reikia g.gif
Atsakyti
Myciute su gera TA nors ir greiciau uzdegima pasalint...

pasitarkit su MB nes merginukes tikrai geru patarimu dave ziurekit saves o ne darbdaviu jiem vis vien,o is karto matosi kad darbdavis ziurosi tik saves ....taip kad laikysim kumstukus kad viska si jusu nauda isisprestu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 01, 19:23)
Sveikos nestukes  4u.gif
Sakykit,kas is kaunieciu startavo Lv, kur Lt Kaune lanketes apziurai ? Reikia tik gleivine, o VK pranese, kad jei ne pas juos,tai daktarai nepriims greit. Mazdaug mums savu tik reikia. Liudna sad.gif ir nezinau ka daryt sad.gif jei priims, bet jei, tai jau supratau, kad bus viskas atmestinai, nes tokiu nereikia sad.gif

faustina pabandyk motina ir vaikas pas gyd.Z... labai fainas gydytojas , manau tikrai neatsakys kai paaiskinsi

beta su gera TA, saunuolis tavo mazius auga , bus didelis vyrukas wub.gif nenusimink del CP ,susitaikyk su ta mintim ,bus paciai geriau, tik nepradek kaip praeita karta nerimaut ir save gazdint.

o as susitvarkiau pagaliau pirma auksta, pasidariau idelia generaline smile.gif liko antras ir rusys, jegu atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 01 vasario 2012 - 19:38