Mes pradejom nesioti budamos pusantru. Bet maciau ir mazesnius akiniuotus pypliukus. O ir problemu jokiu del nesiojimo nekilo. Netgi atvirksciai - isimylejo savo akinius taip, kad be ju - ne zingsnio is namu.
O del pasirinkimo - mes neturejom jo. Tiksliau jis buvo labai jau apgailetinas - arba "supermarketiniai" akinukai po 3-5 eurus, arba Polaroid.
QUOTE (RebekaG @ 2003 05 02, 17:00) |
Jeigu jau pirkti akinius, tai tik l. gerus (is vaistines ar optikos), kur visiskai nepraleidzia UV. Arba visai be akiniu. |
Visiskai sutinku

Pasirinkimas akiniu nera didelis, bent jau pries metus nebuvo, o siais metais dar neziurejau

shi pavasari nupirkau benui akinius nuo saules, nes labai jau skundesi, kad i akis shviechia. pirkau uzh 50 lt optikoj "rega", antakalnio poliklinikoje.
vaikis labai patenkintas, sauleta diena ish namu be akiniu neishvarysi
ps., jam shi balandi suejo 3 metai. iki tol uzhtekdavo ir skrybeles nuo saules
vaikis labai patenkintas, sauleta diena ish namu be akiniu neishvarysi

ps., jam shi balandi suejo 3 metai. iki tol uzhtekdavo ir skrybeles nuo saules
QUOTE (RebekaG @ 2003 05 02, 10:00) |
Tai, kad man atrodo ne lesiuka, o tinklaine degina. Uzsidejus nekokybiskus akinius (tuos kur gatvese pardavineje) akiai pasidaro tamsiau ir vyzdys issiplecia, o tada UV spinduliai pro isplesta vyzdi kala tiesiai i tinklaine ![]() |
Visiskai sutinku. Ir musu akiu gydytoja ta sake.
Pritariu RebekaiG.
As kaip tik buvau pas okulista,taip pat buvau nutarus savo mazei akinukus nuo saules uzsakyt.
Tai taip pat sake,kad geriau jokie negu pigus gatvej pirkti.Tai uzsakiau as savo pupai akinukus,sake mazdaug 150lt. kainuos.Pagalvojau,kad sveikata brangesne.Nu atveze mums juos uz 60lt. Labai grazus,bet mano merginos toks charakteris,kad tikrai jai akinuku neuzdesi,tai beliko ju atsisakyti ir nesioti kepure su snapeliu
As kaip tik buvau pas okulista,taip pat buvau nutarus savo mazei akinukus nuo saules uzsakyt.
Tai taip pat sake,kad geriau jokie negu pigus gatvej pirkti.Tai uzsakiau as savo pupai akinukus,sake mazdaug 150lt. kainuos.Pagalvojau,kad sveikata brangesne.Nu atveze mums juos uz 60lt. Labai grazus,bet mano merginos toks charakteris,kad tikrai jai akinuku neuzdesi,tai beliko ju atsisakyti ir nesioti kepure su snapeliu

150 lituku uz vaikiskus akinukus nuo saules- daugoka.
Polaroid vaikiski kainuoja apie 80 litu. Ir stikliukai nesibraizo (arba mes labai rupestingai nesiojam labai
, bet panele jau pora metu tuos pacius dralina).
Dangira, o 150 lt. akinukai- kokie jie? Gal kuo ypatingi? Gal remeliai kokie vardiniai? Cekava labai
.
P.S. Jei kas kur uztiksit geru vaikisku akinuku nuo saules, tai gal galetumet parasyti sioje temoje? Kur, kokie, kiek kainuoja, kokio amziaus vaikams, kokiu firmu, kuo patrauke demesi? Manau, visoms mums praverstu- nereiketu blaskytis po daugybe parduotuviu...

Dangira, o 150 lt. akinukai- kokie jie? Gal kuo ypatingi? Gal remeliai kokie vardiniai? Cekava labai

P.S. Jei kas kur uztiksit geru vaikisku akinuku nuo saules, tai gal galetumet parasyti sioje temoje? Kur, kokie, kiek kainuoja, kokio amziaus vaikams, kokiu firmu, kuo patrauke demesi? Manau, visoms mums praverstu- nereiketu blaskytis po daugybe parduotuviu...

Na va, jei ne si tema tai buciau nupirkusi bele kokius akinius vaikui,
nes jau taip praso is teveliu ir uzsidejusi labai dziaugiasi, nesvarbu kad per dideli.
Reiks paieskoti optikose specialiu.

As irgi anksciau tos temos nepaskaiciau ir nupirkau tuos gatves akinius.Reiks pas akiu gydytoja nueit,paziuresim ka patars.Gerai,kad tokia tema yra

QUOTE (norge @ 2004 05 19, 13:23) |
Dangira, o 150 lt. akinukai- kokie jie? Gal kuo ypatingi? Gal remeliai kokie vardiniai? Cekava labai ![]() |
Vardiniai,nesibraizo,nuima visus blizgesius,bet mes buvom gave Polaroid uz 60lt.Manau reikia pirkti firminius is vaistiniu,svarbiausia ne nuo gatves.

QUOTE (mamusiuka @ 2004 06 23, 09:00) |
O gal kuri pirkot maziams akinukus nuo saules Eurovaistines Optikoje? ![]() Siaip tia iki liepos 11d. ten 50 proc. nuolaida akiniu remeliams bei saules akiniams. Niekada nebuvau atkreipusi demesio i kainas ![]() |
Kaip tik paskatinta sios informacijos nulekem i Eurovaistine Kaune, esancia HiperMaksimoj ir nupirkau akinukus su 30% nuolaida (tokia yra saules akiniams). Poloroid firmos, lankstosi remeliai - vaikas nesulauzys jei ir labai nores, kaina 120 Lt be nuoliados... Kitu akinuku vaikams kainos siekia nuo 100 Lt iki 150 Lt.