QUOTE (Egliukas @ 2004 06 30, 00:25) |
Kaip tik paskatinta sios informacijos nulekem i Eurovaistine Kaune, esancia HiperMaksimoj ir nupirkau akinukus su 30% nuolaida (tokia yra saules akiniams). Poloroid firmos, lankstosi remeliai - vaikas nesulauzys jei ir labai nores, kaina 120 Lt be nuoliados... Kitu akinuku vaikams kainos siekia nuo 100 Lt iki 150 Lt. ![]() ![]() |
Hmmm

pritariu ir musu akiu gydytoja ta sake

QUOTE (RebekaG @ 2003 05 02, 20:01) |
Tai, kad man atrodo ne lesiuka, o tinklaine degina. Uzsidejus nekokybiskus akinius (tuos kur gatvese pardavineje) akiai pasidaro tamsiau ir vyzdys issiplecia, o tada UV spinduliai pro isplesta vyzdi kala tiesiai i tinklaine ![]() |
pritariu ir musu akiu gydytoja ta sake

QUOTE (norge @ 2004 05 19, 13:23) |
150 lituku uz vaikiskus akinukus nuo saules- daugoka. ![]() ![]() |
turbut jus taip rupestingai nesiojat

QUOTE(SuperMama @ 2003 04 25, 03:11)
O gal kas mate akinius nuosaulės kūdikiams?
Užsienyje yra tokie vaikams nuo 0 iki 3 metų.
Užsienyje yra tokie vaikams nuo 0 iki 3 metų.

Respect tiems, kas sugeba įkalbėti vaiką juos nešioti

nebuvau girdėjus apie akinukus nuo saulės tokiems mažiukams

šią vasarą planuoju saviškiui irgi nupirkt akinukus nuo saulės, manau nešios, nes mano akinius labai noriai dedasi tik kad per dideli ir krenta
Noriu ir as vaikiukui akinukus nupirkt.Tai gal reikia jau pradet ieskot.Tikiuosi,kad nesios.
Savo dukrelei pirmus akinukus nuo saulės pirkau kai jai buvo 2,5 metukų
Pirkom Poloriod firmos, ryškiais geltonais rėmeliais ir mikštais lanksčiais kojelių galiukais, skirtus būtent mažiems vaikučiams
Nešiojo labai noriai ir pati vis prisimindavo juos pasiimti. Dabar vėl turim Poloriod firmos akinukus, pirkom pernai su gera nuolaida

Man patinka Chupa Chups akiniai vaikams
. Labai grazus ir kokybiski (deja, ne pigus)

QUOTE(_mamka_ @ 2007 05 21, 13:59)
Pirkom siandien akinukus maziui. Polaroid, kaina 75 Lt. Remeliai lankstosi, nelus, galvytes nespaudzia. Negaila pinigeliu maziuko akytems 

o kur pirkot, jei ne paslaptis?