Ai ir geriau is sios kolekcijos rinktis, ar de nuit?
Sveikos, gal galetumet pasakyti, kuom skiriasi teint beige nuo teint dore, susidariau ispudi perskaiciu, kad teint beige i geltonuma o dore i rusvuma ar taip? 
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 04 12, 19:25)
Sveikos, gal galetumet pasakyti, kuom skiriasi teint beige nuo teint dore, susidariau ispudi perskaiciu, kad teint beige i geltonuma o dore i rusvuma ar taip? 
As tai manau, kad Teint dore tamsesnioms, arba norincioms daugiau spalvos, o beige sviesesnioms
QUOTE(amber123 @ 2012 04 12, 18:33)
As tai manau, kad Teint dore tamsesnioms, arba norincioms daugiau spalvos, o beige sviesesnioms 
Aciukas
Skiriasi suteikiamu efektu, pagal tai ir reikėtų rinktis meteoritus. Spalvos jie nesuteikia, na nebent esate visiška baltaodė.
Perles de nuit buvo limituotoj žiemos kolekcijoj, vargiai juos kur berasite.
Čia paaiškinta kokį efektą suteikia kiekvienos rūšies meteoritai.
QUOTE(apčy @ 2012 04 13, 03:14)
Skiriasi suteikiamu efektu, pagal tai ir reikėtų rinktis meteoritus. Spalvos jie nesuteikia, na nebent esate visiška baltaodė.
Na as juos kauno akropolio kristianoje maciau, va situs : ar cia ne perles de nuit?

is viso ten yra 4 pavyzdziai, 3 yra tai tie rose,beige ir dore, o tas kitas yra net su dangteliu padetas, tai man atrodo kad cia tas
turiu teint beige ir esu nelabai patenkinta jų atspalviu, kurį jie visgi turi šiokį tokį
Grožis, teks ieškot pirkt
QUOTE(^^liutuke @ 2012 04 13, 10:39)
pritariu
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 13, 10:00)
Kažkaip įtariu, kad ne, nors gal
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 04 13, 09:08)
Na as juos kauno akropolio kristianoje maciau, va situs : ar cia ne perles de nuit?

is viso ten yra 4 pavyzdziai, 3 yra tai tie rose,beige ir dore, o tas kitas yra net su dangteliu padetas, tai man atrodo kad cia tas

Taip, čia perles de nuit, bet turbūt matėt tik testerį, nes pardavime jų jau senokai nėra
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 13, 11:00)
Kiek žinau, nebus jų pas mus
As va dar pasiziurejau tai testeris tikrai perles de nuit padeta
)) O ar yra pardavime tai nezinau, neklausiau nes konsultante tokia kai prilipo tai
norejau tik lekti is ten , nes ir vejus snekejo beleka ir puole dazyt, o as ramiai sau galvojau apsiziuresiu, pasirinksiu, as taip megstu, o kai tik izengiau - radarus ijunge ir prilipo- tai nepavyko
Na bet kita karta, paklausiu ir informuosiu cia
Beje man jie labai blizgantys pasirode..
Papildyta:
Dekuj
Labai naudinga info, nes as irgi gelsvaveide
Beje man jie labai blizgantys pasirode..
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 13, 09:34)
turiu teint beige ir esu nelabai patenkinta jų atspalviu, kurį jie visgi turi šiokį tokį
taigi teint beige duoda rausvumo, kuris man, gelsvaveidei visiškai netinka, taip kad ketinu pereiti prie teint dore 
Dekuj
QUOTE(Female @ 2012 01 21, 19:07)
youtubej as irgi nesu radusi kad normaliai matytusi, ten daugiau sneka nei rodo 
http://www.temptalia...photos-swatches
cia matosi
paieskoj iveskit guerlain meteorites ir daugiau ismes swatchu
http://www.temptalia...photos-swatches
cia matosi
paieskoj iveskit guerlain meteorites ir daugiau ismes swatchu
Reikės pabandyt
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2012 04 03, 12:46)
Esu juos naudojus
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2012 04 03, 18:07)