Įkraunama...
Įkraunama...

Policija. Ar yra policininkų šeimų (3)

Kam idomu galiu i asmenini pasta persiusti dali to isakymo, kur kalbejau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Na ka ir as buvau CMEKE...viskas ejosi kaip is pypkes iki 9 valandos susitvrakiau pas chirurga (labai fainas diedukas), man 4 metuku pjove kirksnies isvarza, tai jis liepe padaryt pora pratimuku prie jo, pamatavo ugi, svori, dar ziurejo abieju ranku stipruma, ziurejo pilnapadystes ir praleido. Tada pas odos, moteriske tvarkingai apziurejo apgamus patikrino ar nepakite (pas mane ju nemazai), tada koju pirstus paziurejo, galvos oda ir praleido. Toliau seke ausu, gerkles daktare...linksma moteriske, dar pajuokavom su ja...paziurejo, praleido. Okuliste taip pat praleido, rami silta moteriske. Na ka ir uzejau pas vidaus vyruka....prasidejo linksmybes...tik uzejus pajauciau kad sirdeles ritmukas tankiasnis darosi...nepatiko man jis visai, labai grubus, labai keistas ir apskritai kazkoks netinkamas su zmonemis dirbti...nei sypsenos nei apskritai kazko mielo silto...ji pamacius ir sukilo spuadimas, kurio niekada nebuvau turejusi...tai prirase tyrimuku, dviratuka, sirdies ekoskopija...tada skydliauke...pasijutau didziausia ligone (nesuprantu, kaip dar nenumiriau anksciau, jei tokia buvau :DDD), stomatologe praleido ir 9 valanda testas. Teste buvo virs 360 klausimu, tikslaus skaiciaus nepamenu, bet tokie idomus klausimai...ir dar 20 minuciu skirta uozduotims su figuromis, jas padariau visas, nors sake, kad jei nespesim visu, tai nieko tokio. po testo pas neurologe, ten viskas ok, beje irgi pasirode visai normali moteris. Tada psichologe irgi viskas ok, rankas patikrino, paklausinejo apie seima, santykius...praleido, tada slapima prisidaviau, pas ginekologe, (ji nuo 12 tik dirbo) pasirase, ir pas psichiatre...ji taip pat praleido...Dabar belieka pasidaryti papildomus tyrimus ir siusti atsakymus vidaus gydytojui....zesim ka jis nuspres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2014 03 16, 19:55)
. Teste buvo virs 360 klausimu, tikslaus skaiciaus nepamenu, bet tokie idomus klausimai...

gal bent kelis atsimenat? Smalsu net... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 16, 22:10)
gal bent kelis atsimenat? Smalsu net...  ax.gif

ar mylite dieva, ar mylite mama, teti, ar kankina nemiga, ar vartojate alkoholi.....ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 16, 22:10)

Pavyzdžiui, koks 15 klausimas ,,ar mėgsti gėles?" Ir po to koks 256 klausimas ,,jei būtum dailininkas, ar tapytum gėles?" Ten kažkaip nemažai susijusių klausimų.

Papildyta:
QUOTE(Sanetuke @ 2014 03 16, 20:55)
Sveiki,

Na ka ir as buvau CMEKE...viskas ejosi kaip is pypkes iki 9 valandos susitvrakiau  pas chirurga (labai fainas diedukas), man 4 metuku pjove kirksnies isvarza, tai jis liepe padaryt pora pratimuku prie jo, pamatavo ugi, svori, dar ziurejo abieju ranku stipruma, ziurejo pilnapadystes ir praleido. Tada pas odos, moteriske tvarkingai apziurejo apgamus patikrino ar nepakite (pas mane ju nemazai), tada koju pirstus paziurejo, galvos oda ir praleido. Toliau seke ausu, gerkles daktare...linksma moteriske, dar pajuokavom su ja...paziurejo, praleido. Okuliste taip pat praleido, rami silta moteriske. Na ka ir uzejau pas vidaus vyruka....prasidejo linksmybes...tik uzejus pajauciau kad sirdeles ritmukas tankiasnis darosi...nepatiko man jis visai, labai grubus, labai keistas ir apskritai kazkoks netinkamas su zmonemis dirbti...nei sypsenos nei apskritai kazko mielo silto...ji pamacius ir sukilo spuadimas, kurio niekada nebuvau turejusi...tai prirase tyrimuku, dviratuka, sirdies ekoskopija...tada skydliauke...pasijutau didziausia ligone (nesuprantu, kaip dar nenumiriau anksciau, jei tokia buvau :DDD), stomatologe praleido ir 9 valanda testas. Teste buvo virs 360 klausimu, tikslaus skaiciaus nepamenu, bet tokie idomus klausimai...ir dar 20 minuciu skirta uozduotims su figuromis, jas padariau visas, nors sake, kad jei nespesim visu, tai nieko tokio. po testo pas neurologe, ten viskas ok, beje irgi pasirode visai normali moteris. Tada psichologe irgi viskas ok, rankas patikrino, paklausinejo apie seima, santykius...praleido, tada slapima prisidaviau, pas ginekologe, (ji nuo 12 tik dirbo) pasirase, ir pas psichiatre...ji taip pat praleido...Dabar belieka pasidaryti papildomus tyrimus ir siusti atsakymus vidaus gydytojui....zesim ka jis nuspres  4u.gif

Na, kliuvai ir tu p. Makarui kaip matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiene @ 2014 03 16, 22:11)
ar mylite dieva, ar mylite mama, teti, ar kankina nemiga, ar vartojate alkoholi.....ir t.t. smile.gif

QUOTE(Kutulys @ 2014 03 16, 23:31)
Pavyzdžiui, koks 15 klausimas ,,ar mėgsti gėles?" Ir po to koks 256 klausimas ,,jei būtum dailininkas, ar tapytum gėles?"

nu blyn blink.gif tai jei netikiu i dieva, tai jo ir nemyliu, ir geles nepatinka, tai buciau priskirta prie potencialiu busimu manjaku zudiku ir nepriimtu i policija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 17, 10:02)
nu blyn  blink.gif tai jei netikiu i dieva, tai jo ir nemyliu, ir geles nepatinka, tai buciau priskirta prie potencialiu busimu manjaku zudiku ir nepriimtu i policija  blink.gif

Aš atsakinėjau visiškai nesureikšmindama klausimų ir apie tuos klausimus manęs nieko neklausinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 16, 23:10)

Dar kelis pridesiu atsimintus: "jei butum korespondentas, ar noretum pranesti apie sporto naujienas?", "ar patnka skinti geles, auginti jas?", "ar per mnesi daugiau nei viena karta paleidzia vidurius?", "ar mylejai savo teva?"ir dar viskokiu keistu klausimu, pvz."ar tau atrodo, kad tavo gyvenimas neprasmingas?" zodziu kazkas tokio buvo...smile.gif

QUOTE(Kutulys @ 2014 03 17, 01:31)
Pavyzdžiui, koks 15 klausimas ,,ar mėgsti gėles?" Ir po to koks 256 klausimas ,,jei būtum dailininkas, ar tapytum gėles?" Ten kažkaip nemažai susijusių klausimų.

Papildyta:

Na, kliuvai ir tu p. Makarui kaip matau  biggrin.gif

Jo kliuvau as jam...kiek musu merginu buvo, tai beveik visos kliuvo smile.gif viena jau trecia karta tikrinasi pas ji, sake pirma karta tokius pat tyrimus dave darytis kaip man smile.gif Bet visas merginas pas ji ir uzrase, o vaikinai pas moteri dauguma ejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2014 03 17, 13:47)
Dar kelis pridesiu atsimintus: "jei butum korespondentas, ar noretum pranesti apie sporto naujienas?", "ar patnka skinti geles, auginti jas?", "ar per mnesi daugiau nei viena karta paleidzia vidurius?", "ar mylejai savo teva?"ir dar viskokiu keistu klausimu, pvz."ar tau atrodo, kad tavo gyvenimas neprasmingas?" zodziu kazkas tokio buvo...smile.gif
Jo kliuvau as jam...kiek musu merginu buvo, tai beveik visos kliuvo smile.gif viena jau trecia karta tikrinasi pas ji, sake pirma karta tokius pat tyrimus dave darytis kaip man smile.gif Bet visas merginas pas ji ir uzrase, o vaikinai pas moteri dauguma ejo  ax.gif

Na, sėkmės tvarkantis tyrimus smile.gif nes aš jau baigiu užsiknisti su ta skydliaukės echoskopija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 03 18, 02:22)
Na, sėkmės tvarkantis tyrimus smile.gif  nes aš jau baigiu užsiknisti su ta skydliaukės echoskopija doh.gif

Kodel? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2014 03 19, 12:01)

Savo mieste pasidaryti tą echoskopiją užtruktų netoli dviejų mėnesių, kadangi gydytoja atvažiuojanti... Tai pasidarysiu Kaune privačioje klinikoje kitą savaitę, geriau jau sumokėsiu pinigus, bet greičiau viskas bus.
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 03 19, 13:28)
Savo mieste pasidaryti tą echoskopiją užtruktų netoli dviejų mėnesių, kadangi gydytoja atvažiuojanti... Tai pasidarysiu Kaune privačioje klinikoje kitą savaitę, geriau jau sumokėsiu pinigus, bet greičiau viskas bus.

Pas mus vietiniai gydytojai ir tai eiles nezmoniskos, pas endokrinologe gavau balandzio 2 dienai, o pas kardiologa talonu visai nera...eisiu privaciai Kovo 29 diena, tai tikiuosi jau balandzio pradzioje suzinosiu ar tinkama ar nea... ax.gif
Tas laukimas zudo... 4u.gif
Atsakyti