Įkraunama...
Įkraunama...

Policija. Ar yra policininkų šeimų (3)

QUOTE(Sanetuke @ 2014 03 20, 12:10)
Pas mus vietiniai gydytojai ir tai eiles nezmoniskos, pas endokrinologe gavau balandzio 2 dienai, o pas kardiologa talonu visai nera...eisiu privaciai Kovo 29 diena, tai tikiuosi jau balandzio pradzioje suzinosiu ar tinkama ar nea... ax.gif
Tas laukimas zudo... 4u.gif

Na jo, geriau jau iškart žinotum tinkama ar ne smile.gif
Atsakyti
jo, jums 360 klausimu o mums prieš 20 metu 900 klausimų ir po to pokalbis apie tuos klausimus. galvojau ar aš durnas ar ji biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, nu dabar tai susimėčiau galutinai... unsure.gif kadangi dar nebaigiau susitvarkyti cmeko (nes paskutinius tyrimus tik poryt darysiuosi) dabar prisijungus prie cmek ir bandant patikrinti rezultata raso ,,atnaujinti ekspertizę cmek", nors iki tol rašė ,,tyrima nebaigtas", tai ką čia reiškia? Tipo iš naujo kulniuot reiks, ar kad laukia mano tyrimų? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutulys: 24 kovo 2014 - 17:13
Sveiki,

Tikiu, kad mano klausimas pasirodys kvailas ir bereikšmis. Bet visvien noriu paklausti. Esu baigusi viešųjų įstaigų administravimo specialybę. Ar būtina praeiti CMEK, fizinį pasirengimą, bei baigti policijos kursus norint įsidarbinti bet kokiose pareigose policijoje ? Gal yra galimybė užimti kokias minimalias pareigas be fizinio pasirengimo išlaikymo, CMEK ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Pan2te @ 2014 03 26, 22:47)
Sveiki,

Tikiu, kad mano klausimas pasirodys kvailas ir bereikšmis. Bet visvien noriu paklausti. Esu baigusi viešųjų įstaigų  administravimo specialybę. Ar būtina praeiti CMEK, fizinį pasirengimą, bei baigti policijos kursus norint įsidarbinti bet kokiose pareigose policijoje ? Gal yra galimybė užimti kokias minimalias pareigas be fizinio pasirengimo išlaikymo, CMEK ir pan.?

1.butina praeiti viska, ka surasete.
2. Nezinau tiklsiai, nebent administracija ar koks peronalo skyrius....
Atsakyti
QUOTE(Pan2te @ 2014 03 26, 23:47)
Sveiki,

Tikiu, kad mano klausimas pasirodys kvailas ir bereikšmis. Bet visvien noriu paklausti. Esu baigusi viešųjų įstaigų  administravimo specialybę. Ar būtina praeiti CMEK, fizinį pasirengimą, bei baigti policijos kursus norint įsidarbinti bet kokiose pareigose policijoje ? Gal yra galimybė užimti kokias minimalias pareigas be fizinio pasirengimo išlaikymo, CMEK ir pan.?

I administracija nereikia. Ten dalyvauji konkurse, kaip i Valstybes tarnyba.
Pirmiause issilaikai BGT ( bendruju gebejimu testa)
Atsakyti
Laba diena, žadu eiti CMEK. Gal kas žinote ar su krūties implantais yra tikimybė pereiti? Eisiu pagal II skiltį. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(gyveno @ 2014 04 04, 13:18)
Laba diena, žadu eiti CMEK. Gal kas žinote ar su krūties implantais yra tikimybė pereiti? Eisiu pagal II skiltį. Ačiū

Na, aš kažkaip manau, kad neturėtų dėl to problemų kilti. Pažįstu vieną pareigūnę, turinčią tuos implantus, lyg ir negirdėjau, kad jai kokių problemų dėl to būtų kilę.
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 03 24, 19:10)
Klausykit, nu dabar tai susimėčiau galutinai... unsure.gif kadangi dar nebaigiau susitvarkyti cmeko (nes paskutinius tyrimus tik poryt darysiuosi) dabar prisijungus prie cmek ir bandant patikrinti rezultata raso ,,atnaujinti ekspertizę cmek", nors iki tol rašė ,,tyrima nebaigtas", tai ką čia reiškia? Tipo iš naujo kulniuot reiks, ar kad laukia mano tyrimų? g.gif  unsure.gif

Sveiki, man ta pati dilema iskilo...kaip suprast "atnaujinti ekspertize CMEK" ?
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2014 04 07, 10:28)
Sveiki, man ta pati dilema iskilo...kaip suprast "atnaujinti ekspertize CMEK" ?

Pasukit i cmeka ir paklauskit wink.gif
Atsakyti
Atnaujinti ekspertizę cmek reiškia, kad kažkokių gal tyrimų trūksta arba pas kažkurį gydytoją nenuėjai dar, žodžiu, negali daryti sprendimo tinkama ar ne, kol visi gydytojai nepasirašė.

O aš pagaliau gavau atsakymą šiandien, jog esu tinkama thumbup.gif pagaliau, po mėnesio tvarkymosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 04 07, 15:07)
Atnaujinti ekspertizę cmek reiškia, kad kažkokių gal tyrimų trūksta arba pas kažkurį gydytoją nenuėjai dar, žodžiu, negali daryti sprendimo tinkama ar ne, kol visi gydytojai nepasirašė.
O aš pagaliau gavau atsakymą šiandien, jog esu tinkama thumbup.gif  pagaliau, po mėnesio tvarkymosi smile.gif

As tyrimus nusiunciau penktadieni, tai gal del to taip raso? Negave dar turimu matyt....Sveikinu tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanetuke: 07 balandžio 2014 - 13:21