Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto vardai

QUOTE(dzoita @ 2012 05 16, 17:45)
O galima duoti du šventus vardus? g.gif Nes nesinori kažkaip nuskriausti kitos močiutės... Abi buvo labai mylimos ir geros, abiejų vardai šventi.

Aš kažkur skaičiau, kad galima, bet verčiau kunigo klaust.Arba vienos duoti per krikštą, kitos per sutvirtinimą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 10, 07:06)
ar krikšto vardus registruojat ir metrikacijos skyriuje ir rašote į gimimo liudijimus?

Nesu girdėjusi, kad krikšto vardą atskirai į gimimo liudijimą rašytų.Neben registruojan jau duodamas šventas vardas, tokiu atveju antro nebūtina duot.

Maniškės Austėja Dorotėja ir Gustė Kotryna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rririle: 18 gegužės 2012 - 18:14
Koks sventas vardas tiktu prie Gustautas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dija-wife @ 2012 06 19, 11:53)
Koks sventas vardas tiktu prie Gustautas blush2.gif ?

Gustautas Gvidonas smile.gif

mūsų mažylis tapo Nikodemu.
Atsakyti
Mano panike ir taip turi sventa varda Marija (promociutes garbei) tai kito ir negalvosim, kam to reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 06 22, 10:25)
Gustautas Gvidonas smile.gif

mūsų mažylis tapo Nikodemu.

Gal trumpesnio reiktu? blush2.gif
Atsakyti
Mano sunus po keliu sav taps Ignas Jonas 4u.gif
Atsakyti
Musiske - Elija-Daniele wub.gif
Einant tartis del kriksto, rinkausi tarp Daniele ir Patricija, bet nugalejo Daniele smile.gif
Atsakyti
Mes savo krikštasūniui parinkome vardą Jonas, nors aš labai nesižaviu senais vardais, tačiau vaikelio tėčio garbei pavadinome. Žinojome, kad tėtis taip visai norėtų, paklusome tėvų norams 4u.gif
Atsakyti
Mums isrinkti kriksto varda buvo labai lengva. Kadangi abi mociutes yra Elenos, tai abieju garbei musu Gabriele gaus kriksto varda - Elena.
Atsakyti
QUOTE(medlina @ 2012 09 28, 15:08)
Mums isrinkti kriksto varda buvo labai lengva. Kadangi abi mociutes yra Elenos, tai abieju garbei musu Gabriele gaus kriksto varda - Elena.

taigi Gabriele sventas vardas, nebent sutvirtinimo smile.gif

mano mergina turi Ievos vardeli o bernuzeliu abu sventi - Matas ir Jonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DAIVA*: 22 spalio 2012 - 10:40
Mano sūnučiui, tai krikštatėviai užsidėjo Poviliukas. Kūminas labai norėjo išpildyti amžinatilsį savo tėvuko norą, jei dar turės kada sūnų, uždėtų vardą Povilas, jisai turi keturis sūnus ir nė vieno Poviliuko, tad teko penktam krikštasūniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 07 20, 19:24)
Musiske - Elija-Daniele  wub.gif
Einant tartis del kriksto, rinkausi tarp Daniele ir Patricija, bet nugalejo Daniele  smile.gif

Mano mergytės vardas Danielė, kai krikštijome galvojau nedėti kito vardo ir palikti šį, bet kunigas man pasakė kad Danielius šventas, o Danielė ne, tai išrinkom šventą - Marija 4u.gif
Atsakyti