Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto vardai

Krikstodukte Daniele bet reikejo isrinkti sventa varda,nes Daniele bent jau pries 14 metu nebuvo sventas vardas todel ji Daniele Valerija mociutes garbei
vyresnelio sunaus sventas vardas Lukas,o mazasis Gytis Lukas wub.gif
Atsakyti
Man grazus sventas vardas Edita.Toks yra Sutvirtinimo sakramento metu man duotas vardas, toki ko gero kriksto varda duosime ir savo dukrytei biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte zino ar Jone yra sventas vardas, ar cia jau tik tik perdarytas Jonas i moteriska gimine, nes norime duoti pagal teti Jona, bet Janinos kazkaip nesinori g.gif
Ir dar gal zinote ar vardukas Aine yra sventas? Nes kiek zinome tai labai senas lietuviu vardas reiskiantis palikuonis, tik va idomu ar jis sventas.
Atsakyti
Mes savo sunui daveme du vardus (antrasis bus Jonas), kurie abu bus irasyti pase. Kunigas sake, kad jokio vardo nebereikes:).
Atsakyti
Mes kai krikštyjom savo berniuką tai antrą vardą parinkom pagal senelį Antanas.
Atsakyti
Musu sunelio vardukas Adas, tai mums nereikejo kriksto vardo 4u.gif
Atsakyti
Visiems vaikams - krikšto vardas ir šv. globėjas. Sūnaus vardas iš šventų, bet gavo dar vieną.
Turim Laurą Brigitą wub.gif , Gvidą Dovydą wub.gif ir turėsim Dovilę Izabelę wub.gif
Atsakyti
Pas mus Aleksas yra sventas, todel antro vardo neemem, o sunui Aironui antra dejom Jonas, tai senelio vardas, juolab, jog gime per jo gimtadieni.
Atsakyti
Musu krikstasunis - Kazimieras.
Atsakyti
Maniškis gimė per Kaziuką, tad krikšto vardas KAZIMIERAS drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 10 03, 11:55)
Visiems vaikams - krikšto vardas ir šv. globėjas. Sūnaus vardas iš šventų, bet gavo dar vieną.

ir mes tokios nuomonės 4u.gif abiejų vaikų vardai šventi, tačiau turi ir globėjus 4u.gif
QUOTE(Rasma @ 2013 10 03, 11:55)
Turim Laurą Brigitą wub.gif ,  Gvidą Dovydą  wub.gif ir turėsim Dovilę Izabelę wub.gif

wub.gif labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Koks krikšto vardas tiktų berniukui,vardu Adrijus?
Aš svarstau apie Adrijus Aleksandras/ Adrijus Adomas/ Adrijus Herkus/ kokie dar pasiulymai?
Atsakyti