O, jau seniai bebuvo relaksturas reklamuojamas

QUOTE(Fanta* @ 2012 01 31, 10:25)
atostogavo matyt

Pasikeitus aviakompanijos "Ryanair" skrydžio kainoms, keičiasi ir visos kelionės kaina.
Kažkodėl afera kvepia. Įdomu kiek teks primokėti ir ar iš viso išskrisi?

Sveiki,
Turiu problemą, tiksliau nežinau ar tai problema, bet užsakinėjom viešbutį per hotels4u.com, kadangi buvo labai geras viesbutis su all incliusive. Meginau apmokėti per kreditinę kortelę, nepavyko, nes vis išmeta, kad nepavyko autorizuoti. Paprašiau draugų, bet jiems taip pat nepavyko apmokėti. Tada paprašiau draugo iš UK, kad apmokėtų per savo angliška banką, bet jis neturėjo visos sumos tai sumokėjo tik depozitą. Va čia ir prsidėjo idomybės, kadangi pagal invoice likuti privalom apmokėti iki kovo 3 dienos, tačiau niekur nera informacijos į kur turėčiau sumokėti tą likusią sumą. Invoice parašyta, kad susisiekite su mumis, taigi parašiau email šiandien ir paskambino mergina paprašė kortelės savininko tel numerio, taigi daviau draugo kuris sumokėjo nr, bet ji jam nebepaskambino...taigi gal kas turit patirties pirkimo per hotels4u kai pradzioj sumokejot tik depozita ir kaip paskui atsiskaitete galutinai...labai nerimauju
Turiu problemą, tiksliau nežinau ar tai problema, bet užsakinėjom viešbutį per hotels4u.com, kadangi buvo labai geras viesbutis su all incliusive. Meginau apmokėti per kreditinę kortelę, nepavyko, nes vis išmeta, kad nepavyko autorizuoti. Paprašiau draugų, bet jiems taip pat nepavyko apmokėti. Tada paprašiau draugo iš UK, kad apmokėtų per savo angliška banką, bet jis neturėjo visos sumos tai sumokėjo tik depozitą. Va čia ir prsidėjo idomybės, kadangi pagal invoice likuti privalom apmokėti iki kovo 3 dienos, tačiau niekur nera informacijos į kur turėčiau sumokėti tą likusią sumą. Invoice parašyta, kad susisiekite su mumis, taigi parašiau email šiandien ir paskambino mergina paprašė kortelės savininko tel numerio, taigi daviau draugo kuris sumokėjo nr, bet ji jam nebepaskambino...taigi gal kas turit patirties pirkimo per hotels4u kai pradzioj sumokejot tik depozita ir kaip paskui atsiskaitete galutinai...labai nerimauju

QUOTE(onsa @ 2012 01 27, 18:57)
Ziuriu daug kas renkasi viesbucius Iksijoj ir sitoj pusej pakrantes,noriu paklaust buvusiu ar visur yra kelias palei pat papludimi, nes man kazkaip to nesinoretu .Gal yra viesbuciu kur ne salia kelias. Gal kas nors is buvusiu Rode pakomentuotu kaip tokie miesteliai kaip Kolimbija ar Kaliteja?Gal ten gamta grazesne ar kaip tik prastesne? Kazkodel visai nera vaziuojanciu i situos kurortus. Nes papludimiai tai kiek suprantu ten geresni. 

Mes buvome Kolimbijoje, krantas smelis, tik ibridus i jura akmenys, bet apsiejom be batuku

QUOTE(Akviliuker @ 2012 01 31, 21:41)
Sveiki,

Kadangi du sykius per juos pirkau viesbuti, tai likusi mokejimo suma buvo daryta taip:
1. taupydama savo pinigus, parasiau jiems emeila, kad noreciau sumoketi ir ar yra kazkoks budas be skambinimo jiems, tai paparse nurodyti korteles nr. ir visa informacija ir patys uzsiskaite mokejima.
2. antra syki taupydama laika:) paskambinau ir padiktavau korteles nr. (SEB Mastercard - jokiu problemu nebuvo)
Taigi, mano patarimas - turekite to zmogaus, kuris apmoka, korteles nr., paskambinkite ir padiktuokite. Tik zinoma pinigu turi buti joje:)
QUOTE(Akviliuker @ 2012 01 31, 23:41)
Sveiki,
Turiu problemą, tiksliau nežinau ar tai problema, bet užsakinėjom viešbutį per hotels4u.com, kadangi buvo labai geras viesbutis su all incliusive. Meginau apmokėti per kreditinę kortelę, nepavyko, nes vis išmeta, kad nepavyko autorizuoti. Paprašiau draugų, bet jiems taip pat nepavyko apmokėti. Tada paprašiau draugo iš UK, kad apmokėtų per savo angliška banką,
Turiu problemą, tiksliau nežinau ar tai problema, bet užsakinėjom viešbutį per hotels4u.com, kadangi buvo labai geras viesbutis su all incliusive. Meginau apmokėti per kreditinę kortelę, nepavyko, nes vis išmeta, kad nepavyko autorizuoti. Paprašiau draugų, bet jiems taip pat nepavyko apmokėti. Tada paprašiau draugo iš UK, kad apmokėtų per savo angliška banką,
As taip pat uzsisakiau viesbuti per hotels4u,drauge UK apmokejo per angliska banka,jie is karto atsiunte vauceri ir reg.numeri,visa pinigu suma buvo rezervuota nuo korteles.Sedziu sau patenkinta

"be made aware that your booking 304...has been cancelled as you have failed our security checks.
If you wish to book in future please contact our reservations department on 0844 875 4401"
sveiki, gal kas buve MITSIS MARIS RESORT AND SPA vsbt? Kiotari miestelyje? kaip ten tas regionas, viesbutis, papludymiai?
QUOTE(Noja78 @ 2012 01 31, 10:18)
Turbūt

Jūrmante, nerašinėkit man až, dėžutė bereikalingai užsikiša. Galit ir čia mane padla išvadint

QUOTE(Fanta* @ 2012 02 03, 15:13)
Turbūt
Jūrmante, nerašinėkit man až, dėžutė bereikalingai užsikiša. Galit ir čia mane padla išvadint
Bile tik žmogui lengviau...

QUOTE(Fanta* @ 2012 02 03, 15:13)
Turbūt
Bile tik žmogui lengviau...

OMG

Sakykite gal kas buvote balandzio gale ,geguzes pradzioje? Ydomu kokiu oru tiketis