QUOTE(sambuka** @ 2012 02 08, 14:01)
Holiday Travel Service
Kaina to viesbucio gal ir gera buvo,bet mane keliautoju komentarai isgasdino.
Aš labai daug keliauju ir tikrai įdomumo dėlei pasiskaitau komentarus ir atsakingai pareiškiu, kad beveik niekas man asmeniškai nepasitvirtina. Gal nesu išranki keliautoja, visada į viską žiūriu geranoriškai. Pernai rudenį ilsėjomės Marmaryje ir apie viešbutį ojojoj kiek prisiskaičiau. Tačiau pasirodo, kad tai buvo kone geriausios atostogos ir viešbutis (Adler hotel) labai labai patiko, nors tik 3 žv. Ką užsieniečiai rašo, nevisad galima aklai tikėti. Juk viskas priklauso nuo žmogaus. Na, gavo susidėvėjusį rankšluostį. Na ir kas? kitą dieną pakeis. Kad tik tokios problemos gyvenime būtų. Na, kepsnys nepatiko. Ir kas? nevalgyk jo, valgyk mišraines, salotas. Na, pliažas žvyruotas - na ir kas. Atsivežk smėlio

O šiaip pasakysiu, kad viskas priklauso nuo žmogaus. Yra žmonių, kurie išsišukuoja uteles ir jau ponais dedas. Išties tai jie labai juokingi atrodo iš šalies.
Papildyta:
Tiesa, šiame viešbutyje esu buvusi, bet vykstu dar kartą,o brolio šeima ten vyks jau trečią kartą. (liepos mėn.)
Papildyta:
Holiday travel man nepatiko, nes neorganizuoja pervežimo iš oro uosto į viešbutį ir atgal. O ir jų paslaugos brangokos. Mes naudojamės klaipėdiškių agentūros paslaugomis. Va, grįšime iš Rodo ir po savaitės vyksim į Maljorką, o rudenį gal į Kosą, nes kelionės išties juokingai pigios.