Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo Sala. 4 tema

QUOTE(Karklas @ 2012 02 05, 19:53)
Ačiū.Bandysiu paklaust  smile.gif .Vyras sako, kad Note šiek tiek didesnis

mačiusi esu ir aš. manoji NIssan Tiida, tai manau panašus ir valdymas bus. galėsim abu su vyru važiuot
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 02 05, 18:08)

O del uzklausimo irgi vedet kreditines info? Ar ne per request forma klauset?
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2012 02 05, 20:11)
O del uzklausimo irgi vedet kreditines info? Ar ne per request forma klauset?

aš jų užklausiau per "contact". nes rezervuoti dar nenorėjau, tik klausinėjau kainų. atsakė man e:mailu. emailu ir rezervavom. nurodyti reikejo kada paimam is kokio tasko, kada atiduodam i koki taska. salies, vardo, pavardes ir telefono numerio.
paklausiau kaip del apmokejimo, tai atsake kad atsiskaityti vietoj paimant masina.

va cia klausiau
http://www.kalithear....gr/contact.php
Atsakyti
Sambuka, gal pasimatysim viešbutyje. Mes birželio 1 d. atvyksim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aida1 @ 2012 02 06, 16:26)
Sambuka, gal pasimatysim viešbutyje. Mes birželio 1 d. atvyksim.  ax.gif

Gal ir pasimatysim,gaila laikas keliones nesutampa,butume kartu iki viesbucio vaziave.
Kaip jus galvojat dasigaut iki viesbucio?Keliese busit?
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 01 26, 17:10)
Man atsiunte is agenturos viesbuciu pasiulymus ir situ buvo 2205Lt

Per kokia agentura ziurit?

QUOTE(Vilūne @ 2012 01 27, 15:47)
Super. 10 balų. thumbup.gif  Žvengiam iki ašarų. lotuliukas.gif
Papildyta:
Mes esame buvę Ixijoje Oceanis viešbutyje, tai labai patiko. Galvojam vėl važiuoti gegužės gale.

O per kur ji galima rezervuotis?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 08, 13:05)
O per kur ji galima rezervuotis?

Bijau ir minėti per kokią agentūrą pirkom, nes čia visos kai smakai vieną merginą užpuolė, kai ji įdėjo nuorodą (Kultūros klausimas jų pasąmonėje dar neišspręstas). Tad gal parašysiu asmeninę žinutę, nes kol žmogų valdo arogancija, nėra jokio noro būti viešai įžeistai.
Atsakyti
QUOTE(Vilūne @ 2012 02 08, 12:24)
Bijau ir minėti per kokią agentūrą pirkom, nes čia visos kai smakai vieną merginą užpuolė, kai ji įdėjo nuorodą (Kultūros klausimas jų pasąmonėje dar neišspręstas). Tad gal parašysiu asmeninę žinutę, nes kol žmogų valdo arogancija, nėra jokio noro būti viešai įžeistai.

Nereikia jau taip kategoriškai. Užsipulta buvo ne už nuorodos įdėjimą, o už įkyrią reklamą besitęsiančia nuo 3 forumo pabaigos. O jei vieną kartą (na gal kelis kartus tiems kas tingi skaityti) paminėsite kur įsigijote niekas nepuls victory.gif

Man irgi įdomu kur už tokią kaina, turbūt dabar galima sakyti, buvo?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 08, 13:05)

Holiday Travel Service
QUOTE(Vilūne @ 2012 02 08, 13:24)

Kaina to viesbucio gal ir gera buvo,bet mane keliautoju komentarai isgasdino.
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 02 08, 14:01)
Holiday Travel Service

Kaina to viesbucio gal ir gera buvo,bet mane keliautoju komentarai isgasdino.

Aš labai daug keliauju ir tikrai įdomumo dėlei pasiskaitau komentarus ir atsakingai pareiškiu, kad beveik niekas man asmeniškai nepasitvirtina. Gal nesu išranki keliautoja, visada į viską žiūriu geranoriškai. Pernai rudenį ilsėjomės Marmaryje ir apie viešbutį ojojoj kiek prisiskaičiau. Tačiau pasirodo, kad tai buvo kone geriausios atostogos ir viešbutis (Adler hotel) labai labai patiko, nors tik 3 žv. Ką užsieniečiai rašo, nevisad galima aklai tikėti. Juk viskas priklauso nuo žmogaus. Na, gavo susidėvėjusį rankšluostį. Na ir kas? kitą dieną pakeis. Kad tik tokios problemos gyvenime būtų. Na, kepsnys nepatiko. Ir kas? nevalgyk jo, valgyk mišraines, salotas. Na, pliažas žvyruotas - na ir kas. Atsivežk smėlio lotuliukas.gif O šiaip pasakysiu, kad viskas priklauso nuo žmogaus. Yra žmonių, kurie išsišukuoja uteles ir jau ponais dedas. Išties tai jie labai juokingi atrodo iš šalies.
Papildyta:
Tiesa, šiame viešbutyje esu buvusi, bet vykstu dar kartą,o brolio šeima ten vyks jau trečią kartą. (liepos mėn.)
Papildyta:
Holiday travel man nepatiko, nes neorganizuoja pervežimo iš oro uosto į viešbutį ir atgal. O ir jų paslaugos brangokos. Mes naudojamės klaipėdiškių agentūros paslaugomis. Va, grįšime iš Rodo ir po savaitės vyksim į Maljorką, o rudenį gal į Kosą, nes kelionės išties juokingai pigios.
Atsakyti
QUOTE(Vilūne @ 2012 02 08, 14:47)
Tiesa, šiame viešbutyje esu buvusi, bet vykstu dar kartą,o brolio šeima ten vyks jau trečią kartą. (liepos mėn.)

tik niekaip nesuprantu,kokio velnio 3 karta i ta pati viesbuti vaziuot,kai tiek kitu aplinkui?
Atsakyti
QUOTE(vilux @ 2012 02 08, 14:00)
Nereikia jau taip kategoriškai. Užsipulta buvo ne už nuorodos įdėjimą, o už įkyrią reklamą besitęsiančia nuo 3 forumo pabaigos. O jei vieną kartą (na gal kelis kartus tiems kas tingi skaityti) paminėsite kur įsigijote niekas nepuls  victory.gif

Man irgi įdomu kur už tokią kaina, turbūt dabar galima sakyti, buvo?

Tai, kad paminėjo tik 3-jetą kartų ir tai, manau, kad tik norėdama padėti. Perskaičiau jos atsiliepimus, pasisakymus ir net nejauku pasidarė toks jūsų visų puolimas. Negražiai pasielgta.
Papildyta:
QUOTE(sambuka** @ 2012 02 08, 14:58)
tik niekaip nesuprantu,kokio velnio 3 karta i ta pati viesbuti vaziuot,kai tiek kitu aplinkui?

Na, mums labai patiko. O ir pats Rodas šalia, geras susisiekimas, labai gera vieta.
Atsakyti