Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(vassara @ 2012 12 18, 12:05)
nu bet ir kaina kaip ferrari  biggrin.gif ieskau as dabar kavamales, nes mano esspreso aparatas "neima" standartiskai sumaltu kavu, parduodamu parduotuvese.
gal kas ka turit pasakyt apie GRAEF kavamales?

Svarbiausia ziurekit kad kavamale butu ne su peiliukais o girnom, geriau jei girnos keramines. Brangesnes buna su dozatorium, pigesnes - be, bet mala jos panasiai, taip pat ziurekit kad butu reguliuojamas rupumas. Mano kavamale bazine Gaggia, mala labai gerai tik labai triuksminga.

O kas cia per aparatas kad neima parduotuvines maltos kavos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 18, 11:14)
Svarbiausia ziurekit kad kavamale butu ne su peiliukais o girnom, geriau jei girnos keramines. Brangesnes buna su dozatorium, pigesnes - be, bet mala jos panasiai, taip pat ziurekit kad butu reguliuojamas rupumas. Mano kavamale bazine Gaggia, mala labai gerai tik labai triuksminga.

O kas cia per aparatas kad neima parduotuvines maltos kavos?  g.gif

na as i girnine ir dairausi...
aparatas pas mane La Pavoni Cellini. jam reikia labai smulkiai maltos kavos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 18, 09:24)
Duoti jie tai duoda (juk negaila geram žmogui)  biggrin.gif o kas priims (t.y. aptarnaus) tą garantiją  g.gif
Čia Delonghi.

Raso, kad gamintojo garantija - Manufacturer's Guarantee: 2 Years. Bet nei kazkokiu spec. Popieriu jai turiu, nei ka g.gif Aparato komentaruose amazon raso klientai, kad siuntė i garantini, lyg ok buvo. Ai isvis, tikiuosi neprireiks, jau puse metu praejo graziai, kas cia tie du metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2012 12 18, 12:29)
na as i girnine ir dairausi...
aparatas pas mane La Pavoni Cellini. jam reikia labai smulkiai maltos kavos. rolleyes.gif

Labai idomiai futuristiskai atrodanti masina, ir gamintojas thumbup.gif Profesionalios La Pavoni tai labai geros, o apie buitines nieko nesu girdejus. Ar esat ja patenkinti?

O kavamale tai jums tiktu manau ir Graef ir siaip kokia nors vidutines klases girnine, pigesnes bus bazines tik mals kava, brangesnes ja ir dozuos, o labai brangios ne tik sudozuoja bet turi ir tamperi, bei kava iskart suspaudzia. Ziurint ko jums reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 12 18, 13:29)
Raso, kad gamintojo garantija - Manufacturer's Guarantee: 2 Years. Bet nei kazkokiu spec. Popieriu jai turiu, nei ka  g.gif  Aparato komentaruose amazon raso klientai, kad siuntė i garantini, lyg ok buvo. Ai isvis, tikiuosi neprireiks, jau puse metu praejo graziai, kas cia tie du metai smile.gif

Ne Lietuvoje ...
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 12 18, 11:51)
Labai idomiai futuristiskai atrodanti masina, ir gamintojas  thumbup.gif  Profesionalios La Pavoni tai labai geros, o apie buitines nieko nesu girdejus. Ar esat ja patenkinti?

O kavamale tai jums tiktu manau ir Graef ir siaip kokia nors vidutines klases girnine, pigesnes bus bazines tik mals kava, brangesnes ja ir dozuos, o labai brangios ne tik sudozuoja bet turi ir tamperi, bei kava iskart suspaudzia. Ziurint ko jums reikia  mirksiukas.gif

nu jo, isvaizda tokia keistokia, gal nelabai mano skoniui. kosminiu kiausiniu as ji vadinu biggrin.gif tiesiog buvo gera kaina.. o ir siaip apie La pavoni vien tik geri atsiliepimai, o ir kava puiki. maniskis irgi daro puikia kava, jei tik pavyksta nutaikyti malimo rupuma biggrin.gif
aciu uz komentara 4u.gif
man pilnai uztektu girnines su reguliuojamu rupumu.
Atsakyti

Didesnes nesamones nesu girdejus biggrin.gif Pasakykit tai geram baristai ir jums issijuoks i akis. Reiskia nezinot ka reiskia geras espresso!
Geros neautomatines kavos masinos padaryta kavai prilygsta tik tokiu visiskai automatiniu kavos masinu kaip Simonelli, Rancilio, La Pavoni, Elektra, La Speziale ir pan. kavai, taciau kiekvienam savo. Jei jums Saeco visiskai automatinio aparato kava yra pati fantastiskiausia - dziaugiuosi uz jus, taciau nereiskia kad tai yra. Skonis neturi draugu!
[/quote]

as kaip supratau jusu minimi vadinamieji "tikri" kavos aparatai net is s*do gabaliuko isvirs fantastiska kava-supratau jusu skoni bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Kasco E-robot,2012 12 18, 19:51]
Didesnes nesamones nesu girdejus biggrin.gif Pasakykit tai geram baristai ir jums issijuoks i akis. Reiskia nezinot ka reiskia geras espresso!
Geros neautomatines kavos masinos padaryta kavai prilygsta tik tokiu visiskai automatiniu kavos masinu kaip Simonelli, Rancilio, La Pavoni, Elektra, La Speziale ir pan. kavai, taciau kiekvienam savo. Jei jums Saeco visiskai automatinio aparato kava yra pati fantastiskiausia - dziaugiuosi uz jus, taciau nereiskia kad tai yra. Skonis neturi draugu!
[/quote]
as kaip supratau jusu minimi vadinamieji "tikri" kavos aparatai net is s*do gabaliuko isvirs fantastiska kava-supratau jusu skoni bigsmile.gif
[/quote]

Nusiraminkit ir nesikarsciuokit, tam tikram tipui zmoniu visada uzleidziu kelia biggrin.gif

Atsakyti
[quote=gaudyk,2012 12 18, 22:15]
[/quote]

Nusiraminkit ir nesikarsciuokit, tam tikram tipui zmoniu visada uzleidziu kelia biggrin.gif
[/quote]

abejoju ar tuo keliu atsirastu norinciu eiti....atsirado matai zmoniu tipu, "tikro" espresso ir samoniu nesamoniu expertu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GundaJogunda @ 2012 12 17, 17:58)
Sveiki visi kavos mylėtojai.. šventės jau ant kulnų, o aš vis dar paskendusi abejonėse... dovanu pirkimas tikrai ne mano stiprioji sritis  g.gif  gal galėtų kas nors patarti, kurį iš šių modelių vertėtų rinktis:
De'Longhi „Esam 4500“
http://www.kavosdrau...nghi-esam4500-b
ar
Philips-Saeco Syntia cappucino stainless steel
http://www.kavosdrau...ucino-ss-hd8838
Kaina labai panaši, galimybės panašios, gal žinote kokių atsiliepimų?

reikia skaityti issames instrukcijas ir testus...per google paieskokite jei niekas is turetoju neatsilieps.....man is isores saeco solidesnis (metalinis kebulas,pieno grafinas kompaktiskas ir pienas bega is tos pacios nosies kur ir kava)...delonghi atrodo tai nei i tvora nei i mieta (kazkokiu piestuko storio mygtuku rinkinys,plasmasinis kebulas,pieno grafinas toks gremezdiskas ir islendantis is bendro aparato vaizdo,plius pienas ir puta bega is atskiro vamzdelio ten sone (baisiai neskoningai atrodo ir is vis atrodo kaip koks by*elis islindes),ekranas kaip matau rodos nespalvotas).....apziurinejau kaip tik siandien siuos aparatus senukuose,nes kolega renkasi......o is tikro pasinagrinekit issamiai funkcijas,nes tiksliai cia niekas neatsakys 4u.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu apie kavos aparatus, bet darbe pastate kruta aparata jura su kapicinatoriumi. nu pasimegavau as ta putele ir vel grizau prie senosios juodos kavos. bet dabar per sventes namie pasigaminau paprasta, kad ir gera kava supratau, kad negaliu pakest tirsciu blink.gif koki man namie pasistatys, kad nebutu baisiai brangi, nes geriam namie kava tik savaitgaliais ar laisvadieniu metu. svarbu sumaltu kava (galima ir be to) ir skaniai pagamintu be tirsciu? aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kavos megejai 4u.gif
Kaledu Senelis padovanojo stai toki kavos aparata... Kadangi tai pirmas mano turimas kavos aparatas, gal galite padet isprest beda... Supyliau pupeles, truputi pamala ir praso ipit pupeliu... Kas galetu buti? Gal netinkamos pupeles?
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 12 25, 04:18)
nieko nesuprantu apie kavos aparatus, bet darbe pastate kruta aparata jura su kapicinatoriumi. nu pasimegavau as ta putele ir vel grizau prie senosios juodos kavos. bet dabar per sventes namie pasigaminau paprasta, kad ir gera kava supratau, kad negaliu pakest tirsciu  blink.gif koki man namie pasistatys, kad nebutu baisiai brangi, nes geriam namie kava tik savaitgaliais ar laisvadieniu metu. svarbu sumaltu kava (galima ir be to) ir skaniai pagamintu be tirsciu? aciu  4u.gif

turiu as kavos aparata bet is jo geriu tik kapucino kava, man juoda neskani ax.gif o juoda ir be tirsciu iseina liuks is tokio tipo kavinuko ir pasidaro greit, ipili vandens, dedi toki sieteli i ji kavos ir uzsuki virsu kavinuko ir ant dujines, kava liuks, kvepia, stiprumas geras, cia Italijoj mane tik is tokio vaisino tai ir isigijau ir kavos aparatas dabar gamina tik balta kava dazniausiai ax.gif

user posted image

QUOTE(salamandra07 @ 2012 12 25, 22:58)
Sveiki, kavos megejai  4u.gif
Kaledu Senelis padovanojo stai toki kavos aparata... Kadangi tai pirmas mano turimas kavos aparatas, gal galite padet isprest beda... Supyliau pupeles, truputi pamala ir praso ipit pupeliu... Kas galetu buti? Gal netinkamos pupeles?
Aciu uz pagalba  4u.gif

paskaitykit instrukcija, nauja aparata leidziant i darba ir man buvo kad sumala o kavos neduoda doh.gif bet po keliu tokiu sumalimu pradejo veikti gerai, ten kazkokio oro buna kol naujas ar pan g.gif
Atsakyti