QUOTE(Gegas @ 2012 12 25, 04:18)
nieko nesuprantu apie kavos aparatus, bet darbe pastate kruta aparata jura su kapicinatoriumi. nu pasimegavau as ta putele ir vel grizau prie senosios juodos kavos. bet dabar per sventes namie pasigaminau paprasta, kad ir gera kava supratau, kad negaliu pakest tirsciu

koki man namie pasistatys, kad nebutu baisiai brangi, nes geriam namie kava tik savaitgaliais ar laisvadieniu metu. svarbu sumaltu kava (galima ir be to) ir skaniai pagamintu be tirsciu? aciu
turiu as kavos aparata bet is jo geriu tik kapucino kava, man juoda neskani

o juoda ir be tirsciu iseina liuks is tokio tipo kavinuko ir pasidaro greit, ipili vandens, dedi toki sieteli i ji kavos ir uzsuki virsu kavinuko ir ant dujines, kava liuks, kvepia, stiprumas geras, cia Italijoj mane tik is tokio vaisino tai ir isigijau ir kavos aparatas dabar gamina tik balta kava dazniausiai
QUOTE(salamandra07 @ 2012 12 25, 22:58)
Sveiki, kavos megejai
Kaledu Senelis padovanojo
stai toki kavos aparata... Kadangi tai pirmas mano turimas kavos aparatas, gal galite padet isprest beda... Supyliau pupeles, truputi pamala ir praso ipit pupeliu... Kas galetu buti? Gal netinkamos pupeles?
Aciu uz pagalba
paskaitykit instrukcija, nauja aparata leidziant i darba ir man buvo kad sumala o kavos neduoda

bet po keliu tokiu sumalimu pradejo veikti gerai, ten kazkokio oro buna kol naujas ar pan