Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 80 tema

Klopedija, su tortadieniu!

user posted image

Laiškų knyga
groovy
Vasara
Gemma (sia bet kokiu atveju skaitysiu, tik ar ji tinkama aptarimui )
Jurzole (sita mano favorite butu)
sm2002
martux

Brandos amžius
groovy
Vasara (gal irgi bandyčiau, siek tiek dar gasdina Sartre )
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget

Volteras
Gemma
sm2002
svetima
Brūkšniukas

Galima savavališkai įrašyti dar vieną knygą?

Evangelija pagal Jėzų Kristų
martux

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 01 27, 17:52)
Iš bibliotekos? ax.gif

Nea, zis paskolino. Nori paskaityti?

QUOTE(marakeš @ 2012 01 27, 18:03)

Kas tokio juokingo? Skaitei?

QUOTE(Rasma @ 2012 01 27, 18:14)
P. Coelho "Valkirijas" smile.gif

Labai lauksiu atsiliepimo apie šią knygą 4u.gif

QUOTE(luiziana @ 2012 01 27, 19:08)
Oj,net susigedau...tokie ten ir atsiliepimai mano buna  blush2.gif ,maniau nelabai kas skaito,nes knygos trileriukai vien  biggrin.gif o pasirodo,kad kazkas dar ir skaito  blink.gif Reiks pasistengt graziau rasyti smile.gif
Miskai man kol kas labai patinka  smile.gif

Geri tavo atsiliepimai, aš juos įsidėmiu 4u.gif Na, o jei pasistengsi juos rašydama, tai man ir kitoms detektyvų/trilerių mėgėjoms tik į gera 4u.gif
Džiaugiuos, kad "Miškuose" tau patinka. Man ji patiko. Lauksiu, kaip sureaguosi į pabiagą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 27 sausio 2012 - 21:27
QUOTE(Forget @ 2012 01 27, 17:24)
Ir šiaip, tavo aprašytas tikinčiųjų paviekslas man atgrasus būtent dėl bendruomeniškumo. Kad ir kaip bebūtų panašu į tą patį komunizmą. Visi vienodai, visi kartu ir gink dieve, neišsišoka niekas smile.gif

drinks_cheers.gif Bet tai kad su visom bendruomenem taip - jei nori buti savas, turi neissisokti ir buti "kaip visi". Olandai net toki posaki turi: "doe normaal, dan doe je al gek genoeg" ("elkis normaliai, ir tai jau bus pakankamai nenormalu").

QUOTE(Forget @ 2012 01 27, 17:24)
šitas dalykas mane irgi didžiai glumina. Suprask, kiti vargšai tos malonės neturi  g.gif  jų gyvenimas ne toks prasmingas?

Ne tau vienai tas klausimas kilo smile.gif

Pradejau skaityti "Fuko svytuokle". Vis laukiu, kada prasides tas didziulis skaitymo malonumas, bet kol kas (ketvirta skyriu ipusejus) neapleidzia ispudis, kad Eco tiesiog demonstruoja savo erudicija, ir nelabai aisku, koks yra visos tos zodines ekvilibristikos tikslas... bet nemetu dar, laukiu, kas toliau bus ax.gif

O kad butu dar paprasciau issirinkti, kokia knyga skaityti kartu, pratesiu martux iniciatyva mirksiukas.gif

Laiškų knyga
groovy
Vasara
sm2002
martux

Brandos amžius
groovy
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget

Volteras
Gemma
sm2002
svetima
Brūkšniukas

martux
jurzole
Atsakyti
Klopedija, Morka, su gimtukais happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Gal vistik reikėtų ir mums amerikės standartų laikytis ir nustot burbt apie tą religiją, nes visi gromuluoja savo argumentus ir į svetimus menkai teįsiklauso. Čia pasiūlymas biggrin.gif.
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 27, 23:30)
Pradejau skaityti "Fuko svytuokle". Vis laukiu, kada prasides tas didziulis skaitymo malonumas, bet kol kas (ketvirta skyriu ipusejus) neapleidzia ispudis, kad Eco tiesiog demonstruoja savo erudicija, ir nelabai aisku, koks yra visos tos zodines ekvilibristikos tikslas...

Paskui bus smagiau (jeigu smaginsies smile.gif). Man Eco ironija šitoj knygoj buvo neprilygstama. O iki jo erudicijos nesistengiau temptis, tai labai nekliudė kad kažko nesupratau / nežinojau / negalėjau įvertinti.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2012 01 23, 12:46)
S. Nordqvist "Kalėdų senelio staigmena". Myliu aš tą Petsono katiną Findusą. Kiek skaitau, tiek žaviuosi jais abiem. Ir kaip visada, iliustracijos dar prideda knygai žavesio.

Susiradau, nes vis pamirštu pareplikuoti smile.gif
Tik neskaitykite savo mažamečiams vaikams!
Nagi nupirkau šią knygą dukrai Kalėdų proga, nes visas Petsonas jau po keliolika kartų perskaitytas, filmukai (nesvarbu, kad vokiškai, ir taip viskas aišku) peržiūrėti, ir netikėtai baisiai nusivyliau. Tikrai nežinau kokio amžiaus auditorijai ši knyga skirta, bet sustojome pasitrukčiodamos beveik pačioje pradžioje - Petsonas žada gaminti Kalėdų Senį - lėlę Findusui, nes Kalėdų Senelio iš tikrųjų nėra!Dar kurį laiką bandžiau improvizuoti su tekstu, bet pabijojau visai paklysti, nežinodama kas dar laukia. Laimė, šventės netruko praeiti, įrodžiau, kad kalėdinės knygos skaitymą verta nukelti į kitus metus. unsure.gif

Pabaigiau J. Ch. Grange "Gandrų skrydis" - silpna, gal, kad rašyta dar 1999 - aisiais. Pirma? Tiek nesidomėjau.
Baltais siūlais, kaip ten sako, siūta. Neretai logikos neieškau, bet čia man jos trūkumas akivaizdus. Tikrai nemėgstu, kai: totalus apkiautėlis ir dendis patampa tarptautinio mąsto superherojumi.
Daugiau nesiplėsiu, tiesiog detektyvas. Tas, kurių Brūkšniukas nemėgsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 01 27, 23:03)
Paskui bus smagiau (jeigu smaginsies smile.gif). Man Eco ironija šitoj knygoj buvo neprilygstama. O iki jo erudicijos nesistengiau temptis, tai labai nekliudė kad kažko nesupratau / nežinojau / negalėjau įvertinti.

Na kadangi jau ne pirmas toks atsiliepimas, tai esu linkusi patiketi... skaitysiu kantriai toliau biggrin.gif Del erudicijos skirtumu tai siaip jau niekad nesitraginu (realiste esu cool.gif), bet kai skaitai ir kas antram sakiny nezinia ko prirasyta, tai nuobodu pasidaro. Tiesa, namo grizus ilindau i Google, tai sis tas paaiskejo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laiškų knyga
groovy
Vasara
sm2002
martux

Brandos amžius
groovy
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget

Volteras
Gemma
sm2002
svetima
Brūkšniukas

martux
jurzole
zis
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2012 01 27, 22:18)
Pabaigiau J. Ch. Grange "Gandrų skrydis" - silpna, gal, kad rašyta dar 1999 - aisiais. Pirma? Tiek nesidomėjau.
Baltais siūlais, kaip ten sako, siūta. Neretai logikos neieškau, bet čia man jos trūkumas akivaizdus. Tikrai nemėgstu, kai: totalus apkiautėlis ir dendis  patampa tarptautinio mąsto superherojumi. 
Daugiau nesiplėsiu, tiesiog detektyvas. Tas, kurių Brūkšniukas nemėgsta smile.gif

Taip tai pirma autoriaus knyga. Vis tiek žadu kažkada skaityti. Nors ir kitos jo ankstesnės knygos nėra tobulos ir stiprios.

Klopedija su tortadieniu 4u.gif
Atsakyti
Laiškų knyga
groovy
Vasara
sm2002
martux
Dorifore

Brandos amžius
groovy
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget

Volteras
Gemma
sm2002
svetima
Brūkšniukas

martux
jurzole
zis
Dorifore
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 01 27, 22:27)
Kas tokio juokingo? Skaitei?

skaičiau, kažkokia kvaila ta knyga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 01 27, 21:27)
Nea, zis paskolino. Nori paskaityti?

Labai lauksiu atsiliepimo apie šią knygą  4u.gif

O greit skaitosi? Bijau užlaikyt ax.gif Iš pradžių, po tavojo trumpo atsiliepimo, norėjau sakyti "ne ačiū", bet pagalvojau ir vis vien smalsumas nugali į "noriu pabandyt" (nors jau nieko labai gero nesitikiu biggrin.gif )

Žinok, tas atsiliepimas bus pan. į tavo atsiliepimą į "Emos salą". Labai greit skaitosi (knyga 'tuštutė"..šriftas stambus, skyriai po 0,5-1,5 puslapio ir prasmės...labai ieškau dar ax.gif ) iš bibliotekos parsinešiau (pati nebepuolu pirkti). Ilgai galvojau ką man primena, tai kažkodėl mintyse sugretinau su Carlos Castanedos haliucinogeninių grybukų persivalgymu ir visu 'mokymu'. Dar nebaigiau, bet labai greit baigsiu ir tada jau galutinė nuomonė bus - gal dar įvyks stebuklas ir nustebins 4u.gif Labiausiai panaši į kitą šio autoriaus knygą - "Brida" (kuri man, deja, nepatiko ir nuvylė).

Laiškų knyga
groovy
Vasara
sm2002
martux
Dorifore

Brandos amžius
groovy
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget

Volteras
Gemma
sm2002
svetima
Brūkšniukas

martux
jurzole