QUOTE(Forget @ 2012 01 29, 12:25)
Dar klausimas turinčiom skaitykles. Atsisiunčiau PDF formato knygų, nepatogu skaityt(arba oer mažas šriftas, arba netelpa puslapis į ekraną), radau online konverterį, konvertavau į ePub formatą. Sakiniai susikapojo gabalais

ta prasme prasideda sakynys, pus ejo vienoje pastraipoje, o kita pusė, jau kitoje, netgi tarpas yra? Ar taip buvo kam nors?

vargau puse dienos kon konvertavausi ta sknygas, o dabar skaityt neįmanona
Kadangi tai skanuoti puslapiai, o pdf puslapio plotis neatitinka skaitykles puslapio plocio, todel dazniausiai eilutes pabaiga atsiduria viduryje eilutes. As stengiuosi siustis epub formatu, ir pdf skaitau tik jeigu epub nerandu. Be to Calibre man nepadejo.
QUOTE(ametista @ 2012 01 29, 22:45)
Bandyk kaip ir patare su calibre. Bet siaip
konvertuoju as tik is labai dideles bedos. Nes epub formatu galima dauguma knygu rasti.
QUOTE(svetima @ 2012 01 30, 10:07)
Baigiau
"Mergina su drakono tatuiruote", tai jau lesiu sau paskelbti verdiktą..
Pradžia kaip sakiau, šiek tiek pribloškė savo žurnalistiniu pobūdžiu ir sausumu..
Vėliau ištikrųjų įtraukė..
Įdomiausia ir patraukliausia knygos dalis man, kai veiksmas vyksta saloj..Tada atsiranda ir labiau liteartūriškas pasakojimas...Tas šeimos medis, sudėtingi ryšiai ir ore tvyrančios paslaptys..Iki tol kol jos galutinai atsiskleidžia...
Tie nusikaltimai šokiruoja savo makabriškumu-sudėtinga tai priimt už gryną pinigą, perskaitai kažkokiam lengvam transe...Šiek tik sakyčiau gal ir perspausta ir perdaug žiauru...
Vėliau, kaip Forget ir sakė, atomazga jau įvykus, o dar ten kažkas rutuliojama, pezama, skaitai tik iš reikalo, kad reikia užbaigt..
Užvertus knygą, nei minties imtis tų tęsinių-kaip suprantu ten jau nebus jokių senų laikų, o tai mane labiausiai ir sudomino..O visa kita neintriguoja...
Žodžiu, reziumuojant, perskaičiau be vargo, susipažinau, juk įdomu, ko čia visi tiek svaigsta..Bet kaip ir kiti sakė-trileris ir tiek..Nei daugiau, nei mažiau..Ne mano žanras..
Tokia pat nuomone as irgi susidariau apie sia knyga, tik man dar pagrindiniai herojai nelabai patiko.