Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 80 tema

QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 01 29, 21:41)
O aš vakar pabaigiau Frajaus "Guglando pelkes" skaityti  wub.gif ir nutariau, kad skaityklė man tinka, ypač, kai joje Frajus  wub.gif Zis, tau patiks ta dalis, ten yra vampų  biggrin.gif

Nsuintrigavo briedis schmoll.gif vis dar pykstu ant knygos, nu negalima taip prastai parasytu knygu spausdinti doh.gif As kaip tik jauciausi lyg paaugles mergaites keverziojimus skaityciau doh.gif
Kaip pasiilgau Frajaus...O tu, zinoma, rusiskai skaitei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 29, 21:13)
As uz  drinks_cheers.gif
O nenori tvarkingai prie saraso prisijungti? Nes taves niekur nera, prie "Brandos amziaus" irgi nematau. Kazi, gal ir daugiau dar tokiu "pasimetusiu" balsu yra?  unsure.gif

O kaip tą padaryt, pacituot ir prirašyt save ? Taip ir buvau padarius.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 29, 23:13)
As uz  drinks_cheers.gif
O nenori tvarkingai prie saraso prisijungti? Nes taves niekur nera, prie "Brandos amziaus" irgi nematau. Kazi, gal ir daugiau dar tokiu "pasimetusiu" balsu yra?  unsure.gif

Yra, yra. Aš vis pasimetu verysad.gif

Laiškų knyga
groovy
Vasara
Gemma (sia bet kokiu atveju skaitysiu, tik ar ji tinkama aptarimui )
Jurzole (sita mano favorite butu)
sm2002
martux
Dorifore
Pajauta
Sofija5
Brandos amžius
groovy
Vasara (gal irgi bandyčiau, siek tiek dar gasdina Sartre )
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget
Pajauta

Volteras
Gemma
sm2002
svetima
Brūkšniukas

Evangelija pagal Jėzų Kristų
martux
jurzole
zis
Dorifore
Rasma
klopedija (bus antras dublis )
Forget (senai žadu)
Shusha
giluze (jau turiu thumbup.gif )
Pajauta
Sofija5
QUOTE(zis @ 2012 01 30, 01:48)
Nsuintrigavo briedis schmoll.gif vis dar pykstu ant knygos, nu negalima taip prastai parasytu knygu spausdinti doh.gif As kaip tik jauciausi lyg paaugles mergaites keverziojimus skaityciau doh.gif
Kaip pasiilgau Frajaus...O tu, zinoma, rusiskai skaitei? 4u.gif

Aišku, rusiškai ir skaityklėje. Vakar pradėjau jo "Ąžuolų lapų klubą" skaityti. Kaip juokiausi lotuliukas.gif Dabar tave erzinsiu Frajumi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 01 29, 07:59)
Reikės nustatyti taisykles, pvz., "Nediskutuoti apie religiją". hihihi.gif

biggrin.gif
Gal aplamai nustatyt taisykles-nediskutuot, apsiribokim gėlytėmis ir tortais rolleyes.gif
Bus tada rami ir graži tema-kam čia ją teršti visokiom negerom diskusijom tongue.gif mirksiukas.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 01 30, 07:29)
Laiškų knyga
groovy
Vasara
Gemma (sia bet kokiu atveju skaitysiu, tik ar ji tinkama aptarimui  )
sm2002
martux
Dorifore
Pajauta
Sofija5
Brandos amžius
groovy
Vasara (gal irgi bandyčiau, siek tiek dar gasdina Sartre  )
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget
Pajauta
svetima

Volteras
Gemma
sm2002
Brūkšniukas

martux
jurzole
zis
Dorifore
Rasma
klopedija (bus antras dublis   )
Forget (senai žadu)
Shusha
giluze (jau turiu  thumbup.gif )
Pajauta
Sofija5

Atsidūriau ne ten kur norėjau doh.gif Pataisiau..
O kas ta "Laiškų knygą"-kažkaip dar nespėjau įsikirst.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 30 sausio 2012 - 09:51
Baigiau "Mergina su drakono tatuiruote", tai jau lesiu sau paskelbti verdiktą.. rolleyes.gif

Pradžia kaip sakiau, šiek tiek pribloškė savo žurnalistiniu pobūdžiu ir sausumu..
Vėliau ištikrųjų įtraukė..
Įdomiausia ir patraukliausia knygos dalis man, kai veiksmas vyksta saloj..Tada atsiranda ir labiau liteartūriškas pasakojimas...Tas šeimos medis, sudėtingi ryšiai ir ore tvyrančios paslaptys..Iki tol kol jos galutinai atsiskleidžia...
Tie nusikaltimai šokiruoja savo makabriškumu-sudėtinga tai priimt už gryną pinigą, perskaitai kažkokiam lengvam transe...Šiek tik sakyčiau gal ir perspausta ir perdaug žiauru... unsure.gif
Vėliau, kaip Forget ir sakė, atomazga jau įvykus, o dar ten kažkas rutuliojama, pezama, skaitai tik iš reikalo, kad reikia užbaigt..
Užvertus knygą, nei minties imtis tų tęsinių-kaip suprantu ten jau nebus jokių senų laikų, o tai mane labiausiai ir sudomino..O visa kita neintriguoja... schmoll.gif

Žodžiu, reziumuojant, perskaičiau be vargo, susipažinau, juk įdomu, ko čia visi tiek svaigsta..Bet kaip ir kiti sakė-trileris ir tiek..Nei daugiau, nei mažiau..Ne mano žanras.. rolleyes.gif

Atsakyti
Laiškų knyga
groovy
Vasara
sm2002
martux
Dorifore
Pajauta
Sofija5
Mamce

Brandos amžius
groovy
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget
Pajauta

Volteras
Gemma
sm2002
svetima
Brūkšniukas

martux
jurzole
zis
Dorifore
Rasma
Forget (senai žadu)
Shusha
giluze (jau turiu )
Pajauta
Sofija5
Atsakyti
Laiškų knyga
groovy
Vasara
sm2002
martux
Dorifore
Pajauta
Sofija5
Mamce
svetima

Brandos amžius
groovy
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget
Pajauta
svetima

Volteras
Gemma
sm2002
Brūkšniukas

martux
jurzole
zis
Dorifore
Rasma
Forget (senai žadu)
Shusha
giluze (jau turiu )
Pajauta
Sofija5
Atsakyti
Brandos amžius
groovy
jurzole
nihilistė
Rasma
Forget
Pajauta
svetima
darbinga
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2012 01 29, 12:25)
Dar klausimas turinčiom skaitykles. Atsisiunčiau PDF formato knygų, nepatogu skaityt(arba oer mažas šriftas, arba netelpa puslapis į ekraną), radau online konverterį, konvertavau į ePub formatą. Sakiniai susikapojo gabalais  unsure.gif  ta prasme prasideda sakynys, pus ejo vienoje pastraipoje, o kita pusė, jau kitoje, netgi tarpas yra? Ar taip buvo kam nors?  g.gif  vargau puse dienos kon konvertavausi ta sknygas, o dabar skaityt neįmanona  doh.gif

Kadangi tai skanuoti puslapiai, o pdf puslapio plotis neatitinka skaitykles puslapio plocio, todel dazniausiai eilutes pabaiga atsiduria viduryje eilutes. As stengiuosi siustis epub formatu, ir pdf skaitau tik jeigu epub nerandu. Be to Calibre man nepadejo.

QUOTE(ametista @ 2012 01 29, 22:45)
Bandyk kaip ir patare su calibre. Bet siaip konvertuoju as tik is labai dideles bedos. Nes epub formatu galima dauguma knygu rasti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(svetima @ 2012 01 30, 10:07)
Baigiau "Mergina su drakono tatuiruote", tai jau lesiu sau paskelbti verdiktą.. rolleyes.gif

Pradžia kaip sakiau, šiek tiek pribloškė savo žurnalistiniu pobūdžiu ir sausumu..
Vėliau ištikrųjų įtraukė..
Įdomiausia ir patraukliausia knygos dalis man, kai veiksmas vyksta saloj..Tada atsiranda ir labiau liteartūriškas pasakojimas...Tas šeimos medis, sudėtingi ryšiai ir ore tvyrančios paslaptys..Iki tol kol jos galutinai atsiskleidžia...
Tie nusikaltimai šokiruoja savo makabriškumu-sudėtinga tai priimt už gryną pinigą, perskaitai kažkokiam lengvam transe...Šiek tik sakyčiau gal ir perspausta ir perdaug žiauru... unsure.gif
Vėliau, kaip Forget ir sakė, atomazga jau įvykus, o dar ten kažkas rutuliojama, pezama, skaitai tik iš reikalo, kad reikia užbaigt..
Užvertus knygą, nei minties imtis tų tęsinių-kaip suprantu ten jau nebus jokių senų laikų, o tai mane labiausiai ir sudomino..O visa kita neintriguoja... schmoll.gif

Žodžiu, reziumuojant, perskaičiau be vargo, susipažinau, juk įdomu, ko čia visi tiek svaigsta..Bet kaip ir kiti sakė-trileris ir tiek..Nei daugiau, nei mažiau..Ne mano žanras.. rolleyes.gif

Tokia pat nuomone as irgi susidariau apie sia knyga, tik man dar pagrindiniai herojai nelabai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 30 sausio 2012 - 11:05
QUOTE(abiga @ 2012 01 28, 16:31)
Silpnoka knyga, nekabino skaitant, ir kaip įprasta Grange knygose šeimos narys į viską įsitraukęs, tie besikartojantys motyvai pradeda erzinti. Žiaurumų bene daugiausia buvo "Miserere", kiek pamenu.

QUOTE(martux @ 2012 01 28, 21:59)
Nu man "Miserere" kažkaip tiko, patiko, ir stipri pakankamai.
Jei pavyks, mugėje duočiau tik ant šios knygos rašytis. smile.gif
Tos žiaurybės, matyt, vizitinė kortelė, kaip pas kokią T. Gerritsen. Neišvengiamos.

Pabaigiau per savaitgalį "Gandrų skrydį". Pritariu kad silpnoka ir man liko toks jausmas, kad čia vos ne "Misererės" prototipas (karinės diktatūros, eksperimentai su žmonėmis (vaikais), labdaros organizacijos, tik prisidengusios kilniais tikslais ir pan.). Taip atrodo Grange šitą pirmąją parašė, bet paskui "Misererėje" tarsi "praplėtė", nors tematika tarsi ir kitokia, bet panašumų (net kai kurių herojų) galima daug rasti.

Dabar reikės damušti "Pinigų medį". Galvojau gal kažkas šiek tiek kažko rimčiau bus, o čia toks moteriškas romaniukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 30 sausio 2012 - 11:40
klopedija, gėda, kad per tuos savo darbus pavėluotai, bet labai labai nuoširdžiai: SU GIMTADIENIU 4u.gif

Aš ir Morka 4u.gif

Patvarkau sąrašus

Laiškų knyga
1. Vasara
2. Gemma (sia bet kokiu atveju skaitysiu, tik ar ji tinkama aptarimui )
3. Jurzole (sita mano favorite butu)
4. sm2002
5. martux
6. Dorifore
7. Pajauta
8. Sofija5
9. Mamce
10. svetima
11. groovy

Brandos amžius
1. Vasara (gal irgi bandyčiau, siek tiek dar gasdina Sartre )
2. jurzole
3. nihilistė
4. Rasma
5. Forget
6. Pajauta
7. svetima
8. darbinga
9. groovy

Volteras
1. Gemma
2. sm2002
3. Brūkšniukas

1. martux
2. jurzole
3. zis
4. Dorifore
5. Rasma
6. klopedija (bus antras dublis )
7. Forget (senai žadu)
8. Shusha
9. giluze (jau turiu )
10. Pajauta
11. Sofija5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 30 sausio 2012 - 12:09

Laiškų knyga
1. Vasara
2. Gemma (sia bet kokiu atveju skaitysiu, tik ar ji tinkama aptarimui )
3. Jurzole (sita mano favorite butu)
4. sm2002
5. martux
6. Dorifore
7. Pajauta
8. Sofija5
9. Mamce
10. svetima
11. groovy

Brandos amžius
1. Vasara (gal irgi bandyčiau, siek tiek dar gasdina Sartre )
2. jurzole
3. nihilistė
4. Rasma
5. Forget
6. Pajauta
7. svetima
8. darbinga
9. groovy
10. Alexia

Volteras
1. Gemma
2. sm2002