Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 80 tema

Laiškų knyga
1. Vasara
2. Gemma (sia bet kokiu atveju skaitysiu, tik ar ji tinkama aptarimui )
3. Jurzole (sita mano favorite butu)
4. sm2002
5. martux
6. Dorifore
7. Pajauta
8. Sofija5
9. Mamce
10. svetima
11. groovy

Brandos amžius
1. Vasara (gal irgi bandyčiau, siek tiek dar gasdina Sartre )
2. jurzole
3. nihilistė
4. Rasma
5. Forget
6. Pajauta
7. svetima
8. darbinga
9. groovy
10. Alexia
11. madrugada

Volteras
1. Gemma
2. sm2002
3. Brūkšniukas
4. madrugada

Evangelija pagal Jėzų Kristų
1. martux
2. jurzole
3. zis
4. Dorifore
5. Rasma
6. klopedija (bus antras dublis )
7. Forget (senai žadu)
8. Shusha
9. giluze (jau turiu )
10. Pajauta
11. Sofija5
12. Alexia
13. madrugada

priminkit, kokia Voltero knyga zadejot imti?
Atsakyti
Kaip aš nenoriu tos evangelijos, pabalsuokit kas už Brandos amžių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2012 01 28, 20:56)
turiu tokią patologinę baimę nebeturėti namuose neskaitytų knygų  doh.gif

labai pazistamas jausmas drinks_cheers.gif

QUOTE(Forget @ 2012 01 29, 12:25)
Dar klausimas turinčiom skaitykles. Atsisiunčiau PDF formato knygų, nepatogu skaityt(arba oer mažas šriftas, arba netelpa puslapis į ekraną), radau online konverterį, konvertavau į ePub formatą. Sakiniai susikapojo gabalais  unsure.gif  ta prasme prasideda sakynys, pus ejo vienoje pastraipoje, o kita pusė, jau kitoje, netgi tarpas yra? Ar taip buvo kam nors?  g.gif  vargau puse dienos kon konvertavausi ta sknygas, o dabar skaityt neįmanona  doh.gif

vienas is variantu siustis tik epub, mobi ir kt. skaityklinius formatus. o siaip konvertavimas dar labai priklauso nuo to, kaip tas pdf iskeptas. jei negraziai suformatuoja, as tada dar perleidziu pdf per zenklu atpazinimo programa (nzn kaip tas biesas lietuviskai vadinas, agliskai OCR - optical chracter recognition), pvz, Fine reader. o tada jau konvertuoju "atpazinta" teksta su Calibre. paprastai problemu nebelieka, retais atvejais pasitaiko, kad kokia raidele ne tokia palieka doh.gif

QUOTE(ametista @ 2012 01 29, 22:45)
Nes epub formatu galima dauguma knygu rasti.

lietuviskos knygos, bent jau LM, paprastai sumetamos PDF formatu, o apie epub tik pasvajoti lieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 01 30, 11:05)
Kadangi tai skanuoti puslapiai, o pdf puslapio plotis neatitinka skaitykles puslapio plocio, todel dazniausiai eilutes pabaiga atsiduria viduryje eilutes. As stengiuosi siustis epub formatu, ir pdf skaitau tik jeigu epub nerandu. Be to Calibre man nepadejo.
drinks_cheers.gif

Jei skanuotas pdf, tai turbut jau niekas nebepades - man rodos, dar nera tokio konverterio, kuris is image atpazintu, kad ten pdf, ir konvertuotu. Jei klystu, pataisykit, kurios daugiau patyrimo turit 4u.gif

Siaip as pdf formato e-knygu irgi vengiu siustis, juolab anglisku knygu pakanka visokiais formatais ax.gif

QUOTE(groovy @ 2012 01 30, 13:29)
Kaip aš nenoriu tos evangelijos, pabalsuokit kas už Brandos amžių lotuliukas.gif

biggrin.gif Gal man issibraukti is evangelijos saraso? g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 30, 11:29)

biggrin.gif
Aš ar taip, ar kitaip "Brandos amžių" skaitysiu, o evangelijos neskaitysiu...
O "Laiškus" skaitysiu, jei nubalsuos.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 30, 11:55)
biggrin.gif Gal man issibraukti is evangelijos saraso?  g.gif tongue.gif

Klopediją reik išbraukt -bo antras kartas nesiskaito mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 30 sausio 2012 - 13:59
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 30, 13:55)
Jei skanuotas pdf, tai turbut jau niekas nebepades - man rodos, dar nera tokio konverterio, kuris is image atpazintu, kad ten pdf, ir konvertuotu. Jei klystu, pataisykit, kurios daugiau patyrimo turit  4u.gif

Galima su programa ABBYY FineReader. Pasidarai Wordinį failą ir konvertuoji kaip nori.
Atsakyti
biggrin.gif Gal man issibraukti is evangelijos saraso?  g.gif tongue.gif

Ara taip biggrin.gif

QUOTE(svetima @ 2012 01 30, 13:58)
Klopediją reik išbraukt -bo antras kartas nesiskaito  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Va va lotuliukas.gif

Tuoj tvarką pagal save pasidarysiu cool.gif
Atsakyti
Phillipe Claudel „Pilkosios sielos“. Nesupratau aš šitos knygos. Nei tai detektyvas, nei kažkokia istorija – tiesiog tokia truputį to, truputį ano, o rezultate ne pilkuma, o nykuma liko. Toks ir įspūdis. Susiskaitė greitai, bet visiškai neužkabino ir nepatiko. O pabaiga įkalė paskutinę vinį į šios knygos įspūdžio karstą.
Yukio Mishima "Kaukės išpažintis". Tai autobiografinis romanas. Autorius pasakoja apie savo vaikystę ir ankstyvąją jaunystę. Mishima gana stipriai apnuogina sielą - pasakoja apie savo potyrius - jis buvo gėjus, tačiau, žinoma, ne iškart tai suprato. Tik pamažu, augdamas ir stebėdamas kitus berniukus jis suprato, kad kažkas su juo ne taip. Jis seksualiai susijaudindavo nuo vaikinų, kraujo, kankinimų vaizdų. Nuo vaikystės turėjo "blogą įprotį" - masturbaciją. Iš esmės buvo įdomu, bet vertimas... schmoll.gif
Andrei Makine „Prancūziškas testamentas“. Ši knyga, lyg sveika mityba – kadangi kramtai lėtai ir pasigardžiuodamas, greitai pasisotini. Tačiau pajunti visus skonių tonus ir pustonius. Taip pradžioje buvo ir man. Tačiau į pabaigą pajutau, kad persisotinau. Graži, tačiau užliūliuojanti Makine knygų kalba man būna iššūkis, nors man nebūtinas veiksmas knygose, bet jo rašymo stilius man per lėtas. Nors šiaip knyga patiko, ypač pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 30 sausio 2012 - 14:52
Laiškų knyga
1. Vasara
2. Gemma (sia bet kokiu atveju skaitysiu, tik ar ji tinkama aptarimui )
3. Jurzole (sita mano favorite butu)
4. sm2002
5. martux
6. Dorifore
7. Pajauta
8. Sofija5
9. Mamce
10. svetima
11. groovy

Brandos amžius
1. Vasara (gal irgi bandyčiau, siek tiek dar gasdina Sartre )
2. jurzole
3. nihilistė
4. Rasma
5. Forget
6. Pajauta
7. svetima
8. darbinga
9. groovy
10. Alexia
11. madrugada
12. Dolitlė

Volteras
1. Gemma
2. sm2002
3. Brūkšniukas
4. madrugada

Evangelija pagal Jėzų Kristų
1. martux
2. jurzole
3. zis
4. Dorifore
5. Rasma
6. klopedija (bus antras dublis )
7. Forget (senai žadu)
8. Shusha
9. giluze (jau turiu )
10. Pajauta
11. Sofija5
12. Alexia
13. madrugada
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 30 sausio 2012 - 15:25
QUOTE(Gemma @ 2012 01 30, 13:44)
labai pazistamas jausmas  drinks_cheers.gif
vienas is variantu siustis tik epub, mobi ir kt. skaityklinius formatus. o siaip konvertavimas dar labai priklauso nuo to, kaip tas pdf iskeptas. jei negraziai suformatuoja, as tada dar perleidziu pdf per zenklu atpazinimo programa (nzn kaip tas biesas lietuviskai vadinas, agliskai OCR - optical chracter recognition), pvz, Fine reader. o tada jau konvertuoju "atpazinta" teksta su Calibre. paprastai problemu nebelieka, retais atvejais pasitaiko, kad kokia raidele ne tokia palieka  doh.gif
lietuviskos knygos, bent jau LM, paprastai sumetamos PDF formatu, o apie epub tik pasvajoti lieka  rolleyes.gif

Apie lietuviskas as net nesvajoju.

Jei skanuotas pdf, tai turbut jau niekas nebepades - man rodos, dar nera tokio konverterio, kuris is image atpazintu, kad ten pdf, ir konvertuotu. Jei klystu, pataisykit, kurios daugiau patyrimo turit  4u.gif

Siaip as pdf formato e-knygu irgi vengiu siustis, juolab anglisku knygu pakanka visokiais formatais  ax.gif

Jeigu skanuotas pdf - tai galas skaityklei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2012 01 30, 18:27)
Jeigu skanuotas pdf  - tai galas skaityklei  biggrin.gif

ot ir ne galas. pora paprastu operaciju ir viskas kuo puikiausiai pritaikoma skaityklei rolleyes.gif nereikia cia zmoniu klaidint mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, širšelės? biggrin.gif galiausiai perskaičiau viską nuo penktadienio vakaro biggrin.gif

QUOTE(Forget @ 2012 01 27, 17:24)

Visi vienodai, visi kartu ir gink dieve, neišsišoka niekas smile.gif
**Tarp kitko, labai įdomu. Ir visai kitaip nei parodo žiniasklaida ar interpretuoja fundamentalistai

*išlindusi vinis daužoma labiausiai (japonų patarlė)
**Perskaičiau iki ten, kur sutampa su Šv. Raštu. Toliau neįkandau. Užsiciklino.

QUOTE(martux @ 2012 01 27, 23:18)

Tik neskaitykite savo mažamečiams vaikams!
nes Kalėdų Senelio iš tikrųjų nėra!

yra, yra, tik Petsonas suabejojo. Taigis ten gerai baigėsi biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 01 28, 11:08)
ir tikėjimo Kalėdų seneliu neišjudino  wub.gif 

sakiau? jeigu tikėjimas yra, knygomis jo neišjudinsi cool.gif
QUOTE(martux @ 2012 01 29, 20:51)

Bandau "Kalifo rūmus" - vai, vai, nu toks briedas g.gif  Pasaka? Kokiam amžiui?

tiesiog epas apie remontą cool.gif

Su gimtadieniu gimtuvininkes 4u.gif
Atsakyti