QUOTE(zis @ 2012 01 18, 16:03)
Labos
Pradziuginsiu, jau yra ir 7
Geras

Noriu, noriu, noriu. O ir Sukės tęsinį jau išleido
QUOTE(nihilistė @ 2012 01 20, 23:36)
Sveikos, merginos
Naujos temos proga nusprendžiau pasiprašyt į jūsų kompaniją. Priimsit? Tiesa, skaityt knygas mėgstu labiau nei apie jas rašyti

Bet aš pasistengsiu
Aišku, kad priimsim
QUOTE(saintlina @ 2012 01 21, 01:15)
1. gal jums naujų darbuotojų reikia?
Na ir kaip tau 'Limbų priesaika'?
2. O aš pradėjau tavąjį K. Neville 'Užburtą ratą'.
1. Deja, nea.
2. Lauksiu atsiliepimo
QUOTE(luiziana @ 2012 01 21, 15:30)
1.

isimylejo tave ar ka

kada darbuotojas dirbs taip lepinamas

O gal tavo direktorius tai nuosavas tavo vyras?
2. Nu pasistengsiu,jei ne cia temoje,tai trumpai per skype,neturiu laiko kauptis atsiliepimu rasymams

galiu tik parasyti patinka arba ne,bet tokiais atsiliepimais nesizaviu ir pati rasyt nenoriu,neinformatyvus jie,geriau tada nutyliu,jei neturiu laiko normaliai parasyt...
1. Neatspėjai. Skaitykles visi darbuotojai gavo ir prisijungimą taip pat. Tik man asmeniškai toks dėmesys ir požiūris į darbuotoją daug reiškia, nes... na, jaučiuosi lepinama ir mylima savo darbe
2. Pasistenk, pasistenk

Man "Miškuose" žiauriai patiko.
J
.Ch.Grangé Limbų priesaika" - kaip ir visi iki šiol skaityti Grange romanai, labai ntriguojantis. Man pasirodė ganėtinai žiaurus, bet ne toks žiaurus, kaip "Miserere". Daugybė pamąstymų apie Dievą, tikėjimą, velnią, blogį. Skaitydama bijojau, kad galų gale Grange pradėjo rašyti visai mistinius detektyvus ir kad... na, knyga pasibaigs kaip nors... be ryšio, bet... autorius manęs nenuvylė: veiksmą, kaitaliojo su apmąstymais, vedė, painiojo ir išsprendė istoriją virtuoziškai. Nuoširdžiai rekomenduoju
Anne Rice "Lestatas" - tikras gėris. Gal vietomis truputėlį ir ištęstas ir šiek tiek per daug jausmingas, bet vis tiek labai patiko. Sakyčiau, stilius atitinka vampyro Lestato ir jo amžiaus (18 amžius) jausmingumą, puošnumą, o kartu ir jo laisvę, švietėjiškumą. Lūžis tarp seno ir naujo. Prancūzijos revoliucija, Amerikos revoliucija. Įtraukė istorinės detalės ir tai, kad Lestatas sužino senovės paslaptis, senovės magiją, vampyrų kilmės istoriją. Ir pati vampyro lestato asmenybė sužavėjo, na, negalėjo jis būti kitoks. Pašėlęs Vilkžudis. Man labai patiko.