Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 80 tema

QUOTE(caralaite @ 2012 02 07, 10:23)

P.S. Užtat "Baudoliną" tiesiog prakaukiau iš nuobodulio (neskaitant pirmų puslapių, kuriuos praklykavau biggrin.gif).

jau antrąkart skaitau tavo pasisakymą apie Baudolino pradžią. Nebeiškenčiu - einu pasiimsiu iš lentynos ir paskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 02 07, 10:23)
Sakiau kad puikiai tinka į snobų sąrašus biggrin.gif. Bet aš dar pamenu tą kaifą kai pati skaičiau "Fuko švytuoklę" - prasijuokiau mažiausiai 600 psl iš 700. Man visas tas "velniavos meistrų" išvainojimas tiko kuo puikiausiai ir net prasmės nepritrūko. Mūsų humoro jausmas matyt ant to paties bango ilgio biggrin.gif.

Nu va, o man tai tiek pat nuobodu, kiek ir juokinga cool.gif Ta prasme, juokinga, smagi, smaiksti ta jo ironija - bet nesuprantu, kuriam galui viska taip smulkiai aprasineti? O gal man tiesiog tema nera tiek idomi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 02 06, 19:30)
Tikiuosi ir aš apturėti malonumą  biggrin.gif  http://rutracker.org...c.php?t=3194183  biggrin.gif

rutracker jau antra diena neveikia...
Atsakyti
Man veikia puikiai. biggrin.gif
Atsakyti
Google sako, kad siandien Dikenso gimtadienis... ir dar jubiliejinis, 200-tasis. Reiktu atsvesti... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 02 07, 12:33)
Man veikia puikiai.  biggrin.gif

turbut pas mus uzblokavo, nes net puslapio neatidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 07, 13:41)
Google sako, kad siandien Dikenso gimtadienis... ir dar jubiliejinis, 200-tasis. Reiktu atsvesti...  g.gif  biggrin.gif

Tikrai. O man rankos iki jo "Pikviko" niekaip neprieina, net truputį gėda.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 07, 13:41)
Google sako, kad siandien Dikenso gimtadienis... ir dar jubiliejinis, 200-tasis. Reiktu atsvesti...  g.gif  biggrin.gif

Reiktų pasveikint... 4u.gif lotuliukas.gif
Man rutrakeris irgi neveikia. ax.gif
Atsakyti
gintarelia, imk Pikvika, visai linksma. Kazkaip visai netycia pataikiau kaip tik pries gimtadieni pradeti klausytis.
Ir man rutracker neatsidaro. Net silpna paliko. Ka dabar reikes daryt? ohmy.gif Nu gal dar atsigaus
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 02 07, 16:11)
Ir man rutracker neatsidaro. Net silpna paliko. Ka dabar reikes daryt? ohmy.gif  Nu gal dar atsigaus

kodėl neveikia rutracker.org
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 02 07, 17:11)
gintarelia, imk Pikvika, visai linksma. Kazkaip visai netycia pataikiau kaip tik pries gimtadieni pradeti klausytis.
Ir man rutracker neatsidaro. Net silpna paliko. Ka dabar reikes daryt? ohmy.gif  Nu gal dar atsigaus

Būtinai imsiu, tik kad dabar net Murakamio nepasiekiu, o tam pirmenybė neginčytina.
Skaitau A. Mickevičiaus "Vėlines", V. Juknaitės "Šermenis" ir visokią kitokią panašiai linksmą literatūrą. Taip grynam pasimėgavimui akytės tampa per menkos.
Atsakyti
Tiksliai: Друзья, всвязи с ДДоС атакой на наш форум, он временно недоступен. Keista, ryte įėjau į tracker`į, išėjau - viskas veikė puikiai. O nuorodą gi vakar vakare įmečiau, susiradus '"metro". doh.gif
Nieko, susitvarkys. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 07, 12:41)
"Sunkius laikus" turiu, su jais ir paminėsiu Dikenso jubiliejų. good.gif
Atsakyti