Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 80 tema

QUOTE(caralaite @ 2012 02 07, 09:23)
*Neskaityčiau apie kažin kokių navickų nusikaltimus, bet apibendrintą ir stilizuotą sociopatiškos sąmonės atvaizdą (čia aš taip diagnozuoju "Apelsino" Aleksą) galiu patyrinėt. Esu įsitikinus kad joks išgalvotas nusikaltimas neperspjaus tikro, todėl man visi viduriai persiverčia vien pamačius tas "Nusikaltimų ir nelaimių" antraštes, neturėčiau drąsos sužinoti detalių.
** Man visas tas "velniavos meistrų" išvainojimas tiko kuo puikiausiai ir net prasmės nepritrūko.

*as ta straipsniu serija apie navicka ir aleksa skaiciau, nes gimines dalyvavo ju rengime, pati paaugle buvau tada. Nu cia siaip, kad nepagalvotumet, kad "Akistatos" fane esu smile.gif
** drinks_cheers.gif aha, klykavau ir as is dziaugsmo.

Atsakyti
Tai jau šiandien? cool.gif

Forget knygas atnešti šiandien ar pirmadienį? g.gif
Atsakyti
Taip, Brūkšniuk, viskas šiandien. mirksiukas.gif
Vietos "Drakone" rezervuotos maždaug 16.30 mano vardu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, o aš bandžiau išjungti smegenis ir iš bibliotekos parsinešiau lengvų skaitalų kurie labai puikiai ir buvo suryti smile.gif
"Diujis. Katinas apvertęs pasaulį aukštyn kojom" . Apie šitą jau buvo forume rašyta, tai bibliotekoje užmačiusi ir prisiminiau. Pats tas apsikamšius užklotais ir šalia parpiant ciucei lengvai skaityti. biggrin.gif Visko pakankamai - linksmumo sentimentalumo ir t.t.
M.Binchy "Vakariniai kursai" prie tos pačios smegenų išjungimo akcijos. Perskaitoma greitai ir lengvai smile.gif Man iš tiesų patiko.
Na ir grįžtant iš labai lengvos literatūros "Pokalbiai su Sigitu Parulskiiu" sudaryti L.Jonušio . Labai puikiai ir lengvai susikaitė. O tai, kad kai kuriems pamintijimams nepritariu tai jau matyt ne knygos esmė. Kaip žmogus galvoja - taip smile.gif Ir nebūtinai tai sutampa su mano asmenine nuomone.
Dabar mėgaujuosi "Moters vorės pabučiavimas". O kad jau man pačiai toks pavadinimas labai su komiksais siejasi tai nuoroda čia http://kitosknygos.l...es-pabuciavimas biggrin.gif Kol kas labai gerai ir smagiai skaitos, tikiuosi taip bus ir toliau.
Atsakyti
Brūkšniuk, Brūkšniuk, aūūūūūūūūūū..... ar tel nr. Tavo pasikeite?...skambinom, anej jokios gyvybes nerodei... laukem laukem, akis praziurejom...
vat ir galvoju g.gif , ar cia Tau papeikima koki pareikst?? g.gif as jau ir tašę didele Ievos knygom pasiruošus buvau... biggrin.gif et...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 08 vasario 2012 - 20:20
Jo, Brūkšniuk, laukėm g.gif

beje, prieplauka, nepamiršk, aš į eilę Sartro po martux 4u.gif
Atsakyti
Brūkšniuk, o aš dėl tavęs šukuoseną dariausi, karoliais naujais apsikarsčiau... Et, be reikalo... cray.gif Kitą kartą plikai nusikirpsiu. Ir tave taip pat priversiu, antraip kibsiu į kasas. lotuliukas.gif
Atsakyti
As siandien pagaliau pasidaviau ir, neberadusi e-knygos, nusipirkau Sartre "Brandos amziu", paperback. O knygyne stai tokia paroda - 100 XX a. knygu, kiekvieniems metams po viena:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 08, 21:25)
Jo, Brūkšniuk, laukėm g.gif

beje, prieplauka, nepamiršk, aš į eilę Sartro po martux 4u.gif

tikrai nepamirsiu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Bėda tame, kad aš laukiau prie Fo Longo unsure.gif

o mobilų darbe palikau greitai bėgdama..... tai pavaikščiojau, pavaikščiojau ir liūdna namo išėjau......

Atsakyti
Taigi aiškiai rašiau:
QUOTE(klopedija @ 2012 02 06, 13:13)
Kaunietės! Susitinkam!

Ateinantį trečiadienį, vasario 8 d., "Drakone", Ožeškienės g. 4, nuo 16 val.,

o vasario 13 d., pirmadienį, "Fu Long-e", Gedimino g. 30., taip pat nuo 16 val.

4u.gif
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 08, 20:40)
As siandien pagaliau pasidaviau ir, neberadusi e-knygos, nusipirkau Sartre "Brandos amziu", paperback. O knygyne stai tokia paroda - 100 XX a. knygu, kiekvieniems metams po viena:

Kokiu principu parinktos knygos,kurios butent kuriem metam priklauso?
Atsakyti