Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(anzelikal @ 2012 02 06, 12:10)
man dar keista kad siandien vel siek tiek pilva skauda Na daliaskim vakar buvo O  del to skaudejo o siandien kas?  g.gif

gali skaudeti keleta dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 02 06, 13:32)
gali skaudeti keleta dienu mirksiukas.gif

bet anksciau taip nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2012 02 06, 13:10)
man dar keista kad siandien vel siek tiek pilva skauda Na daliaskim vakar buvo O  del to skaudejo o siandien kas?  g.gif

na man irgi paskauda nors siandien 5DPO bet pastebejau kad labiau skauda kai susinervuoju matyt del streso kuri patyriu per dauk paskutiniom dienom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2012 02 06, 07:26)
Man maude is karto po ovuliacijos, ir taip tesesi ilgai, man tai nebuvo pastovus skausmas, o toks uzeinantis lyg durimas, lyg maudimas, nestiprus, o toks lyg po sporto temptu. Net apie apendicita buvau pagalvojus  smile.gif  Kazkiek jauciau ir is kaires puses, bet zymiai maziau, labiausiai jautesi  is desines.
Dabar jau neskauda.

jauciu toki pat durima, desinej pusej stipru, kairej silpnesni smile.gif tikiuosi zinios bus geros, treciadieni darysiuos nt, ach kaip butu smagu pamatyt tuos isvajotus du bruksnelius wub.gif
Atsakyti
Sveikos ponios, paneles smile.gif as cia nauja...bet senai jus snipinejau.
Taigi, noreciau ir as iskloti savo bedeles. Su draugu bandome pastoti..ir praeita menesi buvau isitikinusi, jog uzkibo. Prasidejo daug pozymiu, ypatingai del krutines, kuri pas mane gan nedidele ir niekad neskaudanti. Taciau ji pasidare milziniska ir beprotiskai jautri, kaip ir speneliai net pakeite spalva. Vis laukiau, kol ateis laikas ir galesiu pasidaryti testuka...laukiant mmm sugadinau ju begale blush2.gif tiesiog nuojauta sake, jog laukiuosi. Bet uzpuole mane skausmai, labai stiprus..galvojau gal taip buna..paprastai pries menesines problemu neturiu. taigi kentejau ir laukiau. Taciau prasidejo tepimas beveik savaite pries turejusiais ateiti mmm...kita diena pradejau gausiai kraujuoti ( tamsiai rudai) iki siol tai tesiasi..pirmas dienas negalejau net vaikscioti is skausmo, dabar jau aprime, taciau vis dilgcioja tai kairi tai desini sona. Baugu, nes niekas anksciau to nebuvo..labai nuliudau, jog tikriausiai as ne nestuke.gif bet si jausma pakeite baime, kas gi su manim cia dedasi. laukiu kol nustosiu kraujuoti ir leksiu pas gine. gal kam taip yra nutike? ar tai galejo buti ankstyvas persileidimas? ar yra galimybe, jog pilvuke kas nors galetu likti??? ahhh tas vaikiskas naivumas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justine_x11x @ 2012 02 06, 15:06)
gal kam taip yra nutike? ar tai galejo buti ankstyvas persileidimas? ar yra galimybe, jog pilvuke kas nors galetu likti??? ahhh tas vaikiskas naivumas.... doh.gif

jeigu dabar menesiniu laikas, tai gal sergat, o jeigu ne tai tada tik gydytoja atsakys arba nestumo testas mirksiukas.gif

sakykit ar kuriai ir galimu nestukiu yra padidejes miego poreikis? nu bliam, as nenoriu svajot, bet diena nors pusvalandi turiu pamiegot, seniau ir be miego isbudavau ir nieko g.gif su pirmu tai paskaitose pietu laiku sededavau, bet vakare anksciau uzmigdavau, tai vienintelis mano pozymis buvo biggrin.gif o dabar bijau ir svajot per anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 02 06, 22:40)
jeigu dabar menesiniu laikas, tai gal sergat, o jeigu ne tai tada tik gydytoja atsakys arba nestumo testas mirksiukas.gif

sakykit ar kuriai ir galimu nestukiu yra padidejes miego poreikis? nu bliam, as nenoriu svajot, bet diena nors pusvalandi turiu pamiegot, seniau ir be miego isbudavau ir nieko g.gif  su pirmu tai paskaitose pietu laiku sededavau, bet vakare anksciau uzmigdavau, tai vienintelis mano pozymis buvo biggrin.gif o dabar bijau ir svajot per anksti g.gif

As praeita mienesi taip miego norejau 9val vakaro as jau lovoi... bet deja as nebuvau nescia
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2012 02 07, 08:36)
As praeita mienesi taip miego norejau 9val vakaro as jau lovoi... bet deja as nebuvau nescia

vat ir as to bijau, kad visus pozymius issigalvojau... o siandien isvis atsikeliau ryte ir ka, krutines beveik neskauda, pilvuko nemaudzia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 02 06, 22:40)

sakykit ar kuriai ir galimu nestukiu yra padidejes miego poreikis? nu bliam, as nenoriu svajot, bet diena nors pusvalandi turiu pamiegot, seniau ir be miego isbudavau ir nieko g.gif  su pirmu tai paskaitose pietu laiku sededavau, bet vakare anksciau uzmigdavau, tai vienintelis mano pozymis buvo biggrin.gif o dabar bijau ir svajot per anksti g.gif

Na nestumo metu jauciasi nuovargis bet cia nesuprasi praeita cikla mane ir pykino ir miego norejau daugiau nu visi pozymiai buvo ir nieko testas buvo neigiamas doh.gif o si cikla 5 dienos po DPO pamaude pilva, sudure desini sona o jau antra diena nieko vel nejauciu jokiu pozymiu nes jau kazkaip apie tai stengiuosi negalvuoti aisku miego tai ir mane traukia bet gal del to kad turiu anksti keltis
Atsakyti
sveikutes,vis tik as jau trecia diena matai savo nt II,antras dar nera tokio pat ryskumo,bet jau beveik esu tikra kad nestuke.gif vaziuosiu siand krauja nuleisti . bet mane lb neramina kad ryt mm diena,o man maudzia strenas ,ir pilva visa nakti maude,nu toks jausmas kad pramus ,ar turi taip buti ,o gal psas gine apsilankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 02 07, 09:09)
vat ir as to bijau, kad visus pozymius issigalvojau... o siandien isvis atsikeliau ryte ir ka, krutines beveik neskauda, pilvuko nemaudzia...  unsure.gif

Man tas pats siandien 6DPO ir pilva nustojo mausti jauciuosi gerai jai dar isimegociau tai isvis savijauta gera 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes:) pasidalinsiu savo apsilankymu pas gydytoja. Vakar buvau pas gydytoja , papasakojau kad nesergu jau pusantro menesio, kad skauda krutine ir t.t tai liepe pasidaryti testa. Beabejo testas parode teigema. Nusivede padaryti echoskopija ir pasake kad nieko nemato, paskui pasikviete pas save y kabineta ir pradejo sakyti kad
mato gimdoje kaipir pasiruosima vaisiui, o uz kimdos mato skyscio, tai reiskia kad uzdegimas gal yra, na pasidariau tyrimus ar yra uzdegimas bet atsakymai parode kad nera jokio uzdegimo, o liaukocitu kiekis padidejas taip kaip pas nestuke,gydimo nepaskyre nes pati gyd nera uztikrinta kad nera nestumo, ir liepe pasidaryti kraujo tyrima kuris parodys nestumas nors ir maziausias padidejimas hormono bus. gal kkuriai taip buvo pradzioje ? nes sake jei mazas nestumas tai ir nepamato echoskopas . taip ir nezinioje likau.
Atsakyti