Sveikos ponios, paneles

as cia nauja...bet senai jus snipinejau.
Taigi, noreciau ir as iskloti savo bedeles. Su draugu bandome pastoti..ir praeita menesi buvau isitikinusi, jog uzkibo. Prasidejo daug pozymiu, ypatingai del krutines, kuri pas mane gan nedidele ir niekad neskaudanti. Taciau ji pasidare milziniska ir beprotiskai jautri, kaip ir speneliai net pakeite spalva. Vis laukiau, kol ateis laikas ir galesiu pasidaryti testuka...laukiant mmm sugadinau ju begale

tiesiog nuojauta sake, jog laukiuosi. Bet uzpuole mane skausmai, labai stiprus..galvojau gal taip buna..paprastai pries menesines problemu neturiu. taigi kentejau ir laukiau. Taciau prasidejo tepimas beveik savaite pries turejusiais ateiti mmm...kita diena pradejau gausiai kraujuoti ( tamsiai rudai) iki siol tai tesiasi..pirmas dienas negalejau net vaikscioti is skausmo, dabar jau aprime, taciau vis dilgcioja tai kairi tai desini sona. Baugu, nes niekas anksciau to nebuvo..labai nuliudau, jog tikriausiai as ne

bet si jausma pakeite baime, kas gi su manim cia dedasi. laukiu kol nustosiu kraujuoti ir leksiu pas gine. gal kam taip yra nutike? ar tai galejo buti ankstyvas persileidimas? ar yra galimybe, jog pilvuke kas nors galetu likti??? ahhh tas vaikiskas naivumas....