Man tai kazkaip keistai ta krutine jauciasi Vakar nuo vakaro ir siandien visa diena taip kaip tirpsta... nemoku apibudinti to jausmo bet taip niekad anksciau nebuvo ir viena kruti kai paleciau kazkaip jautriau toi vietoi kur spienelis. Turetu buti 4 DPO bet gal ir 5 gal blogai skaiciuoju.
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 09, 11:05)
O kokį testuką pirkai?

Mergaitės, gal patarsit, kurie tikslesni? Norėčiau tokio, kuris rodytų tik teigiamą atsakymą:

QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 09, 13:48)
O kokį testuką pirkai?
Mergaitės, gal patarsit, kurie tikslesni? Norėčiau tokio, kuris rodytų tik teigiamą atsakymą:
O jei rimtai, tai mažai patirties šiuo klausimu turiu, todėl klausiu 

as si naudojau
My Webpage
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 09, 12:48)
O kokį testuką pirkai?
O jei rimtai, tai mažai patirties šiuo klausimu turiu, todėl klausiu 

As ClearBlue pirkau. Maniau, kad nerodys, nes mmm tik savaitgali, bet pasirodo geras tas testukas. As ir anksciau ClearBlue pirkau ir niekada net uzuominos i pliusiuka nebuvo, o siandien aiskiai aiskiai matosi. Tik sviesus jis kol kas. Bet tai normalu, juk tik 11 DPO
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 09, 11:48)
Norėčiau tokio, kuris rodytų tik teigiamą atsakymą
as ir tokio labai noriu

QUOTE(Siksta @ 2012 02 09, 13:51)
gerai butu ka, as ir tokio noriu

O as jau nebesidziaugiu, labai skauda pilvo apacia, kaip pries mmm, truputi patepliojo... zodziu, kaip dievas duos, taip ir bus...

as tai bandau blaiviai mastyt, jau geriau blogam nusiteikt ir poto dziaugtis... kazkaip nei pilva maudzia nei sonu, nei dar kur...krutine skauda tik smarkiau paspaudus, arba kai sunus su rankytem atsiremia, tai skauda... nu aisku, pries mm visada skaudedavo

QUOTE(Cuqui @ 2012 02 09, 10:35)
Na ka, nesusilaikiau ir sugadinau testuka siandien is ryto. Ka jus manot? Jis teigiamas!!!!!!!! Pliusiukas nors ir sviesus bet labai labai iziurimas. O iki mmm dar 3 dienos. Iki siol negaliu tuo patiket. Tikesimes, kad viskas bus gerai ir jis nepabegs. Stai jums ir pozymiai....kolkas is vis jokiu. Sakiau, kad man tik keista buvo jog krutu neskaudejo pries mmm (nors visada labai skauda ir padideja jos) ir skrandyje slykstokas jausmas po valgymo. O daugiau niekooo. Vakar pilvuka pamaudeno, tai jau buvau isitikinus, kad cia mmm pozymis. O siandien pliusiukaaaaas
Viskas taip nauja...iki siol dar netikiu.
Visoms linkiu tokiu pat rezultatu!!!

Visoms linkiu tokiu pat rezultatu!!!
Baltai pavydziu tau

Sveikateles jums

QUOTE(Juditab @ 2012 02 09, 20:17)
as tai bandau blaiviai mastyt, jau geriau blogam nusiteikt ir poto dziaugtis... kazkaip nei pilva maudzia nei sonu, nei dar kur...krutine skauda tik smarkiau paspaudus, arba kai sunus su rankytem atsiremia, tai skauda... nu aisku, pries mm visada skaudedavo 

Aš lygiai taip pat stengiuosi galvoti..