Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus

QUOTE(Vilienė @ 2012 02 09, 18:05)
Įtariu omeny turėta sąrama?

uzsiklijuoja plytele statmenai.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 09, 15:59)
Galiu jus nuraminti - vargu, ar prieš 9m jums sudėjo Veka Alphaline 4u.gif
Pelėsis - peršalimo požymis, tuose vietose sienos temperatura nukrito žemiau rasos taško, kondensatas net vietomis užšalo. Atšils - greičiausiai išgaruos.
Kad iš po palangės pučia - greičiausiai montavimo brokas. Nesandari siūlė tarp sienos lango rėmo.

Tai kas be ko, tikrai ten ne Veka Alphaline. Vadybininke minejo, kad tuo metu dedavo geriausiu atveju ar ne Veka Softline... g.gif

Paguoda ta, tik kad nebeilgai cia uzsibusim, tikiuosi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 02 09, 16:07)
Aš manau, kad kai bėdos su langais atsiranda po kelių normalių nepriekaištingų ekploatavimo metų, tai kaltas montavimas, o tiksliau garo juostų nenaudojimas. O tep va. Nuo šalčio ir drėgmės ciklų sudūlėjo makrofleksas ir pučia vėjai dabar ir siena labiau peršala nei anksčiau. todėl ne tik pučia bet ir pelyja.

Na gali buti, kad juostu nedejo, tai tikrai pamenu. Ai tais laikais is viso dar "zalesne" apie tuos langus buvau.
Papildyta:
QUOTE(anza @ 2012 02 09, 16:28)
Pratęsiant mintį apie fasadų apdaila.. Aš irgi labai norių klinkerio plytų, bet mane architektas įkalbinėja, kad tai per brangu, kad reiktų rinktis pakabinamus fasadus, kad ir tas pacia kloinkerio plyteles (tik pakabinamas, o ne klijuojamas). Ką jūs apie tai manote, gal esat kuris tokią apdailą naudojęs?

Tiesa pasakius man irgi grazu klinkeris, bet musu kisenei buvo per brangu.
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 02 09, 17:00)

Viliene, kiek jums kainavo langai? Įdomu plius inus kiek "atsidėt" jiems reikia?  g.gif ir tikriausiai būsiu praleidus, jeigu buvo diskusija, bet apskritai montuoja gamintojas? Kaip suprantu labai daug kas priklauso nuo montavimo. Tai būtų geriausiai susirasti iš karto patikimą gamintoją & montuotoją, kad paskui nereikėtų stovėt su žvake ar krapštyt patikrinimui  doh.gif  o paskui ir nervuotis po kelių metų  doh.gif
Papildyta:

Nors ir ne manes klausiat, bet kadangi apie tokius pacius langus kalbat, tai ikisiu ir savo trigrasi:) Pas mus buvo 22 vnt (~50 kv.m) - su montavimu kainavo ~ 20.000
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2012 02 09, 18:13)
uzsiklijuoja plytele statmenai.

Kaip anksčiau minėjau, (savo poste) šalia prie sklypo stovi baiginėjamas namas, namas apklijuojamas pjaustytomis klinkerio plytomis. Pravažiuodamas stabteliu kartais – ten mačiau yra virš lango nišoje, arba negerai sudėta, (suklijuota) arba neįmanoma kitaip suklijuoti dar neįsigilinau………… tik matau, kad negerai. Gal meistrai kokie nevykėliai nžn, galėsiu fotkes padaryti.
Norėčiau pamatyti kaip yra paspręsta pas Jus. bigsmile.gif

4u.gif

P.S
Gal ir viskas gerai pasidaro.......... biggrin.gif Taip taip kur sarama iš apacios ir iš priekio. kaip suleista?
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 02 09, 17:53)
Gražu labai, bet daugiausia dominati vieta  yra (problemines vietos) jeigu galima taip issireiksti, virs lango nisoje  4u.gif

g.gif

cia truputi matyti.
Atsakyti
Ten virsaus nesimato, taciau speju bus gerai padaryta.......

4u.gif

Tiesa sakant- norejau per langa pazvelgti....... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 02 09, 19:01)
Ten virsaus nesimato, taciau speju bus gerai padaryta.......

4u.gif

Tiesa sakant- norejau per langa pazvelgti.......  biggrin.gif

Tik priminsiu, kad pas mus plytele buvo ispjauta is plytos, jinai atpjauta storesne nei buna pirkta plytele.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2012 02 09, 19:12)
Tik priminsiu, kad pas mus plytele buvo ispjauta is plytos, jinai atpjauta storesne nei buna pirkta plytele.

Taip, taip žinau, turbūt kokie 2,5-3cm.
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2012 02 07, 14:18)
4u.gif Matau apie langus domėjotės

Skaitau ir aš kaiptik ieskom .Gal pasidalinsite ka gero išsiaiškinot? wub.gif

Aiškinomės, aiškinomės ir išsiaiškinom, kad nebežinom, kuriuos rinktis biggrin.gif doh.gif . Garbės žodis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2012 02 10, 12:39)
Aiškinomės, aiškinomės ir išsiaiškinom, kad nebežinom, kuriuos rinktis biggrin.gif doh.gif . Garbės žodis  4u.gif .

biggrin.gif Situacija identiška doh.gif skaičiau skaičiau domėjaus patarimų išklausiau ir matyt per daug info sukaupiau nes dabar toks vaizdas kad nėr ka pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anza @ 2012 02 09, 17:28)
Pratęsiant mintį apie fasadų apdaila.. Aš irgi labai norių klinkerio plytų, bet mane architektas įkalbinėja, kad tai per brangu, kad reiktų rinktis pakabinamus fasadus, kad ir tas pacia kloinkerio plyteles (tik pakabinamas, o ne klijuojamas). Ką jūs apie tai manote, gal esat kuris tokią apdailą naudojęs?

Nejau niekas nedejote pakabinamu fasadu????...Akmens mases plyteliu ar kitokiu..Labai noriu nuomoniu, nes ne nebezinau ka galvot..
Atsakyti
QUOTE(anza @ 2012 02 10, 11:05)
Nejau niekas nedejote pakabinamu fasadu????...Akmens mases plyteliu ar kitokiu..Labai noriu nuomoniu, nes ne nebezinau ka galvot..

duokit kokia nuoroda, kur matet graziu foto akmens mases plyteliu pakabinamu smile.gif mane toks fasadas domintu, tik nedomina tos visokios akmenes plokstes, kurios labai jau "ofisines" atrodo.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 02 10, 13:26)
duokit kokia nuoroda, kur matet graziu foto akmens mases plyteliu pakabinamu smile.gif mane toks fasadas domintu, tik nedomina tos visokios akmenes plokstes, kurios labai jau "ofisines" atrodo.

Atvirai pasakius, as vaziavau tiesiai i parduotuves, kur pardavineja plyteles ir ziurinejausi (nes tos fasadams plyteles yra tos pacios kaip ir viduje, tik ju charakteristikos yra tinkamos lauko apdailai). Be to dar ziurejau va tokius variantus (cia turbut tokei variantai, kur jums nelabai...)

http://www.laivorita...es/view/?id=310

Tiesa, noriu pridurti, kad be galo didelis pasirinkimas yra Irise (cia kalbant apie tas akmens mases plyteles;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anza: 10 vasario 2012 - 11:46