Labas rytas.
Aciu uz naujus namus. Tiesa pasakius, nelabai suprantu ka as cia veikiu, nes kazkaip as cia visiskai nebetinku, bet kazkaip prilipau..
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 22, 12:27)
O man toks klausimas iskilo pagal mmm nestumui lygiai 13 sav, pagal ehoskopa irgi diena i diena atitinka, o juk IUI dariau as lapkricio 5 d. ir plius 10 d. apvaisinimui tai kaip gali buti 13 sav.?

pagal IUI?ar ehoskopas irgi skaiciuoja pagal mmm
Na o koks skirtumas kaip skaiciuoti? Pagal mmm 13 savaiciu, pagal apvaisinima 11 savaiciu, embrionas turi buti, tarkim, 2 cm esant 13 akuseriniu savaiciu arba 2 cm esant 11 embrioniniu savaiciu (arba jos dar ten kazkaip gestaci.... kazkokkios vadinasi)..
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 20:58)
Pas mane parasyta tokie bus tyrimai daromi:FSH,LH,E,TESTO,TTH,FT,SHBG

dar dadeta prolaktinas ,progesteronas nu anyway ,kad tik viskas butu aisku,kas ir kaip

Ziuriu mano diedas labai kazkoks nervotas pasidare ,kai pasakiau ,kad teks spermiuku duot

nepasiruoses jis man atrodo dar tokiam reikalui
tai pirma karta tik jam bus taip... po to pripras. man vyras jau nebekreipia demesio - reikia spermos - tai reikia, tik paklausia kokiai valandai.
Linkiu, kad jam tik to vieno karto ir uztektu. Tiesa, o kas per prolemos pas jus ir kiek pas vyra spermos?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.