Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 12, 18:30)
suzinojau gera naujiena, kad ta virtuve, kur dabar pasiulyta sitoje vietoje, galime "permesti" bet kur, kur noriu. kaip patartumete sukomponuoti viska? kaip ir minejau, tarp svetaines ir miegamojo zonos bus siena - pertvara, gal virtuve prie tos sienos ir permesti g.gif

Gal kazkas tokio? kai nera tiksliu parametru, tai nzn kaip ten realiai isipaisys (pvz apvalus stalas), nes daznai statytoju planuose baldai buna neproporcingo dydzio blush2.gif
Siuo atveju viena spinta prie duru yra labai gili, gal ja butu galima daryti ieinama ax.gif

user posted image
Atsakyti
Dorela, perskaitete mano mintis, kad vietoj viertuves geriau dar viena spinta thumbup.gif
ten, kur dabar perkelete virtuve kartu su svetaine bendras plotas bus tik nepilni 17 m2, tad manau, kad stalas su kedem jau nebetilps. galvoju, kad gal ten, kur dabar virtuve nupiesete geriau kampine sofa, o kur tv kaba - virtuve?
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 02 12, 19:07)
Gal kazkas tokio? kai nera tiksliu parametru, tai nzn kaip ten realiai isipaisys (pvz apvalus stalas), nes daznai statytoju planuose baldai buna neproporcingo dydzio blush2.gif
Siuo atveju viena spinta prie duru yra labai gili, gal ja butu galima daryti ieinama  ax.gif
user posted image

Labai daug vietos iskrenta del didziulio holo, man butu gaila tokio didelio neisnaudoto ploto, kuris mazam bute yra itin brangus.
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 12, 22:08)
Labai daug vietos iskrenta del didziulio holo, man butu gaila tokio didelio neisnaudoto ploto, kuris mazam bute yra itin brangus.

o kaip ji isnaudotumete?
Dar surasau parametrus:
Koridorius: 3,78 m²
Virtuvė: 5,60 m²
Bendra erdvėsvetaines ir miegamojo : 26,33 m²:

Bet jau atskirtas miegamasis su sienele -10m2.
Vonia: 3,53 m²
Balkonas 1,82 m²
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lelyte: 12 vasario 2012 - 21:14
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 12, 21:13)
o kaip ji isnaudotumete?
Dar surasau parametrus:
Koridorius: 3,78 m²
Virtuvė: 5,60 m²
Bendra erdvėsvetaines ir miegamojo : 26,33 m²:

Bet jau atskirtas miegamasis su sienele -10m2.
Vonia: 3,53 m²
Balkonas 1,82 m²

Gal pabandyciau apskritai visa isdestma pakeisti, jei sakot, kad dar yra galimybe. Sanmazga daryciau pailga, miegama perkelciau vietoj ankstesnes duso vietos, o virtuve puikiai isidetu prie langu ir svetaines, ten pat atsirastu ir pietu stalas.

user posted image
Atsakyti
Moonlight, aciu, labai idomus sprendimas, vaziuoju 3dieni tartis su meistrais del gakimybes keisti plana (del virtuves sake jokiu problemu), ziuresiu, ka pasakytu del san.mazgu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 12, 21:53)
Gal pabandyciau apskritai visa isdestma pakeisti, jei sakot, kad dar yra galimybe. Sanmazga daryciau pailga, miegama perkelciau vietoj ankstesnes duso vietos, o virtuve puikiai isidetu prie langu ir svetaines, ten pat atsirastu ir pietu stalas.

user posted image

Butu puikus sprendimas, bet miegamasis be lango?? sad.gif
Atsakyti
pasake, kad san.mazgu perkelti jau nebeiseis, tad reikes suktis is padeties bent jau perstumiant virtuve unsure.gif
Atsakyti
Kai skambinau į įmonę kuri oficialiai perkelia dujas (perkiša per mūsų paruoštą vamzdį dujų vamzdelį) pasakė, kad reik pažymos iš kaministų kurie prižiūri ventiliacinias šachtas , kad pas mus veikia ventiliacija. Užregistravo mane tel 8700.....laukiu.... paskambino diedukas, sako ateinu blink.gif , tai sakau palaukit, nereik eiti pas mane, aš tik paklausti norėjau kokia tvarka, tai sako apie tvarkas aš nieko nenusimanau, skambinkit vadybininkui. Paskambinau . Sako, pirmą kart girdžiu biggrin.gif , neduosiu pažymos, nes jei susprogsit aš būsiu kaltas doh.gif . Finale pokalbio sako, jūs darykit o po to mes ateisim ir pažiūrėsim su inžinierium kas ir kaip. ( O kai nepatiks jiems mes tik OP ir viską atgal hihihi.gif ).
Atsakyti
man paprasciau, nes nera duju, tai virtuves vamzdzius perkelti - vieni juokai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 13, 09:44)
man paprasciau, nes nera duju, tai virtuves vamzdzius perkelti - vieni juokai irnesakyk.gif

O mes kelti norim viso labo į kitą tos pačios sienos pusę doh.gif , ir tiek bėdos. Nieko nesikreipčiau, tik va jei ateis dujų tikrinti, tada gali būti problema. Kažin kokia bauda jei be leidimo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 13, 10:56)
O mes kelti norim viso labo į kitą tos pačios sienos pusę  doh.gif , ir tiek bėdos. Nieko nesikreipčiau, tik va jei ateis dujų tikrinti, tada gali būti problema. Kažin kokia bauda jei be leidimo?  rolleyes.gif

Didelis klausimas ar bus su tuom bedos. Kiek pas mus ateidavo niekas nieko neklause, as apie duju tikrinima. Skaitliukas liko nepaliestas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 13 vasario 2012 - 10:26