Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

QUOTE(Lachesė @ 2012 03 13, 18:43)
Jau įsivaizduoju, ką jūs užskaitytumėte biggrin.gif tiek mano tėvų, tiek močiutės namuose per knygų lentynas nesimato sienų smile.gif nuo žemės iki lubų, vaikystės trauma man nuo šitokių knygų kiekių smile.gif nors skaityti mėgstam, bet lankomės bibliotekose ir stengiamės nekaupti knygų.
Taip, taip, dideli kiekiai.
Man tai nėra jokių traumų, atvirkščiai - mėgstu knygas. Specialiai nekaupiu, daugelį perskaitytų parduodu, taip pat skaitau bibliotekines, bet vien "must to have"... doh.gif
Atsakyti
Lachese, o kokio bendro poto jusu namai? ax.gif
Atsakyti
26 kvadratai, čia planas http://public.fotki....je-/planas.html
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 12, 14:10)

Labai gražūs Jūsų namai - vis užeinu pavartyti nuotraukas. Kadangi dabar man labai aktualios grindys, tai kaip tik nužiūrėjau jūsiškes - labai gražiai atrodo. Norėjau tik pasiteirauti kodėl nusprendėte dėti Alloc laminatą, o ne parketą? Kadangi dabar kaip tik sprendžiu klausimą kokias grindis dėti svetainėje, tai įdomi visa informacija.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 13, 19:28)

Man absoliuciai sunku tuo patiketi blink.gif spaudziu jums abiems desine, kad taip puikiai suvaldet sia erdve didis.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2012 03 13, 20:46)

linkiu jums tokios aistros kuriant savo namus, kokią mes turėjom/turim ir jie bus patys gražiausi jums ir mums!
grindims buvo iškelti du pagrindiniai reikalavimai:
-subtilus dizainas, dizainų įvairovė (mes namo vežėmės kelių dizainų lentų pavyzdžius, dėliojom, vežėmės pavyzdžius į salonus, kad priderintume virtuvės stalviršio raštą)
-ypač didelis atsparumas dėvėjimui (maža erdvė, tai labai aktualu)

QUOTE(Moonlight @ 2012 03 13, 20:48)

biggrin.gif su mažu žvėrim visada lengviau tvarkytis nei su dideliu, AČIŪ 4u.gif wub.gif tik reikia gudriai rolleyes.gif
Atsakyti
Tolimesniems ikvepimams 24 kv.m. butas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2012 03 15, 12:23)
Tolimesniems ikvepimams 24 kv.m. butas smile.gif

Jau dėtas tongue.gif
bet man įspūdžio nepadarė, nes viskas taip suspausta, dėžė dėžėj, ir įtariu,kad kainuoja maždaug tiek kiek šiek tiek didesnis butas.
Papildyta:
ekstremalu

Gerai, kad tokiose kamūrkėse gyvena vaikinai, nes merginų būstai gerokai spalvingesni, ir daugiau apkrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 15, 12:31)
Jau dėtas  tongue.gif
bet man įspūdžio nepadarė, nes viskas taip suspausta, dėžė dėžėj, ir įtariu,kad kainuoja maždaug tiek kiek šiek tiek didesnis butas.
Papildyta:
ekstremalu
Gerai, kad tokiose kamūrkėse gyvena vaikinai, nes merginų būstai gerokai spalvingesni, ir daugiau apkrauti  biggrin.gif

Dauguma tokiu pavyzdziu skirti viengungiam, o kur rast ideju seimai vieno kambario bute ? Beje neturint lesu griaut ir perstatinet sienas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.Sandra @ 2012 03 15, 13:02)
Dauguma tokiu pavyzdziu skirti viengungiam, o kur rast ideju seimai vieno kambario bute ? Beje neturint lesu griaut ir perstatinet sienas... g.gif

Butas butui nelygu. Jei didelė virtuvė galima pernešti ją į koridorių ir ten įrengti tėvų kambarį ar vaikų. Aišku vėl gi reiks investicijų, nes reiks vėdinimo gero, gražios kompaktiškos virtuvytės. Na sugalvot nepakanka, reikia pinigų ..........
Atsakyti
QUOTE(S.Sandra @ 2012 03 15, 13:02)

Cia pora ideju nedideliam butui:
http://www.ikeafamil...1643#photo-1651
http://www.ikeafamil...24#photo-1425#p
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 15, 13:15)
Butas butui nelygu. Jei didelė virtuvė galima pernešti ją į koridorių ir ten įrengti tėvų kambarį ar vaikų. Aišku vėl gi reiks investicijų, nes reiks vėdinimo gero, gražios kompaktiškos virtuvytės. Na sugalvot nepakanka, reikia pinigų ..........

Tai vat tame ir esme, minciu lyg ir kyla, pradedi svajot ir galu gale viskas atsimusa i pinigine. schmoll.gif
Atsakyti