Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

mano meilė wub.gif nešiojausi rankinuke mažesnį buteliuką tai ir subaigiau , gerai ,kad turiu didesnį dar namie... nes kitaip verkčiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Le petit olivier veido kaukė
user posted image
Nieko ypatingo. Tam kartui pravalydavo.
Atsakyti

subaigiau pilną pakuotę:
user posted image

Subaigiau mėginuką. užteko daug kartų,nes labai tirštas. patiko. pagalvosiu apie pilną pakuotę biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Taip pat subaigiau pilną pakuotę:
user posted image

naudojau veidui.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2012 02 19, 13:57)
subaigiau pilną pakuotę:
user posted image

kaip sitas??ka jis daro? turiu Freeman su avokadais molio kauke tai man labai patinka,maciau ir si,bet padvejojau nusipirkti,tad knieti suzinoti nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 02 18, 21:54)
mano meilė  wub.gif  nešiojausi rankinuke mažesnį buteliuką tai ir subaigiau , gerai ,kad turiu didesnį dar namie... nes kitaip verkčiau biggrin.gif
user posted image

Turiu situos skanucius, kosmetologe irgi sake ju nori nuo tada kai atejau karta jais pasipurskusi vasara smile.gif

Subaigiau Eucerin prausimosi alieju ir Belle Jardin depiliacini krema, i ju vieta tokie patys.
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 02 19, 16:59)
kaip sitas??ka jis daro? turiu Freeman su avokadais molio kauke tai man labai patinka,maciau ir si,bet padvejojau nusipirkti,tad knieti suzinoti nuomone.

Tai skaidri drebučių tekstūros (kvepia vaisiais: obuoliais ir pan.) veido kaukė. Ji su vaisių rūgštimis, tad turi tokį "graužiamąjį",valomajį poveikį, panašiai kaip pilingo (tik be grūdelių). po jos "nupleiskanoja" negyvos odos sluoksnis. Man visai patiko. dabar tik dairausi stipresnės koncentracijos produkto.

dar šiandien subaigiau:

Purex visage 3 in 1 wet wipes (internete randu tik vieną ir tik labai didelę foto,tad neteršiu eterio )

Eilinės,neturiu ką pakomentuoti - nei patiko, nei nepatiko.

Papildyta:
Išmetu nesunaudotą:

user posted image

Pabaigiau:

user posted image

į jo vietą toks pats, nes buvau užsipirkusi kelis, bet pradėjo labai trupėti ir tepti (net ir ką tik atsuktas), tai daugiau turbūt nebepirksiu sad.gif nors labai patinka kaip padažo blakstienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 19 vasario 2012 - 15:49
user posted image
i jo vieta toks pat

user posted image
labai patiko, pries tai turejau su melynu lipduku
plaukai svelnus, tiesus, blizgus wub.gif
i jos vietas GAIA kremas

Jonhons baby kremas, dukrele gavo lauktuviu, bet kadangi jos kremu atsargos dideles biggrin.gif sunaudojau as blush2.gif nelabai patiko, per mazai drekinimo, o ir kvapas keistas
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 18, 15:36)
Payot drekinamoji kauke..visa amzinybe naudojau, atsibodo biggrin.gif

Ar ką nors gero darė? smile.gif
Naudoju Payot kremą dabar nesuprantu jo, atrodo lyg nieko netepčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 02 19, 20:39)
Ar ką nors gero darė?  smile.gif
Naudoju Payot kremą dabar nesuprantu jo, atrodo lyg nieko netepčiau  g.gif

Drekina, svelnina. Mano oda misri, tai geline Geomar drekinanti vienkartiniuose pakiukuose labiau patinka.
Atsakyti
user posted image
Kerastase bain satin 2, 500 ml, pagaliau baiges rolleyes.gif siaip priekaistu dideliu nera, plaukus isplaudavo gerai, nesiveldavo paskui, balzamas buvo nebutinas po jo (nors vistiek naudojau nes pripratus) bet va, galvos odai nelabai draugiskas, padaugejo pleiskanu sad.gif taip pat plaudavau juo sepetelius, svelnuciai likdavo smile.gif I jo vieta net 3 Giovanni sampunai is Iherb biggrin.gif

user posted image
sampunas nuo pleiskanu Bioderma DS+, manau nekartosiu, poveikio nepastebejau bet gali buti del to jog reikejo naudoti pakaitomis su svelniu sampunu, o ne su minetu auksciau...nepatiko jog mazas kiekis, kvapas toks pakenciamas, putuoja gerai

user posted image
Kerastase oleo-relax liko keli paspaudimai, dvieju dienu begyje nebeliks. plauko neriebina, nelipina, nors mano ploni, naudojau tik ant slapiu, palengvina sukavima plauku, kvapas malonus, bet nekartosiu vien del to kad noriu isbandyt kita, jau uzsakytas Kerastase Elixir Ultime

user posted image
30 ml Macadamia healing oil, si naudojau tik galiukams, visam plaukui per riebus ir tirstokas. kazkas is naudojamu priemoniu padejo nuo issisakojusiu galiuku, nezinau ar jis. i jo vieta ateity noreciau Moroccanoil ax.gif

user posted image
Adidas intensive purskiamas dezodorantas, labai patiko, turejau kazkada ir rutulini, labiau patiko purskiamas del to jog nesijaute to dregnumo kaip buna tik pasitepus rutuliniu. kartosiu kai rasiu kur pirkt, buvau radus Ermitaze, bet iki jo dasigaut dar reikia nes nepakeiui, kitur pirkt neradau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 vasario 2012 - 02:50
Pagaliau vel kazkas baigesi biggrin.gif

Zuzu Luxe tusas - cia tik kita Gabriel Cosmetics firmos linija, tai man ir Gabriel, ir Zuzu tusai visiskai vienodi poveikiu, sepeteliu, kvapu ir tt (pakuotes tik truputi skirtingos). Tai sio vietoj Gabriel tusas.
user posted image

ELF antakiu ir blakstienu zele - as abu galus naudojau antakiams. Jo vietoj toks pat.
user posted image

Blum Naturals dregnos serveteles (tik maniskes skirtos sausai ir jautriai odau, geltona pakuote) - specialiai pirkau, kad butu po viena atskirai suvyniotos, nes tada nedziusta ir tu tingiadieniu sumazeja....
user posted image

QUOTE(agnite @ 2012 02 19, 21:39)
Ar ką nors gero darė?  smile.gif
Naudoju Payot kremą dabar nesuprantu jo, atrodo lyg nieko netepčiau  g.gif

Kai tik i JAV atvaziavau, tai SM'e buvo beveik manija Payot priemoniu, tai ir man prisireike. Turejau ir kauke, ir kremu, ir seruma, tai nors ir viskas isgirta buvo, o man labai vidutiniski produktai pasirode... Matyt netiko ir tiek, nes nei is serumo, nei is kaukes zadeto stebuklingo drekinimo nesulaukiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 vasario 2012 - 04:38
Down under naturals dušo želė
user posted image
Normali. Lyg ir turi šveičiamųjų dalelių, bet prausiantis jų nesujaučia. Kvapas švelnus, gerai putoja ir gerai nuprausia. Žodžiu, tokia kaip ir visos dušo želė.
Papildyta:
Vaseline antiperspirantas
user posted image
Puikus thumbup.gif Puikiai sulaikydavo prakaitą, jokio kvapo net ir ilgiau nei 24 val. Pačio antiperspiranto kvapas vos juntamas.
Atsakyti