Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Atsikraciau Aubrey Organics losjonos - kvapas man feee.... Nesinaudojo, tai isnesiau i darba ir padejau tualete kaip ranku losjona naudot ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 03 20, 15:11)
Dar nusibaigė Perlodent dantų šepetėlis. Neblogas, visai ilgai atlaikė, nei per minkštas, nei per kietas. Dabar Jordan bandysiu, tik tikiuosi, kad nebus jie labai labai minkšti. Nes kažkada buvau nusipirkus Oral B super minkštą, galvojau, kad per minkštas šepetėlis būti negali, bet pasirodo, gali. Išvis nevalė normaliai.

Man tai Jordan labai minkšti, bet ir nuvalo puikiai, taip pat gerai kaip ir vidutinio kietumo ar kieti šepetukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 18, 21:20)
Australian gold kisses, visai patiko, mano oda gana sausa, tai drekino neblogai. Tik i pabaiga jau pradejo kvapas erzinti
user posted image

Dievinu arbuzus, bet sito kvapas tai doh.gif nepatiko.. del drekinimo sakyciau visai neblogas
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 20, 17:17)
Dievinu arbuzus, bet sito kvapas tai  doh.gif nepatiko.. del drekinimo sakyciau visai neblogas

Tai kad jis arbuzais ir neturi kvepet biggrin.gif
Siaip parasyta, kad braskiu kvapas, bet as sakyciau, kad braskiu su bananais smile.gif
Atsakyti
Savaites pabaigtuves bigsmile.gif

Ismeciau panaudojus kelis kartus,nes siaubingas,tiesa jis ir buvo pirktas tik keliems kartams kol laukiau normalaus tuso smile.gif
user posted image

Vandeniui atsparus piestukas,nelabai suzavejo,nekartotinas schmoll.gif
user posted image

Plauku losjonas.Nors daugelis pastebejo,kad mano plaukai labai paaugo,bet nezinau ar kartosiu,nes siaip nereikia man sios funkcijos,labaiu domina galvos oda raminancios/slinkima stabdancios priemones.
user posted image

Lupu blizgis,spalva ''whisper''.Labai patiko,malonus ant lupu,skaniai kvepia kakava,nesausina tik laikosi neilgai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 20, 17:13)
Man tai Jordan labai minkšti, bet ir nuvalo puikiai, taip pat gerai kaip ir vidutinio kietumo ar kieti šepetukai  rolleyes.gif

To ir tikiuosi, tas vienintelis Oral B buvo toks nesusipratimas, daugiau tai man net minkščiausi šepetėliai normaliai valo wink.gif
Atsakyti
Umberto Giannini kaukė, kažkada turėjau, tai patiko, o šį kartą įspūdžio nepaliko schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Sally Hansen lūpų blizgis, labai patiko - gerai laikos thumbup.gif Tik lipnus labai biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau pasibaige serumas
user posted image

cia smulkiau aprasyta

ekologiskas, bet visiskai jokio poveikio. uzsitepdavau, tik oda sutraukdavo, jokio drekinimo.
tikrai nekartosiu.
Atsakyti
AO šampūnas. Gana greitai susinaudojo ir blizgesio, kuris žadamas, nesulaukiau. Visas kitas funkcijas atlieka. Nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Franco Battaglia šampūnas suteikiantis plaukams blizgesio. Patiko - plaukai minkšti, purūs, lengvai šukuojami. Rašo, kad suteikia blizgesio, tačiau to jį naudodama nepastebėjau (pradėjus naudoti Macadamios kaukę ir aliejų galiukams, sulaukiau pagyrų, kad plaukučiai blizga biggrin.gif ). Nors ir patiko, nemanau, kad kartosiu, ir šio nepirkau - laimėjau FB konkurse bigsmile.gif
Atsakyti
Pabaigiau keletą MADARA priemonių:

user posted image
"DEEP COMFORT TONER" (sausai odai) - patiko. Kadangi pienelis - prausiklis makiažo pilnai nenuvalo, naudojau jį ne tiek odos gaivinimui, kiek valymo užbaigimui. Labai keistai malonus kvapas. Greit susigeria. Atlieka valymo funkciją. Konsistencija tikrštesnė nei vandenuko. Tačiau sudėtyje esantis alkoholis kažkaip nežavi. Tikriausiai liksiu prie didramunių ir rugiagėlių hidrolatų.

user posted image
DEEP MOISTURE CREAM (sausai ir labai sausai odai) - malonus ir pakankamai lengvos konsistencijos kremas. Nėra riebus. Greit įsigeria, oda jaučiasi padrėkinta. Makiažas ant jo tepasi gražiai, nėra riebumo pojūčio. Labai patiko, išskyrus kvapą. Jaučiau ne ką kita, o pelargonijas doh.gif Tačiau prie šio nepatogumo su laiku priprantama smile.gif Bus kartojamas.

user posted image
REGENERATING NIGHT CREAM" (visų tipų odai) - kremas sunkesnis nei dieninis, reikia būti atsargiai ir nepadauginti, nes palieka riebesnę odą. Kita vertus, tepantis nakčiai greitas susigėrimas nėra siekinys. Iš ryto oda atrodo puikiai - sudrėkinta, tačiau ne riebi. Įsigijau ir antrą pakuotę.
Atsakyti