QUOTE(shopingas @ 2012 03 30, 06:15)
Ir dar nepasilikta Bare Escentuals mineraline pudra - cia buvo limituoto leidimo, kiekis dvigubas, kaina praktiskai ta pati. BE mineraline esu naudojus pries kelis metus, labai patiko, tai vel nusipirkau, o ypac kai pasitaike tokia galimybe. Pradzioj patiko, bet kuo toliau, tuo labiau mane nuvyle si pudra. Zinau, kad keite formule (ta prasme original formule keitusis kazkiek), bet nezinau del to, ar del to, kad nuo tada kai seniau ja naudojau praejo daug laiko ir teko ne viena kita pudra isbandyt, bet nebepatinka man BE. Uzsitepus odyte tobula, bet dienos eigoje ji man kaip ir nuplaukia (nors oda sausa mano), darbe pastebejau, kad ziuriu is arti i veidrodi ir matau pudra, na nelygiai pasidengus lieka, tokia pavienem dalelem. Is toliau nesimato, bet is arti matau ir erzina....
Man irgi nuplaukia vidury dienos, nors naudoju ant virsaus ta "veila" arba meteoritus. Ir is arti bjauriai matosi kad pripudruota

Mat formule atrodo ir laiko geriau, bet spalvos neatitaikius tai vaikstau biski geltona..
Ir labai nepatinka, kad nukrenta nuo sepetelio besidazant ant mano juodu rubu, stalo ir t.t Neekonomiska. Sepeteli pries dazant nukratau i dangteli, nepadeda.