Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Burt's Bees 'strawberry lip shimmer' lupu balzamas-blizgis - nepatiko, nes spalva per riuzava, nelygiai dengiasi, dar tas blizgejimas doh.gif Nors esu sunaudojus kitos spalvos (balta), tai labai patiko.
user posted image
Atsakyti
Baiginejasi Paris Hilton 'siren' 15ml buteliukas (is rinkinio) - buvo susisukes protelis ir pirkausi kvepalus pagal aprasymus, tai iki siol kovoju su pasekmem lotuliukas.gif Is rinkinuko pasilikus tik si kvapa buvau, gerai, kad i pabaiga, nes nelabai ir patinka jau isvis.... ax.gif Isnesiau i darba, kad greiciau sueitu man tas likutis.
user posted image

Ir dar nepasilikta Bare Escentuals mineraline pudra - cia buvo limituoto leidimo, kiekis dvigubas, kaina praktiskai ta pati. BE mineraline esu naudojus pries kelis metus, labai patiko, tai vel nusipirkau, o ypac kai pasitaike tokia galimybe. Pradzioj patiko, bet kuo toliau, tuo labiau mane nuvyle si pudra. Zinau, kad keite formule (ta prasme original formule keitusis kazkiek), bet nezinau del to, ar del to, kad nuo tada kai seniau ja naudojau praejo daug laiko ir teko ne viena kita pudra isbandyt, bet nebepatinka man BE. Uzsitepus odyte tobula, bet dienos eigoje ji man kaip ir nuplaukia (nors oda sausa mano), darbe pastebejau, kad ziuriu is arti i veidrodi ir matau pudra, na nelygiai pasidengus lieka, tokia pavienem dalelem. Is toliau nesimato, bet is arti matau ir erzina....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 kovo 2012 - 05:22
La perla Divina kvepalai
user posted image
Atsakyti
Paskutinėmis dienomis subaigti:

user posted image

user posted image

user posted image

Ir pagaliau išbaigiau user posted image unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena!: 30 kovo 2012 - 08:05
kaip Clinique muilas ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 30, 10:11)
kaip Clinique muilas ?  4u.gif

Patiko, skalsus. Gerai nuplauna, nesausina dar labiau mano jau taip sausos odos unsure.gif
Pakeičiau į tokį pat skystą muilą, bet gailiuosi, kieto efektas labiau patikdavo unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Garnier "Hydrating Tan maintainer"
Sunaudojau kaip paprastą įdegio kremą, tikrai pirksiu dar jei rasiu, pamenu vasarą tikrai suintensyvėdavo įdegis nuo jo smile.gif
Atsakyti
Lamas Botanicals, Rice Volumizing Shampoo
user posted image
super skalsus , nereikia po jo nei kaukių , nei kondiškių , plaukai paklusnūs , švelnūs , tikrai ateityje bus kartotinas 4u.gif
Atsakyti
[quote=shopingas,2012 03 30, 05:15]

user posted image

Shopingai, o kaip kiti kvapai is tokio rinkinuko? Saldesiai ar gaivesni?
Atsakyti
baigiau Danielle Laroche valomąjį pienelį. Į jo vietą toks pat:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2012 03 30, 19:27)
Shopingai, o kaip kiti kvapai is tokio rinkinuko? Saldesiai ar gaivesni?

Saldesni - is Paris Hilton gaivumo nera ko tiketis lotuliukas.gif Nu rimtai, visi kvapai tokie saldus ir negaiviai saldus....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 03 30, 06:15)
Ir dar nepasilikta Bare Escentuals mineraline pudra - cia buvo limituoto leidimo, kiekis dvigubas, kaina praktiskai ta pati. BE mineraline esu naudojus pries kelis metus, labai patiko, tai vel nusipirkau, o ypac kai pasitaike tokia galimybe. Pradzioj patiko, bet kuo toliau, tuo labiau mane nuvyle si pudra. Zinau, kad keite formule (ta prasme original formule keitusis kazkiek), bet nezinau del to, ar del to, kad nuo tada kai seniau ja naudojau praejo daug laiko ir teko ne viena kita pudra isbandyt, bet nebepatinka man BE. Uzsitepus odyte tobula, bet dienos eigoje ji man kaip ir nuplaukia (nors oda sausa mano), darbe pastebejau, kad ziuriu is arti i veidrodi ir matau pudra, na nelygiai pasidengus lieka, tokia pavienem dalelem. Is toliau nesimato, bet is arti matau ir erzina....

Man irgi nuplaukia vidury dienos, nors naudoju ant virsaus ta "veila" arba meteoritus. Ir is arti bjauriai matosi kad pripudruota doh.gif
Mat formule atrodo ir laiko geriau, bet spalvos neatitaikius tai vaikstau biski geltona..
Ir labai nepatinka, kad nukrenta nuo sepetelio besidazant ant mano juodu rubu, stalo ir t.t Neekonomiska. Sepeteli pries dazant nukratau i dangteli, nepadeda.
Atsakyti