QUOTE(kristen @ 2012 01 24, 15:25)
Sveikos,
ateinu su klausimeliu. Ketinu savaitgaliui pirma karta dengti torta apdengimo mase (esu puosusi sokoladu, grietinele), bet turiu keleta klausimu:
1. kiek mazdaug reikia sviestinio kremo (kur sviestas ir kondensuotas pienas eina santykiu 1:1) aptepti 24 cm skersmens tortuka?
2. ar storai aptepate sviestini krema (kad kuo geriau issilygintu, o tokio kremo nesame megejai)?
3. gelytes ir kitas puosimo detales prie apdengimo mases klijuojate vandeniu arba kiausinio baltymu (jei gerai supratau)?
4. turiu geliniu dazus. Jei noriu jais spalvinti ar piesti, tai reikia praskiesti degtine?
Atsiprasau uz sutrukdyma ir aciu uz atsakymus
1. Man uztenka viano pakelio sviesto (bet darau daugiausiai 200gr. sviesto ir 200gr. pudros) arba puse pudros pakeiciu kondensotu pienu
2. tepu plonai (nes pries tai apipjaunu aplink torta butinai, tada daug maziau to aptepimo reikia)
o cia matosi kiek to kremo yra
http://public.fotki....j/dsc-8113.html
tai atrodo jau padengtas mano tortas
http://public.fotki....8012.html#media
o cia mano pats pirmas darytas tortukas, tai to kremo visai nesimato beveik
http://public.fotki....j/dsc-4177.html
3. klijoju vandeniu arba kiausinio baltymu , aisingu arba kosele is pastilazo
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 24, 15:40)
WOW kiek tortuku