Labas merginos.Reikia patarimo.Kas kepete TURTINGA KAVOS tortuka gal galite receptuka imesti.Prisiieskojau man tenai neaiskumu turiu du receptukus skiriasi truputi.Tai gal galetumete isbandyto nuorodele buciau dekinga.Ir gal kas pasiulytumete kaciuku myletojai kaip papuosti tortuka aciukas didelis uz patarimus

Sveikutes, kaip seniai cia buvau... tai siandiena akys baigia isvarveti nuo tortuku gausos ir praeitoje temoje ir sioje tiek daug grozybiu, saunuoles visu ne neisvardisniu sunku tiek gabiu kepejeliu atsiminti
OPaskutiniai Akvilytes, Migle79 - tortukai tai neispasakyto grozio

OPaskutiniai Akvilytes, Migle79 - tortukai tai neispasakyto grozio

Migle79 tobulai lygus tortukai, o ir figureles visos laaabai grazios, atrodo kaip plasmasines
labai labai grazu!

QUOTE(RIMVILMA @ 2012 01 24, 10:05)
Tiesa dar del riesutu Kavos turtingame viename recepte rasoma ,graikiski kitame tik riesutai.Tai gal galeciau suzinoti konkreciai kokie dedasi
Nu man atrodo,kaip sako,sviestu košės nepagadinsi,taip ir čia-dėkite tokius,kokie jums patinka

Atnesu ir as savo pirma blyna parodyt
Virsus tiramisu, apacia medaus. Svoris nenustatytas, bet kataatrofiskai sunkus

Realiai man jis buvo grazesnis nei foto
Virsuj jubiliatu figureles, apacioj misko gyvuneliai, apie visa torta skirtingi buvo, tik foto ne visu yra

Realiai man jis buvo grazesnis nei foto

tute28 keksiukai
kremas toks labai skaniai atrodantis
as dar po perliuka i viduriuka gelyciu ideciau
Migle79 jau pasiilgau tavo tortuku, visi tokie tobuli ligus ir labai grazus
ddovilux, Pirmas blynas superinis
ir net dvieju aukstu
saunuole, labai vykes tortukas

Migle79 jau pasiilgau tavo tortuku, visi tokie tobuli ligus ir labai grazus

ddovilux, Pirmas blynas superinis

QUOTE(tute28 @ 2012 01 23, 23:19)
Kas dėl PME prekių, tai peržiūrėjau, kiek jų turiu, tai taip, visi pagaminti China. Bet ar tikrai tie pigus irgi PME

Keksiukai labai grazus

As irgi nulekiau perziuret kur gaminti PME tai tik ant irankiu tu geltonu raso kad england o visi kiti kinija. Bet kad kokybe kita tai tikrai. Bent jau tu daiktu ka as turiu. Turiu ir tu pigiu bet jais nusilyviau labai nes brokuoti visi

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 24, 10:05)
tute28 keksiukai
kremas toks labai skaniai atrodantis
as dar po perliuka i viduriuka gelyciu ideciau

QUOTE(MergickaN @ 2012 01 24, 10:14)

Migle, neispasakytas grozis, toks jausmas, kad tas figureles lipdo auksines rankos, na viskas taip tobula, lygu, na lyg angelo ranka būtų palietus, labai grazu
visada jei ka noriu lipdyt suvedu i google, ismeta daug torciuku ir akis visada uzkliuna uz jusu figureliu
tobula

Mergaitės, šiandiena peržiūrėjau puošimo pačią pirmą temą,kaip matosi kad patobulėjo tortų puošėjos

Migle79 labai labai grazu! 
tute28 keksiukai
ddovilux, Pirmas blynas tikrai geras, o dar toks didelis
Tik gal figūrėlės kai kurios kažkiek kaip miltuotos atrodo? Ar čia gal tik taip matosi man... Bet įsivaizduoju, kad jubiliatai buvo laaabai patenkinti
Sidabrinių rutuliukų ne prieš Kalėdas atsisiunčiau iš sainsburys...nebandžiau dar jais puošt, bet iš pažiūros jie atrodo super - ir blizga, ir lygūs, ir vienodi..

tute28 keksiukai

ddovilux, Pirmas blynas tikrai geras, o dar toks didelis

Sidabrinių rutuliukų ne prieš Kalėdas atsisiunčiau iš sainsburys...nebandžiau dar jais puošt, bet iš pažiūros jie atrodo super - ir blizga, ir lygūs, ir vienodi..