Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsireikalauti alimentus?!

QUOTE(reksiuke @ 2012 06 12, 18:45)
1. Del piktybisko nemokejimo jau nebegalesiu rasyti pareiskimo, nes kai perdaviau antstoliams, jis jau antras menuo atsiuncia pasto perlaida pinigus. 2. Ruosiausi, bet per ilgai, matyt, delsiu. Tik del smeizto, tai sake, kad turiu duoti tiesiai i teisma privataus kaltinimo tvarka. Bet del santazo tai rasysiu: nes grasinimai yra nuo to, kad dings mano automobilis, iki to, kad pervaziuos mano suni... 3. Ir dar buvau pas advokate, tai patare kuo skubiau duoti padidinimui alimentu, nes priteista po 200 Lt ir dar drista dergtis.
Bet kai pagalvoji, kad bet kas gali tampyti, bele ka snekedamas, bele kokius skundus rasinedamas, tai..... doh.gif

Taip gali tampyti zmones del beleko ir issigalvoje visokiausiu nesamoniu doh.gif

Jusu atveju bet kokie piniginiai sandoriai neuzfiksuoti abnko perlaida ar nepatvirtinti jusu parasu negalioja. Tad jis gali ten kiek nori rinkti tu chroniu. Taip pat policijai kai issikvies jus del tokios nesamones parasykit rastiskai lygiai ta pati. Svarbu yra tai, kas nurodyta nutartyje ir jei jis nori tegu duoda i teisma persiteisimui (ko jis nedarys, nes zino, kad nerealu nei mazinti nei pakeisti alimentus savo naudai) tad palikit nutarties kopija policijai ir tgu del iskilusiu klausimu pasiskambina (as net nevaziuoju).
Del sumos padidinimo jei jis pinigu turi, o ir vaiku mase neprimetyta tai pirmyn pradedant nuo 400 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 06 12, 20:56)
Taip gali tampyti zmones del beleko ir issigalvoje visokiausiu nesamoniu  doh.gif 

Jusu atveju bet kokie piniginiai sandoriai neuzfiksuoti abnko perlaida ar nepatvirtinti jusu parasu negalioja. Tad jis gali ten kiek nori rinkti tu chroniu. Taip pat policijai kai issikvies jus del tokios nesamones parasykit rastiskai lygiai ta pati. Svarbu yra tai, kas nurodyta nutartyje ir jei jis nori tegu duoda i teisma persiteisimui (ko jis nedarys, nes zino, kad nerealu nei mazinti nei pakeisti alimentus savo naudai) tad palikit nutarties kopija policijai ir tgu del iskilusiu klausimu pasiskambina (as net nevaziuoju).
Del sumos padidinimo jei jis pinigu turi, o ir vaiku mase neprimetyta tai pirmyn pradedant nuo 400 lt.  4u.gif

Visi dokumentai priduoti: pradedant nutartimi del alimentu, baigiant visais antstolio vykdomaisiais rastais, turto aresto rastais. Viskas priduota. Bet va, papildymui kviete dukra, klausti ar tevas bendrauja, ar islaike. O buvusysis taip man ir pazadejo: "pinigu nematysi vistiek, o tave, vaika uztampysiu po policija. Jei nori viesumo, tada duok antstoliams." Taip ir daro.
Vaiku daugiau neturi, tik ta viena. Turi masina uz 40 000 Lt, tris sklypus (nedidele verte - apie 6500 Lt), dar mazai kainuojanciu auto turi keleta. Bet yra bedarbis. Siaip nelegaliai masinas pardavineja. Man toks siutas uzejo, kai jis mano daiktus surase, neva jis pirkes, labai noreciau, kad mokesciai paziuretu is kokiu pajamu jis galejo tai daryt. Bet nezinau nuo ko pradeti, kokiu dokumentu reikia, ir kur kreiptis. g.gif Masno pajamos visos kaip ant delno, legalios. Galiu viska pagristi, visus savo pirkinius. Bet policijoj palinguoja galva, kad viskas tvarkoj, bet tesiasi tas "tyrimas" jau du menesius. O jus nezinot, kai antstoliai uzdeda aresta ant turto, per kiek laiko skelbia varzytines, jei skolininkas neatsskaito. Nes uzdejo aresta kovo 15 d., o pinigu kaip ner, taip ner. Gal terminai kokie?
Atsakyti
QUOTE(reksiuke @ 2012 06 13, 09:27)
...O jus nezinot, kai antstoliai uzdeda aresta ant turto, per kiek laiko skelbia varzytines, jei skolininkas neatsskaito. Nes uzdejo aresta kovo 15 d., o pinigu kaip ner, taip ner. Gal terminai kokie?

Teiraukitės pas anstolį, bet manau - kad čia būtų labai ilgas procesas.
O dabar - kuo greičiau siųskite dokumentus VIF, gausite bent dalį pinigų iš jų...
Atsakyti
QUOTE(reksiuke @ 2012 06 13, 10:27)
Visi dokumentai priduoti: pradedant nutartimi del alimentu, baigiant visais antstolio vykdomaisiais rastais, turto aresto rastais. Viskas priduota. Bet va, papildymui kviete dukra, klausti ar tevas bendrauja, ar islaike.  O buvusysis taip man ir pazadejo: "pinigu nematysi vistiek, o tave, vaika uztampysiu po policija. Jei nori viesumo, tada duok antstoliams." Taip ir daro.
Vaiku daugiau neturi, tik ta viena. Turi masina uz 40 000 Lt, tris sklypus (nedidele verte - apie 6500 Lt), dar mazai kainuojanciu auto turi keleta. Bet yra bedarbis. Siaip nelegaliai masinas pardavineja. Man toks siutas uzejo, kai jis mano daiktus surase, neva jis pirkes, labai noreciau, kad mokesciai paziuretu is kokiu pajamu jis galejo tai daryt. Bet nezinau nuo ko pradeti, kokiu dokumentu reikia, ir kur kreiptis. g.gif  Masno pajamos visos kaip ant delno, legalios. Galiu viska pagristi, visus savo pirkinius. Bet policijoj palinguoja galva, kad viskas tvarkoj, bet tesiasi tas "tyrimas" jau du menesius. O jus nezinot, kai antstoliai uzdeda aresta ant turto, per kiek laiko skelbia varzytines, jei skolininkas neatsskaito. Nes uzdejo aresta kovo 15 d., o pinigu kaip ner, taip ner. Gal terminai kokie?

Na, kad nelegaliai masinas pardavineja irodyt bus sunku, nei jus jo seksite, nei filmuosite biggrin.gif Galite parasyti mokesciu inspekcijai laiska jei zinote kur tiksliai jis jas pardavineja pvz. turguje ir t,t,
Betkokiu atveju su musu teisesauga yra sunku ir is ju reikia prasyti visko rastiskai, t.y O kadangi jis parase skunda jie turi istirti ar pagrystai ir ,t,t. betkokiu atveju turite nenusileisti 4u.gif
Atsakyti
ka galiu pasakyti del alimentu. kuomet teiravausi del savo vyro elimentu. jis duodavo i rankas, o buvusioji padave i vaiku islaikimo fonda. paraseme i fonda uzklausa ir atsake taip. kad irodymas, kad tevas moka alimentu yra tik tuo atveju jei perveda i banko saskaita. visa kita skaitosi kaip dovana, o dovana nera alimentai. taip, kad jei jis ir butu davinejes i rankas, jei butu pirkes televizoriu, kompa ar dar ka nors tai nesiskaito alimentai. tai yra dovana. nuo to laiko pervedinejam i saskaita, kad nekiltu daugiau nesusipratimu.
Atsakyti
QUOTE(saulegraza1 @ 2012 06 14, 16:50)
ka galiu pasakyti del alimentu. kuomet  teiravausi del savo vyro elimentu. jis duodavo i rankas, o buvusioji padave i vaiku islaikimo fonda. paraseme i fonda uzklausa ir atsake taip. kad irodymas, kad tevas moka alimentu yra tik tuo atveju jei perveda i banko saskaita. visa kita skaitosi kaip dovana, o dovana nera alimentai. taip, kad jei jis ir butu davinejes i rankas, jei butu pirkes televizoriu, kompa ar dar ka nors tai nesiskaito alimentai. tai yra dovana. nuo to laiko pervedinejam i saskaita, kad nekiltu daugiau nesusipratimu.

Tai aš lygiai tą patė sakau: jei jau tu žinai, kad aš tokia "baisi" ir laikas nuo laiko vis antstolius tau siunčiu (jau taip kovojam beveik visus tuos 10 metų po skyrybų), tai kaip gali man buvęs vyras duoti į rankas, o ne siųsti per banką? Kas čia per naujas būdas? Bet jį kažkas pamokė, kad galima su alia tai "liudininkais" tokiu reikalu prasisukt ir dar mane sukčiavimu apkaltint.
Ryt einu pas advokatę, ruošim dokumentus alimentų padidinimui. Jei jau nori karo, tai tada gaus. Negalėjau įsivaizduot, kad gali tokių supuvusių žmonių būti. Brr... blink.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites! noreciau paklausti,gal kas zinos,jeigu vyras ilga laika nemoka alimentu ar as galiuu kreiptis i teisma,kad jam apribotu tevyste? nes maza to,kad nemoka ,tai dar grasina man.jeigu toks variantas imanomas,tai,koks turi buti praejes laikotarpis ir,kaip viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2012 06 16, 19:31)
Sveikos,mergaites! noreciau paklausti,gal kas zinos,jeigu vyras ilga laika nemoka alimentu ar as galiuu kreiptis i teisma,kad jam apribotu tevyste? nes maza to,kad nemoka ,tai dar grasina man.jeigu toks variantas imanomas,tai,koks turi buti praejes laikotarpis ir,kaip viskas vyksta?

Kiek zinau tevystes apribojimui to neuztenka schmoll.gif Pirmiausiai del grasinimu turit rasyti pareiskima policijai ir parasot tuo paciu del piktybinio alimentu nemokejimo, dar turit pranesti vaiku teisems. Vaiku teisese jums paaiskins ko reikia, kada galima prasyti apriboti jam teises.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 06 17, 11:03)
Kiek zinau tevystes apribojimui to neuztenka  schmoll.gif  Pirmiausiai del grasinimu turit rasyti pareiskima policijai ir parasot tuo paciu del piktybinio alimentu nemokejimo, dar turit pranesti vaiku teisems. Vaiku teisese jums paaiskins ko reikia, kada galima prasyti apriboti jam teises.

siandien apsireiske ir pradejo man aiskinti,kad jis matys vaika tada,kada nori ir t.t.keiksmazodziai,psichai,kaip tai vargina..
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2012 06 17, 17:55)
siandien apsireiske ir pradejo man aiskinti,kad jis matys vaika tada,kada nori ir t.t.keiksmazodziai,psichai,kaip tai vargina..

Tai jus vis vien turit kreiptis i policija ir vaiku teises, taip pat galite kreiptis i teisma del vaiko lankymo grafiko nustatytmo ir t.t. bet cia jums geriau vaiku teisese paaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 06 17, 22:40)
Tai jus vis vien turit kreiptis i policija ir vaiku teises, taip pat galite kreiptis i teisma del vaiko lankymo grafiko nustatytmo ir t.t. bet cia jums geriau vaiku teisese paaiskins  4u.gif

4u.gif Aciu labai uz atsakymus,ziuresim,kaip cia toliau rutuliuosis reikalas..
Atsakyti
dar noreciau paklausti,teismas yra jam paskires viena karta i sav.pamatyti vaika prie manes,ar jis gali kreiptis i teisma,kad matytis dazniau?
Atsakyti