QUOTE(reksiuke @ 2012 06 12, 18:45)
1. Del piktybisko nemokejimo jau nebegalesiu rasyti pareiskimo, nes kai perdaviau antstoliams, jis jau antras menuo atsiuncia pasto perlaida pinigus. 2. Ruosiausi, bet per ilgai, matyt, delsiu. Tik del smeizto, tai sake, kad turiu duoti tiesiai i teisma privataus kaltinimo tvarka. Bet del santazo tai rasysiu: nes grasinimai yra nuo to, kad dings mano automobilis, iki to, kad pervaziuos mano suni... 3. Ir dar buvau pas advokate, tai patare kuo skubiau duoti padidinimui alimentu, nes priteista po 200 Lt ir dar drista dergtis.
Bet kai pagalvoji, kad bet kas gali tampyti, bele ka snekedamas, bele kokius skundus rasinedamas, tai.....
Bet kai pagalvoji, kad bet kas gali tampyti, bele ka snekedamas, bele kokius skundus rasinedamas, tai.....

Taip gali tampyti zmones del beleko ir issigalvoje visokiausiu nesamoniu

Jusu atveju bet kokie piniginiai sandoriai neuzfiksuoti abnko perlaida ar nepatvirtinti jusu parasu negalioja. Tad jis gali ten kiek nori rinkti tu chroniu. Taip pat policijai kai issikvies jus del tokios nesamones parasykit rastiskai lygiai ta pati. Svarbu yra tai, kas nurodyta nutartyje ir jei jis nori tegu duoda i teisma persiteisimui (ko jis nedarys, nes zino, kad nerealu nei mazinti nei pakeisti alimentus savo naudai) tad palikit nutarties kopija policijai ir tgu del iskilusiu klausimu pasiskambina (as net nevaziuoju).
Del sumos padidinimo jei jis pinigu turi, o ir vaiku mase neprimetyta tai pirmyn pradedant nuo 400 lt.