Sveiki. Esu išmušta iš vėžių. Prieš 3 mėn padaviau antstoliui, kad išieškotų alimetus iš buvusio vyro. Nemokėjo alimentų, tai už 3 metus paskaičiavo ( apie 7000 Lt gavosi). Vyras, sulaukęs jo žemių arešto, pradėjo mane terorizuoti, grasinti, kad jei neatsiimsiu iš antstolių rašto, jis man taip padarys, kad man iškels baudžiamą bylą. Iš pradžių juokiausi, bet dabar jau susimąsčiau, nes viskas vyksta į vienus vartus. Vyras neturi nei jokių mano raštelių ar kitų dokumentų. Bet jis prisisamdė savo sugėrovų, draugelių, kad jie patvirtintų, jog jis man duodavo pinigus į rankas.

Be to, jis surašė daiktus, kuriuos AŠ PATI PIRKAU UŽ SAVO PINIGUS ir jie yra mano namuose. Galiu pagrįsti tik tuo, kad pirkti daiktai tuo laikotarpiu, kai aš grįždavau užsidirbusi iš užsienio (ten dirbau legaliai, turiu dokumentus). Va ką reiškia įsileisti į namus brudą, leisti jam , neva bendrauti su vaiku, o jis tuo laiku, pasirodo, fiksuoja kokį televizorių, kompiuterį nusipirkau.

Turbūt išprotėsiu, nes dirbu be atostogų du metus: čia Lietuvoj 10 mėn, o per atostogas 2 mėn - užzienyje. Visa tai dėl vaiko, kuriam tas brudas nieko neduoda, o panas vežasi į Druskininkus ir atostogauja mėnesiais. Vaikas 14 metų, viską supranta. O policija vis kviečiasi mane, dabar ir vaiką, kad įrodinėtumėm, jog ne tas "tėvas" pirko, o aš pirkau savo daiktus. KAIP APSIGINTI? GAL KAM BUVO PANAŠI SITUACIJA????