Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 27, 21:04)
Mano panele 73 cm (beveik 6 men) issikrauste is lopsio, bet ne del to, kad nebetilpo, o todel, kad [radejo lipti lauk  biggrin.gif

ogo ugiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 08 27, 21:14)

Nu jo, kazkaip dideli vaikai man gaunasi kudikystej blush2.gif doh.gif
__

O del vezimelio, jei 6 men maniske butu ziema, ko gero, kad nebetilptu. Bet siaip tai sportine dalis mums visai butu tikusi tokiu atveju, nes kai i ja 'isikele' mano cioce, tai jai visai patiko ta sportine dalis, nes ne taip 'giliai' paskendusi tam vezime, tad viska mato ir labai bendrauja, stebi aplinka 4u.gif
Atsakyti
Mes gimeme 52 cm, augame vidutines, tai ziema i lopsi puikiai tilpome 4u.gif
Atsakyti
pardavimu temoj sako, kad atsirado naujas stokke su amortizatoriais, gal kas gali nuotraukyte imesti?
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2012 08 28, 22:30)
pardavimu temoj sako, kad atsirado naujas stokke su amortizatoriais, gal kas gali nuotraukyte imesti?

As rausiu visa intika, nu niekur nerandu g.gif
Atsakyti
va va , as irgi, keista, kad of. tinklapyje nieko nera o parduotueje yra, kazi ar Klaipedoje turi ta nauja? lekciau paziuret rytoj. rolleyes.gif
Atsakyti
o cia tikrai stokke? kazkaip man tai jis baisiai atrodo, ne nera ka lyginti su buvusiu blink.gif
Atsakyti
radau as ta vezima cia: http://www.orbitbaby.com/ cia is vis nieko bendra su stokke nera
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 08 28, 21:32)
As rausiu visa intika, nu niekur nerandu g.gif

As irgi puoliau ieskoti ir kai nuotraukas pamaciau net balsu sukvykiau... Cia orbitbaby vezimas biggrin.gif

QUOTE(jur12345 @ 2012 08 28, 22:20)
radau as ta vezima cia: http://www.orbitbaby.com/  cia is vis nieko bendra su stokke nera

Va vaaa drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau buvau persigandusi kad per anksti nusipirkau, bet pamačius šita modeliuka tai nesigailiu nes man tai baisus jis
Atsakyti
Nu pasirodo ne apie orbit'a kalbejo panors anoj temoj... schmoll.gif

Kaip keista negaliu, varysiu snd ziureti kas per ciudas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 29, 08:04)
Nu pasirodo ne apie orbit'a kalbejo panors anoj temoj...  schmoll.gif

Kaip keista negaliu, varysiu snd ziureti kas per ciudas  g.gif

paskui duok žinoti kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti