Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

Cia tai mamytei, kuri JOOLZ nusiziurejo 4u.gif As su juo vazineju. Viskas liuks. Pasaka vaziuoti ir per smeli ir mieste, vaizdas geras, bet didziausias minusas - plaut reikia visa lopsi, arba visa sedima dali - na, arba nesti i valykla, kadangi medziagos nenusiima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 05, 14:56)
su kokiu quinny važinėjat g.gif

mes turėjom stokke ir quinny buzz 3 su visais pripučiamais ratais smile.gif jei reikdavo traukdavau quinny, o šiaip su stokke važinėdavom dauguma smile.gif kažkaip lauke aks dieną mums nesigaudavo būt, nes vaikai daug sirgo, o kiek buvom tiek labai bėdų nebuvo smile.gif aš jei pirkčiau kada nors tai vėl stokke  wub.gif  tik va jau ketvirto vaiko nebeplanuoju lotuliukas.gif

Su quinny zap. As ir pirkciau tik stokke, bet gal jau uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
laba, ziurekit iki kokio svorio galima vezioti sportineje dalyje vaikuti?
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2013 03 06, 13:23)
Cia tai mamytei, kuri JOOLZ nusiziurejo  4u.gif  As su juo vazineju. Viskas liuks. Pasaka vaziuoti ir per smeli ir mieste, vaizdas geras, bet didziausias minusas - plaut reikia visa lopsi, arba visa sedima dali - na, arba nesti i valykla, kadangi medziagos nenusiima  schmoll.gif

Nežinau, kurių metų Joolz jūs turite, bet bent naujausiame modelyje galima su užtrauktuku medžiagą nusiimti ir į mašiną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2013 03 06, 14:57)
Su quinny zap. As ir pirkciau tik stokke, bet gal jau uzteks  lotuliukas.gif

aš dabar pasilikus quinny zapp xtra, bet jau pora mėnesių neištraukiau jo, nebesėdi mažoji visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 12, 11:34)
aš dabar pasilikus quinny zapp xtra, bet jau pora mėnesių neištraukiau jo, nebesėdi mažoji visai  schmoll.gif

Mano tai sedetu, tik nera kada i lauka eit: tai salta, tai liuliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2013 03 12, 09:38)
Mano tai sedetu, tik nera kada i lauka eit: tai salta, tai liuliai doh.gif

matau jūs irgi tris vaikučius turit, tai aš jus pilnai suprantu, pas mane jų tiek pat thumbup.gif laukas mums patinka, bet gan retas draugas šiemet buvo, nes tai vienas tai kitas serga doh.gif
Atsakyti
labas,
kokio amziaus pradejot det y sportine dali?
dar neprisiregistravau garantiniam,vezima pirkom vasara, dukra gime gruodzio 27,jau trecias menuo vazinejam,as tik dabar sugalvojau doh.gif
Atsakyti
As nuo 8 men. 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo 5 - 5,5 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2013 03 27, 22:55)
Mes nuo 5 - 5,5 men  4u.gif

Mes rugseji gimem 4u.gif
Atsakyti
aciu.dar tik 3 menesiai,bet su ytiestu kailiu,footmufu mazai ten vietos,bet jau greit tiek nereiks rengt biggrin.gif tai mes irgi kokiu 5 menesiu kai bus silta kraustysimes y sportine dali..
Atsakyti