Cia tai mamytei, kuri JOOLZ nusiziurejo
As su juo vazineju. Viskas liuks. Pasaka vaziuoti ir per smeli ir mieste, vaizdas geras, bet didziausias minusas - plaut reikia visa lopsi, arba visa sedima dali - na, arba nesti i valykla, kadangi medziagos nenusiima
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 05, 14:56)
su kokiu quinny važinėjat
mes turėjom stokke ir quinny buzz 3 su visais pripučiamais ratais
jei reikdavo traukdavau quinny, o šiaip su stokke važinėdavom dauguma
kažkaip lauke aks dieną mums nesigaudavo būt, nes vaikai daug sirgo, o kiek buvom tiek labai bėdų nebuvo
aš jei pirkčiau kada nors tai vėl stokke
tik va jau ketvirto vaiko nebeplanuoju 
mes turėjom stokke ir quinny buzz 3 su visais pripučiamais ratais
Su quinny zap. As ir pirkciau tik stokke, bet gal jau uzteks
laba, ziurekit iki kokio svorio galima vezioti sportineje dalyje vaikuti?
QUOTE(zagsuliukas @ 2013 03 06, 13:23)
Cia tai mamytei, kuri JOOLZ nusiziurejo
As su juo vazineju. Viskas liuks. Pasaka vaziuoti ir per smeli ir mieste, vaizdas geras, bet didziausias minusas - plaut reikia visa lopsi, arba visa sedima dali - na, arba nesti i valykla, kadangi medziagos nenusiima 
Nežinau, kurių metų Joolz jūs turite, bet bent naujausiame modelyje galima su užtrauktuku medžiagą nusiimti ir į mašiną
QUOTE(agute07 @ 2013 03 06, 14:57)
aš dabar pasilikus quinny zapp xtra, bet jau pora mėnesių neištraukiau jo, nebesėdi mažoji visai
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 12, 11:34)
aš dabar pasilikus quinny zapp xtra, bet jau pora mėnesių neištraukiau jo, nebesėdi mažoji visai 
Mano tai sedetu, tik nera kada i lauka eit: tai salta, tai liuliai
QUOTE(agute07 @ 2013 03 12, 09:38)
matau jūs irgi tris vaikučius turit, tai aš jus pilnai suprantu, pas mane jų tiek pat
labas,
kokio amziaus pradejot det y sportine dali?
dar neprisiregistravau garantiniam,vezima pirkom vasara, dukra gime gruodzio 27,jau trecias menuo vazinejam,as tik dabar sugalvojau
kokio amziaus pradejot det y sportine dali?
dar neprisiregistravau garantiniam,vezima pirkom vasara, dukra gime gruodzio 27,jau trecias menuo vazinejam,as tik dabar sugalvojau
As nuo 8 men.
Mes nuo 5 - 5,5 men
aciu.dar tik 3 menesiai,bet su ytiestu kailiu,footmufu mazai ten vietos,bet jau greit tiek nereiks rengt
tai mes irgi kokiu 5 menesiu kai bus silta kraustysimes y sportine dali..