Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

Man yrgi labai turbut sunkei bus su maziuku,nes jam tik 7 menesiukai,kaip darisiu bus 9,reikias turbut kvest mama pagalbai,nes vyras dirbs.
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2012 01 29, 12:47)
Auu Katrix, tai ar galeciau gauti masazistes tel?  ax.gif

Nepastebejau prasymo blush2.gif Issiunciau AZ

QUOTE(ingutia @ 2012 01 29, 13:13)
Mergaitės, man reikia patarimo.. Į albumėlį įkėliau porą nuotraukų iš nugaros. Pasakykit man savo nuomonę - ar reikia man to pasiurbimo nuo kumpių ar ne? g.gif

Man atrodo nereikia schmoll.gif Tu tokia plonyte, ka ten siurbti 4u.gif
Atsakyti
ir man atrodo, kad nereikia, po operacijos pasportuosi (jau aisku kai galima bus) ir greit ten istirps riebaliukai, na bent as tai planuoju pradet rimtai sportuot, kad jokiu kg nebebutu papildomu, kad ant rando neliptu lasiakai, nes tada op veltui bus padaryta..

alioska tau tikrai bus sunkiau, butinai kvieskis pagalba, nes dar turbut ir nevaikscios tavo mazius, as tai spec laukiau, kad pradetu vaiksciot, bet kazkaip uztempiau ilgiau is tos baimes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzigute: 29 sausio 2012 - 17:07
alioska tau tikrai bus sunkiau, butinai kvieskis pagalba, nes dar turbut ir nevaikscios tavo mazius, as tai spec laukiau, kad pradetu vaiksciot, bet kazkaip uztempiau ilgiau is tos baimes smile.gif
[/quote]

taip kvesiu aisku,po cezario buvau viena, bet kaz kaip jau nuo trecios dienos begiojau su mazu,o cia pats daktaras pasake kad dvi savaites tikrai negalima kelt vaika
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 01 29, 19:21)
taip kvesiu aisku,po cezario buvau viena, bet kaz kaip jau nuo trecios dienos begiojau su mazu,o cia pats daktaras pasake kad dvi savaites tikrai negalima kelt vaika

Ne dvi savaites, o tris mėnesius negalima kelti.

Ačiū mergaitės, padėjote apsispręsti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 01 29, 17:32)
Man yrgi labai turbut sunkei bus su maziuku,nes jam tik 7 menesiukai,kaip darisiu bus 9,reikias turbut kvest mama pagalbai,nes vyras dirbs.

Jo merginos pasirupinkit pagalba bent jau pirma savaite, bus sunku visai net negasdinant. Antra savaite dar irgi ligonis.. Valgyt gali daryti dar pasiremus alkunem kazkaip, bet kai leliaublipa ant taves ar juos ten i lauka isvest, nelengva.. :/
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Gryztu i tema wink.gif As dariausi op pries kelis metus, bet jau pasidariusi zinojau kad reiks korekcijos. Si vasara ir bus tikriausiai mano cool.gif

QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 01 26, 00:43)
Dabar praejus 3 men. tik apatineje dalyje prie siules dar yra labai nedidelis patinimas, siules minkstutes ir plonos. Labiausiai laukiu kada prapuls nejautrumas kai kuriose vietose. O kaip pas jus su nejautrumu, kada prapuole? Gal atsakys kurios seniau OP  ax.gif

Na as dariausi jau pries 3 su trupuciu metu, taciau jautra neatsistate iki galo. Apie randa vis jauciasi kad lyg ne mano oda butu, kazkoks dalinis aptirpimas ir pan.

QUOTE(Muse @ 2012 01 26, 11:43)
Del ne jautrumo -man tuoj metai po op, taciau ta apatine pilvo dalis siek tiek uaksciua rando tokia keista likusi. Jauciu, kai lieciama, bet kazkokio malonaus jausmo tai ne, atrodo, kad ne mane liecia.

Taip, ir man panasiai.

QUOTE(liomi @ 2012 01 26, 12:00)
daro dantistai,narkoze tik pirstams,kad nesidraskytum,o kainuoja bulviu maisa,ta didesni toki,raudonuju daugiagumbiu.

Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar noriu jusu pasiklausti, kadangi esu atitolusi nuo paskutiniu naujienu, kas dabar po siu keliu metu geriausiai op. daro, ar populiariausias? Reiktu kaunieciu chirurgu wink.gif
Atsakyti
populiariasui K.M. ir V.K. kaunieciai, čia mes jiems klientūrą keliam mirksiukas.gif o sakyk, kodėl korekcija reikalinga?
man labai randas pradėjo platėti ir randėti negražiai, tai pabandysiu pas masažistes pasidairyti procedūrų,gal kas padės
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 29, 21:59)
Ne dvi savaites, o tris mėnesius negalima kelti.

Taip man irgi sake nekelt daugiau 5kg (atrodo) 3 menesius ir sportuot galima bus pradet tik po triju menesiu. Na nebent kokius pritupimus gal galima ir anksciau daryt.

Del to nejautrumo, tai man netik apie randa siek tiek nejautru, bet man ir pats tas pilvas rauksletas ir su kabancia oda kai lieciu atrodo kad nemano g.gif

priminkit kaip tas kremukas randam tept vadinasi? ne dermatix, bet tas kur apie 130Lt kainuoja. Reikia gal nusipirkt jau ji..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzigute: 30 sausio 2012 - 15:07
Pasisakykit dar tos, kurioms siurbė riebalus nuo šonų.. Ar matosi kažkas? Vėl dvejot pradėjau..
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 30, 16:10)
Pasisakykit dar tos, kurioms siurbė riebalus nuo šonų.. Ar matosi kažkas? Vėl dvejot pradėjau..

O ka M patare, siurbt ar ne?
Man idomu, kodel tu abejoji blush2.gif Man tai ne tik riebaliuku nesimato, o dar ir pamaitinti tave norisi biggrin.gif
Atsakyti