QUOTE(styte74 @ 2012 01 26, 22:40)
Naturalu, kad bijai, bet verta!

Kada tavo op? O maziu savo nesupjaustyta budama niekaip nuo ranku neatpratinau. Cia manau mamai neimanomas dalykas. Jai juk paciai to reikia. Kai grisi namo vistik pasirupink pagalba, nes jos reikes bent pirmas savaites. As negaliu ilgiau nei minute pastovet, iskart per mugara kerta. Dar nemiegojau po op. Nerandu sau pozicijos. Sian istrauke drenas, biski laisviau. Ziuresiu kaip naktis bus. KM kazkokiu tralialiuskiu dave kad pailseciau nakciai.

vakar nakti tulikke 'pramiegojau' nes suveike vidurius laisvinanti arbatele.

viduriai ir pries ir po op buvo kaip akmenukai. Nu va kaip as cia viska grafiskai nupasakojau
mano vasario 7d. musu maziai tokio pat amziaus

pagalba jau susiorganizavau porai savaiciu, o mazylio savo tai man bus gaila, kad negalesiu jo pakelt, nes jis dar taip nori but nesiojamas... teks teveliui panesiot ji
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 01 26, 23:37)
Na, pagaliau ir aš savo datą žinau, vasario 09d.
pas K.M.? as 9d, turbut jau namo vaziuosiu
QUOTE(styte74 @ 2012 01 29, 00:02)
Nu nezinau merginos, as rodos arti sprogimo!

Nezinau kur dar kas gali pustis ir temptis..?

Sian 5ta para

Persirisau su MB pagalba, tas paskui stenejosi kaip nenualpo

nu ne visai baisiai viskas atrodo

Kaip koks senas pliusinis meskiukas sulpytas visas.
QUOTE(Katrix @ 2012 01 29, 11:15)
Arba Frankensteinas (as panasiai jauciuosi)

As dar pilnai neissitiesiau, jauciasi tempimas po krutine. Bet nugaros neskauda, tai lengviau kvepuoju
va tokiu vaizdu tai as nemegstu ziuret, man jau po CP operacijos baisiai tas randas atrode..
Bet ir klientura pas K.M.!!!!!! Ohoho, bent puse tai tikrai sita foruma paskaiciusios isdriso pasigrazint. (ir as tarp ju

)