Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

QUOTE(ingutia @ 2012 01 29, 12:13)
Mergaitės, man reikia patarimo.. Į albumėlį įkėliau porą nuotraukų iš nugaros. Pasakykit man savo nuomonę - ar reikia man to pasiurbimo nuo kumpių ar ne? g.gif

mano galva - nereikia schmoll.gif
Papildyta:
paskutinėj foto iš viso vaizdas super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 29, 14:27)
mano galva - nereikia  schmoll.gif
Papildyta:
paskutinėj foto iš viso vaizdas super  ax.gif

Nu yra ten, yra.. Nu bet kažin kiek tas siurbimas efektyvus, ar neataugs paskui tie kumpiai ir išvis ar gumbai nesusidarys.. Ir aš linkstu link to, kad nereikia.. Nusipirksiu geriau masažinį lanką ir pasuksiu.. O ir susitaupys dar kiek litų nesiurbiant..
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 29, 12:43)
Nu yra ten, yra.. Nu bet kažin kiek tas siurbimas efektyvus, ar neataugs paskui tie kumpiai ir išvis ar gumbai nesusidarys.. Ir aš linkstu link to, kad nereikia.. Nusipirksiu geriau masažinį lanką ir pasuksiu.. O ir susitaupys dar kiek litų nesiurbiant..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 29, 12:43)

Labas.kaip daro atsiurbimas,lasiniu lasteles jau nekada tuoj vietoj neataugs,bet gali kitoi vietoj.
pakalbekit su daktaru,jisai viskas paaiskins
Papildyta:
QUOTE(alioska @ 2012 01 29, 15:03)
Labas.kaip daro atsiurbimas,lasiniu lasteles jau nekada tuoj vietoj neataugs,bet gali kitoi vietoj.
pakalbekit su daktaru,jisai viskas paaiskins

nu ir as zinau jau savo data,tiesa tik skaitau jusu foruma,nelindau,stiprei,nes nelabai moku rasyt teisingai,bet savo dzaugsmu noriu pasidalint su jumis yrgi
mano operacija balandzio 2 dienai.
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 01 29, 15:06)
savo dzaugsmu noriu pasidalint su jumis yrgi
mano operacija balandzio 2 dienai.

kam atsiduosi? bigsmile.gif
Atsakyti
as pas K. buvau praita savaite konsultacijoi,o operuotis anksciau nebuvo vietos uzimta viskas,bet nieko jau tiek metu laukiau,palauksiu ir dar pora menesiuku.
iskart norejau Vilniuje daryt bet kaina skiresi 2 t.
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 01 29, 15:29)
as pas K. buvau praita savaite konsultacijoi,o operuotis anksciau nebuvo vietos uzimta viskas,bet nieko jau tiek metu laukiau,palauksiu ir dar pora menesiuku.
iskart norejau Vilniuje daryt bet kaina skiresi 2 t.

už kiek sutarėt?
nieko sau kiek norinčių, tai ir aš balandžio lauksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 29, 15:52)
už kiek sutarėt?
nieko sau kiek norinčių, tai ir aš balandžio lauksiu  unsure.gif

us 6 sutarem,man reikias atsiurbima daryt,ir labai stiprei issiplete mano pilvo roumenis,visa virsu sako reikias susiut,nu ir labai daug laisvos odos.
o jusu data kada?
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 01 29, 15:59)
us 6 sutarem,man reikias atsiurbima daryt,ir labai stiprei issiplete mano pilvo roumenis,visa virsu sako reikias susiut,nu ir labai daug laisvos odos.
o jusu data kada?

aš be datos, kitą sav. važiuoju į konsultaciją, norėjau kovą
Atsakyti
Pinavija, atsiusk man i AZ dar prisijungima prie albumo ax.gif Su pilvu turbut ir atminties gabala nupjove, niekur nerandu kur nusikisau ta linka ir prisijungimus blink.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styte74: 29 sausio 2012 - 16:05
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 01 29, 16:00)
aš be datos, kitą sav. važiuoju į konsultaciją, norėjau kovą

na kaip man pasake kovo pabaigoi jisai isvaziuoja i konferencija o kovo pradzioje nebuvo vietos,as buvau uzsirasus kovo men cia vilniuje,kol nepamaciau skirtumas koks pinigais,cia man pasiule uz 8500,plius jeigu daryt visus tirimus ir korsetas nejeina i kaina dar 350 lt,vo kokias kainos pas mus Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2012 01 26, 22:40)
Naturalu, kad bijai, bet verta! smile.gif Kada tavo op? O maziu savo nesupjaustyta budama niekaip nuo ranku neatpratinau. Cia manau mamai neimanomas dalykas.  Jai juk paciai to reikia. Kai grisi namo vistik pasirupink pagalba, nes jos reikes bent pirmas savaites. As negaliu ilgiau nei minute pastovet, iskart per mugara kerta. Dar nemiegojau po op. Nerandu sau pozicijos. Sian istrauke drenas, biski laisviau. Ziuresiu kaip naktis bus. KM kazkokiu tralialiuskiu dave kad pailseciau nakciai. smile.gif vakar nakti tulikke 'pramiegojau' nes suveike vidurius laisvinanti arbatele.  doh.gif  viduriai ir pries ir po op buvo kaip akmenukai. Nu va kaip as cia viska grafiskai nupasakojau  unsure.gif

mano vasario 7d. musu maziai tokio pat amziaus smile.gif pagalba jau susiorganizavau porai savaiciu, o mazylio savo tai man bus gaila, kad negalesiu jo pakelt, nes jis dar taip nori but nesiojamas... teks teveliui panesiot ji

QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 01 26, 23:37)
Na, pagaliau ir aš savo datą žinau, vasario 09d. mirksiukas.gif

pas K.M.? as 9d, turbut jau namo vaziuosiu

QUOTE(styte74 @ 2012 01 29, 00:02)
Nu nezinau merginos, as rodos arti sprogimo!  blink.gif  Nezinau kur dar kas gali pustis ir temptis..? unsure.gif Sian 5ta para  doh.gif  Persirisau su MB pagalba, tas paskui stenejosi kaip nenualpo  thumbup.gif  nu ne visai baisiai viskas atrodo  smile.gif  Kaip koks senas pliusinis meskiukas sulpytas visas.  blush2.gif

QUOTE(Katrix @ 2012 01 29, 11:15)
Arba Frankensteinas (as panasiai jauciuosi)lotuliukas.gif As dar pilnai neissitiesiau, jauciasi tempimas po krutine. Bet nugaros neskauda, tai lengviau kvepuoju thumbup.gif

va tokiu vaizdu tai as nemegstu ziuret, man jau po CP operacijos baisiai tas randas atrode..

Bet ir klientura pas K.M.!!!!!! Ohoho, bent puse tai tikrai sita foruma paskaiciusios isdriso pasigrazint. (ir as tarp ju smile.gif )
Atsakyti