QUOTE(meskos @ 2012 01 26, 13:07)
A tai tos pacios, mane nuo ju taip pykina, kad galvojau nebegerti, bet tai gal kaip nors.. Na ir laikykis, dabar atostogos 3 men?
Tiesa Maide, patark man del pirciu, baseino, ir t.t. druskininku, man nebeteplioja nieko, bet vadinasi kresulys toliau skemingai sedi iki mm viduje.
o ka noretum, kad patarciau? druskininkuose esu buvusi "vilniaus spa" ir "europa royal spa". nuo europos atsigauti ilgai negalejau, jie naudoja prabangia "sothys" kosmetika, tai, pasirodo, as jai ziauriai alergiska. atrodziau po proceduru tragiskai. bet ir siaip, ten nera kas veikti, nes proceduros kainuoja, perdaug neisibegesi, nemokamu nera..
"vilniaus spa" labai patiko, tik reikia is anksto uzsirasyti jeigu nori kokiu nors ypatingu proceduru.. ryte papusryciauji, po to isivinioji i chalata ir vaikstai sau visa diena po proceduras su slepetem.. tikras poilsys. isbandziau visas pirtis, spalvu terapija, viso kuno masazus, kazkokia drusketa-mineralizuota vonia, inhaliacijas dariausi - labai fainiai ir likau patenkinta ir kaina nebuvo ziauri. vaziavau savaitgaliui. o griztant uzsukti reikia i ta piramyde ir joje pasedeti. daug kas sako, kad padejo atsikratyti ligu, net nuo vezio atsigavusiu yra. Bet tau dar anksti pirtintis, tu sulauk mmm, nes dar viskas ten sviezia, pasigauti infekcija imanoma kaip mat..
ne, man dabar labai ilgos atostogos. tikrai ne 3 menesius. o zyyyyymiai ilgesnes.. daugiau nebeplanuojame vaiku. visai. as, aisku, eisiu del AFS tikrintis, bla bla, bet tik tiek. gal kada ir nuspresime isivaikinti, bet as nemanau, kad busiu tam pasiruosiu kada nors. tokiam sprendimui yra aibe priezasciu ir sis sprendimas yra tikriausiai, vienintelis teisingas. nes istarus zodi "vaikas" iskarto kila labai rimti "bet". kai nebebus "bet", bent jau tokiu rimtu, tada pagalvosim ar galesim vel si kelia eiti.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.