Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 25, 20:20)
Labas...

Viskas.. jau namie.. kaip maisu trenkta, troskina..     

na pagaliau ..... Laikykis ir ilsėkis 4u.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2012 01 25, 20:20]
Labas...

Viskas.. jau namie.. kaip maisu trenkta, troskina.. kraujuoju rudai, bet pasake, kad taip ir bus. buvo pradeje skaudeti, tai superine sesele suleido man arkline nuskausminamuju doze ir likau laiminga.. o daugiau... kam daktarai kojas pririsa prie kedes tokiais ziauriais odiniais dirzais? operacine primine kankinimu kambari.. artimiausia para nemiga man negresia. israse tableciu nuo bakteriju, vartosiu 5 dienas..

Labas rytas 4u.gif Tikiuosi be skausmu atsikelei 4u.gif Teplioja?
Kaip tabletes vadinas tavo nuo bakteriju? (nes man parase pirmadieni, idomu tas pacias ar ne). Matyt viena baigias, kita prasideda, tai linkiu pradzios su laiminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. be skausmu atsikeliau, tik kaip tempia truputi, teplioja neaiskiai.. Aciu seselei, tokia doze man suleido, kad po siol nejauciu nieko.. Sapnai kazkokie durni.. O tabletes tai elementarus trichopolas, matyt, kad nepagauciau infekcijos.. gerti po 2 ryte ir vakare, 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 11:04)
Labas rytas. be skausmu atsikeliau, tik kaip tempia truputi, teplioja neaiskiai.. Aciu seselei, tokia doze man suleido, kad po siol nejauciu nieko.. Sapnai kazkokie durni.. O tabletes tai elementarus trichopolas, matyt, kad nepagauciau infekcijos.. gerti po 2 ryte ir vakare, 5 dienas.

A tai tos pacios, mane nuo ju taip pykina, kad galvojau nebegerti, bet tai gal kaip nors.. Na ir laikykis, dabar atostogos 3 men?smile.gif
Tiesa Maide, patark man del pirciu, baseino, ir t.t. druskininku, man nebeteplioja nieko, bet vadinasi kresulys toliau skemingai sedi iki mm viduje.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 26, 13:07)
A tai tos pacios, mane nuo ju taip pykina, kad galvojau nebegerti, bet tai gal kaip nors.. Na ir laikykis, dabar atostogos 3 men?smile.gif
Tiesa Maide, patark man del pirciu, baseino,  ir t.t. druskininku, man nebeteplioja nieko, bet vadinasi kresulys toliau skemingai sedi iki mm viduje.

o ka noretum, kad patarciau? druskininkuose esu buvusi "vilniaus spa" ir "europa royal spa". nuo europos atsigauti ilgai negalejau, jie naudoja prabangia "sothys" kosmetika, tai, pasirodo, as jai ziauriai alergiska. atrodziau po proceduru tragiskai. bet ir siaip, ten nera kas veikti, nes proceduros kainuoja, perdaug neisibegesi, nemokamu nera..
"vilniaus spa" labai patiko, tik reikia is anksto uzsirasyti jeigu nori kokiu nors ypatingu proceduru.. ryte papusryciauji, po to isivinioji i chalata ir vaikstai sau visa diena po proceduras su slepetem.. tikras poilsys. isbandziau visas pirtis, spalvu terapija, viso kuno masazus, kazkokia drusketa-mineralizuota vonia, inhaliacijas dariausi - labai fainiai ir likau patenkinta ir kaina nebuvo ziauri. vaziavau savaitgaliui. o griztant uzsukti reikia i ta piramyde ir joje pasedeti. daug kas sako, kad padejo atsikratyti ligu, net nuo vezio atsigavusiu yra. Bet tau dar anksti pirtintis, tu sulauk mmm, nes dar viskas ten sviezia, pasigauti infekcija imanoma kaip mat..

ne, man dabar labai ilgos atostogos. tikrai ne 3 menesius. o zyyyyymiai ilgesnes.. daugiau nebeplanuojame vaiku. visai. as, aisku, eisiu del AFS tikrintis, bla bla, bet tik tiek. gal kada ir nuspresime isivaikinti, bet as nemanau, kad busiu tam pasiruosiu kada nors. tokiam sprendimui yra aibe priezasciu ir sis sprendimas yra tikriausiai, vienintelis teisingas. nes istarus zodi "vaikas" iskarto kila labai rimti "bet". kai nebebus "bet", bent jau tokiu rimtu, tada pagalvosim ar galesim vel si kelia eiti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 14:10)

ne, man dabar labai ilgos atostogos. tikrai ne 3 menesius. o zyyyyymiai ilgesnes.. daugiau nebeplanuojame vaiku. visai. as, aisku, eisiu del AFS tikrintis, bla bla, bet tik tiek. gal kada ir nuspresime isivaikinti, bet as nemanau, kad busiu tam pasiruosiu kada nors. tokiam sprendimui yra aibe priezasciu ir sis sprendimas yra tikriausiai, vienintelis teisingas. nes istarus zodi "vaikas" iskarto kila labai rimti "bet". kai nebebus "bet", bent jau tokiu rimtu, tada pagalvosim ar galesim vel si kelia eiti.

Gal aplamai dabar nespresk, nei ar ju turesi ar ne, zinai megsta tas gyvenimas pokstus..praeis kiek laiko matsi, situacija ima ir keiciasi..

As del paciu proceduru, manirgi vilniaus spa patinka, bet si kart mes i grand spa, darbo kaledine dovana su daug apmoektu reikalu. man vat is esmes idomu ir buvo, ar galima jau pirtis, kad ir tarkim hamamas, nes ji tik 35-36'C raso.. aisku nzn kaip su baseinu ir su tamponu, ten infekciju rizika didele..tiek kad neteplioja man ramu svaru..

Dar bajeris, atsimeni kaip karsta vonia bandem prisaukt savaimini...?? tai va, gyd manir sia sav sake, tik nelisk kur karsta nes bus blogai nieks nesivalys..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 13:10)
o
ne, man dabar labai ilgos atostogos. tikrai ne 3 menesius. o zyyyyymiai ilgesnes..

sveikutes

paskaitai MAAIDENOS pamastymus ..jau ne pirma karta toks jausmas, kad ji mano mintis skaito ir isdesto jas viesai...
stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 26, 14:22)
Gal aplamai dabar nespresk, nei ar ju turesi ar ne, zinai megsta tas gyvenimas pokstus..praeis kiek laiko matsi, situacija ima ir keiciasi..

As del paciu proceduru, manirgi vilniaus spa patinka, bet si kart mes i grand spa, darbo kaledine dovana su daug apmoektu reikalu. man vat is esmes idomu ir buvo, ar galima jau pirtis, kad ir tarkim hamamas, nes ji tik 35-36'C raso.. aisku nzn kaip su baseinu ir su tamponu, ten infekciju rizika didele..tiek kad neteplioja man ramu svaru..

Dar bajeris, atsimeni kaip karsta vonia bandem prisaukt savaimini...?? tai va, gyd manir sia sav sake, tik nelisk kur karsta nes bus blogai nieks nesivalys..
nu del proceduru, zinok, manau kad luktelk. nereikia tau dar ten listi. dar su tavo amzinais uzdegimais, pakentek, zuiky, pora menesiuku, duok tu ten florai atsitaisyti pradziai, nes vos kas - ir vel is pradziu viskas..

del vonios tai geras... jooooo.....

QUOTE(errachka @ 2012 01 26, 14:34)
sveikutes

paskaitai MAAIDENOS pamastymus ..jau ne pirma karta toks jausmas, kad ji mano mintis skaito ir isdesto jas viesai...
stiprybes visoms 4u.gif
o tu nebeplanuoji nieko? nebeuzeini i IUI..
Atsakyti
mano kolege buvo jau nurase, susitaike ir isivaikino. Po 2 metu susilauke ir savo smile.gif matyt buvo atsipalaidave ir net negalvojo apie tai. Dabar augina du puikius maziukus. Beje nezinau kokiu budu, bet jie labai panasus smile.gif
Beje man jau savaite po visko, bet vis dar "dziugina priespienis" nors buvo tik 14 sav. Jums bego? Jei taip, gal zinot, kada praeina...Beje su kraujavimu irgi keistai. Vakar lyg baigesi - siandien vel prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(kpsh @ 2012 01 26, 19:19)
mano kolege buvo jau nurase, susitaike ir isivaikino. Po 2 metu susilauke ir savo smile.gif matyt buvo atsipalaidave ir net negalvojo apie tai. Dabar augina du puikius maziukus. Beje nezinau kokiu budu, bet jie labai panasus smile.gif

Beje man jau savaite po visko, bet vis dar "dziugina priespienis" nors buvo tik 14 sav. Jums bego? Jei taip, gal zinot, kada praeina...Beje su kraujavimu irgi keistai. Vakar lyg baigesi - siandien vel prasidejo.

aciu. bet paguoda menkai padeda. girdejai teorija, o ir praktijoke, tikriausiai matei kad net seimininkai su savo sunimis ir katinais supanaseja. nu ir mato visi ka nori matyti - panasius vaikus, vaikus panasius i savo tevus. beje, as apskritai neturiu nieko bendro is panasumo su savo gimine. nei is tevo nei is motinos puses. visi mamos klausia, kas tada kaimynas buvo..

Manes priespinis nekankina. Matau, kad yra isskyru, bet liemenuko negadina, tai as tiesiog manau, kad savaime praeis. prolaktinas po mmm susitaisys, as dar ant bromokriptino vel atsisesiu, tai manau, kad neturesiu bedu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 20:48)
aciu. bet paguoda menkai padeda. girdejai teorija, o ir praktijoke, tikriausiai matei kad net seimininkai su savo sunimis ir katinais supanaseja. nu ir mato visi ka nori matyti - panasius vaikus, vaikus panasius i savo tevus. beje, as apskritai neturiu nieko bendro is panasumo su savo gimine. nei is tevo nei is motinos puses. visi mamos klausia, kas tada kaimynas buvo..

Manes priespinis nekankina. Matau, kad yra isskyru, bet liemenuko negadina, tai as tiesiog manau, kad savaime praeis. prolaktinas po mmm susitaisys, as dar ant bromokriptino vel atsisesiu, tai manau, kad neturesiu bedu.

Nosi i virsu, mergina mirksiukas.gif As va geriu bromokriptina, bet dar nepraejo...ir ziauriai per spaudima kirto.
Atsakyti
QUOTE(kpsh @ 2012 01 26, 23:20)
Nosi i virsu, mergina  mirksiukas.gif As va geriu bromokriptina, bet dar nepraejo...ir ziauriai per spaudima kirto.

labas rytas 4u.gif Nosi i virsu geras patarimas, galima pasinaudoti visoms ax.gif
man tai neatleidzia krutines niekaip.. 2 sav po persileidimo, kazkiek atleido ir vsio, jei cia normalu as aisku nesupykciau ja tokia tureti ir toliau, bet kazko itariu kad reik HCG darytis..
Atsakyti