Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(Aprily @ 2012 05 01, 21:53)
Kas ziurit Relaciones, gal zinot kiek mazdaug seriju bus sito serialo?  4u.gif

siu metu parodyta 71, jau minejau kad reitingai maži todel manyciau per koki 100 seriju bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguulle26 @ 2012 04 29, 16:44)
kokia esme? jo kas matet trumpai apibudinkit smile.gif

http://www.tv8.lt/na...tyvo-prieskoniu
Aš mačiau pabaigą, ir tai tik kelias serijas, kaip Ana Julia grįžusi jau iš džiunglių ir kovoja dėl savo dukros.
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 05 01, 21:53)
Kas ziurit Relaciones, gal zinot kiek mazdaug seriju bus sito serialo?  4u.gif

Sandra Echeverria savo facebook puslapyje parašė, kad vyksta paskutiniai Relaciones peligrosas filmavimai.
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2012 05 03, 22:46)
Sandra Echeverria savo facebook puslapyje parašė, kad vyksta paskutiniai Relaciones peligrosas filmavimai.

gerai butu kad iki kokiu 100 seriju ne daugiau tebutu, bet galetu ir dar maziau buti, nes labai istempti nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 05 03, 21:48)
gerai butu kad iki kokiu 100 seriju ne daugiau tebutu, bet galetu ir dar maziau buti, nes labai istempti nepatinka  doh.gif

Kelintą seriją žiūrit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2012 05 03, 23:42)
Kelintą seriją žiūrit? smile.gif

60 perziurejau, baigiu pasivyti smile.gif
nu man labai grazi pora Miranda su Maurisijum, jie taip tinka vienas kitam wub.gif ir pagrindine serialo daina labai grazi wub.gif
tikiuosi pabaigoj jie liks kartu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprily: 03 gegužės 2012 - 23:12
Man jų pora ir be galo graži wub.gif Tarp jų tokia chemija, kad noris į juos žiūrėt dar ir dar lotuliukas.gif
Naujiausias fanų video su šia pora:
http://www.youtube.c...h?v=u1QpwnNTksk
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2012 05 03, 23:36)
Man jų pora ir be galo graži wub.gif Tarp jų tokia chemija, kad noris į juos žiūrėt dar ir dar lotuliukas.gif
Naujiausias fanų video su šia pora:
http://www.youtube.c...h?v=u1QpwnNTksk

kaip fainai wub.gif
Atsakyti
Paskutiniais duomenimis Relaciones peligrosas bus 109 serijos, bet dėl žemų reitingų jų gali būt ir dar mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 07 gegužės 2012 - 10:50
QUOTE(altomas23 @ 2012 05 07, 11:49)
Paskutiniais duomenimis Relaciones peligrosas bus 109 serijos, bet dėl žemų reitingų jų gali būt ir dar mažiau.

galetu ir dar maziau buti...
ne viska gerai suprantu doh.gif sakykit o kodel JP buves tas uosvis Chaime Olvaresas ar koks jo ten vardas pastoviai seka Miranda ir klausosi jos pokalbiu? unsure.gif
ir dar kas ten su tais vaistais nelegaliais dedasi? ten isiveles ir Leo tevas? kaip ten istikro viskas yra?
Atsakyti
Dėl to, kad žino jog JP kažko iš jos nori, bet netiki, kad jis ją įsimylėjęs. Be to supranta, kad ji yra jo silpniausia vieta, todėl nori viską žinot apie ją. Jis jai net išgelbės gyvybę, o vėliau padės dėlto, kad norės atgaut savo pingus, kuriuos iš jo JP pavogė.
O dėltų vaistų tai jie pardavinėjami kaip narkotikai, o Leo tėvas yra čia viršiausias.
Atsakyti
atomas23, sakykit o per kur jus ziurit Relaciones? 4u.gif
Atsakyti